Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 2
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop, Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry, Sean Gunn, Yanic Truesdale, Sally Struthers, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Recenze uživatele Tessie k tomuto seriálu (1)

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) 

Stejně praštěné kecy a voda na Rory se dovařila.. aneb jak svět může vypadat, když jste rozmazlený fracek a vše vám padá do hrsti a pak najednou máte o něčem rozhodnout sami a poserete všechno, co je možné, protože se prostě na nohy dokázat postavit nedokážete... Ano, tak nějak jsem jí přála aby dopadla.. a stalo se tak.. asi by mne i naštvalo, kdyby její svět byl nadále růžový a kytičkový, protože tak to přeci v reálném světě vůbec nefunguje. Z mého pohledu jen scénáristé spadli na zem a nechali mladou slečnu se v tom řádně vykoupat. Celou sérii hodnotím velmi pozitivně, ať už kvůli zemřelému dědečkovi nebo reálnému nádechu životních situací.. Předešlý seriál jsem měla ráda jako nadsázku a brala jsem ho.. nicméně tím, že se rozhodli v tomto pokračovat, jsem ráda, že zvolili realističtější styl, kde i Lorelai má silu oponovat své ufňukané dceři a Mrs Gilmore je vlastně taky člověk a ne jen zákeřná zlá bestie. Děkuji za to. ()

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama