Reklama

Reklama

American Horror Story - Roanoke

(série)
Promo 3
USA, 2016, 6 h 39 min (Minutáž: 37–43 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Cuba Gooding Jr., Angela Bassett, Lily Rabe, André Holland, Wes Bentley, Kathy Bates, Cheyenne Jackson, Denis O'Hare, Evan Peters (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Matt a Shelby se po prodělaném traumatu přestěhovali do Severní Karolíny. Koupili zde dům z konce 18. století. Brzy se v něm však začnou dít podivné věci. A to je teprve počátek... (TV Prima)

Videa (6)

Promo 3

Recenze (115)

AndrejBB 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica super, v druhej asi chceli vzdať poctu všetkým hororovým klišé aké existujú a bohužiaľ im to vyšlo. Takto diametrálne rozdielne polovice série som ešte nevidel. Je to škoda, pretože tá prvá si šla po 5 hviezd vďaka originálnemu nápadu, ale druhá hraničí s odpadom, takže 3 hviezdy sú akurát. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekněme, že klan AHS fanoušků se rozdělil na dvě poloviny. Ty, kteří byli touto sérií a jejím zpracováním překvapeně spokojeni a ty, kteří trpěli, co se to s jejich oblíbeným seriálem stalo. Já jsem bohužel v té druhé polovině. Nedokážete si představit, jaké cítím zklamání, že na tuhle řadu jsem čekala tak dlouho, dostala tohle a teď zas budu muset rok čekat na další a jen se modlit, aby to bylo jako za starých dobrých časů. Přehršel postav, které hrajou noví a nesympatičtí herci, skrz který se nedostanete ani na chvíli ke svým oblíbeným favoritům, z nichž většina se objeví jen na chvilku. Děj sám o sobě není nijak extra zajímavý, a co nedokážu překousnout především, je atmosféra, jakou tenhle seriál v předešlých sériích měl a mě v téhle obzvlášť chybí. Další je úvodní znělka, co mě vždycky už na začátku přivedla do extáze. Oceňuji myšlenku, ale v tomhle případě budu nespokojený suchar. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série je taková jiná než ostatní. Jde vidět, že autoři chtěli udělat něco úplně nového. Dalo by se říct, že je rozdělena na dvě části. Zaujala mě hned od prvního dílu. Protože nikdy nezapomenu na okamžik, kdy jsem se v jedné scénce docela dobře lekl. V tomhle mi ta první polovina přišla o dost hororovější, což má velké plus. Druhá byla zase brutálnější. Neviděl bych ji zase tak černě jako ostatní. I když byla občas trochu přeplácaná, nevadilo mi to. Dávám velké plusko za kanibalismus, to jsem potřeboval. Na celé sérii je taková ta klasická AHS atmosféra, což je super. Je to spíš nejvíc zaměřené přímo na Sarahu Paulson, co se týče známých herců. Odvedla určitě vynikající práci, i když občas byla až moc uječená, ale to už by asi ani nebyla ona. Řeznice byla taky super, na ni jsem byl vždycky zvědavý. Co mě na téhle sérii strašně chybělo, tak tady nenajdete klasickou znělku, to je velká škoda. Většinou zrovna u AHS nadávám na zakončení posledního dílu. Tady jsem se závěrem konečně docela spokojený. 7/10 ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobry..prvnich 5dilu dobry super bavil sem se..pak se ztoho stala docela picovina ale uslo to a pak od 8dilu se ztoho stala troska nejvetsi na kterou sem se ani nemel divat, totalni picovina a zabijak cely nadejny serie..ty vole uz nikdy vic...chtel sem dat dve ale asi dam jednu, protoze to byla sracka neskutecna! ()

juliekrocova 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo zklamání. První epizody ještě dobré, těšila jsem se na další díly, ale nad těmi posledními se dalo už jen smát, jak to bylo blbé. S každou další sérií je to horší a horší. V tomto případě se příběh snad ani nedá hodnotit, nápad dobrý, ale tvůrci ho dostatečně nerozvinuli. Celá série pak připomínala spíš nepodařenou parodii. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • Postavou Lany Winters (Sarah Paulson) v poslednej časti šiestej série Roanoke (2016) prepojili tvorcovia dej s druhou sériou Útočisko (2012). Zároveň sa jedná o ďalšiu dvoj rolu tejto herečky po udalostiach v piatej sérii Hotel (2015). (BlackTom)
  • Série se začala natáčet 6. července 2016 v Kalifornii (Santa Clarita). (Varan)
  • Kolonie Roanoke opravdu existovala a šlo o první pokus Anglie o vytvoření stálé kolonie v Americe. Správcem kolonie byl opravdu John White a jeho žena se opravdu jmenovala Tomasyn, neměl však syna, ale dceru. Kolonie byla za dosud neznámých okolností opuštěna roku 1590, podle některých názorů se její členové přesunuli jinam, podle jiných byli zmasakrováni původním obyvatelstvem. (gamemaCZ)

Reklama

Reklama