Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 1
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop, Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry, Sean Gunn, Yanic Truesdale, Sally Struthers, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Recenze uživatele Skautka k tomuto seriálu (1)

Summer (2016) (E03) 

Dali tam nápad muzikálu, jakoby už neměli s čím novým a dalším přijít a tímto potřebovali vyplnit čas. Spoustu času. Byla to nuda. A dovršují to dvě totálně nerozhodná Gilmorova děvčata. Rory neví co s kariérou a se svým skoro ženatým expřítelem. A Lorelai? Vše musí být po jejím Lorelai si žije svůj svět, ve kterém je vždy po jejím a má to neuvěřitelně štěstí, že našla chlapa, který jí to toleruje a přesto ji miluje. Ale jí to nestačí a musí odejít do divočiny :D. Mám dost, poslední díl by to měl aspoň trošku zachránit, protože po shlédnutí léta jsem litovala, že byla tahle série vůbec natočena. A perlička byla April, chytrá dívka co hltala vědu a vzdělání bylo na prvním místě. Chápu, že se člověk občas ztratí sám v sobě, ale to, co tam ukázali, bylo směšné. Tři hvězdičky, které značí průměr. ()

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama