Reklama

Reklama

Teta Mick

(seriál)
  • USA The Mick (více)
Trailer
USA, (2017–2018), 13 h 47 min (Minutáž: 21–23 min)

Hrají:

Kaitlin Olson, Carla Jimenez, Dave Annable, Thomas Barbusca, Sofia Black-D'Elia, Exie Booker, Scott MacArthur, Andy Favreau, Susan Park, Jack Stanton (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Mackenzie „Mickey“ Molngová měla vždycky problém postarat se sama o sebe. V o to prekérnější situaci se ocitne, když je její bohatá sestra, se kterou se léta nevídala, i s manželem zatčena FBI a Mickey požádá, aby jí pohlídala děti. Mickey si tak najednou musí poradit s výchovou tří dětí jen s pomocí služebné Alby a svého přítele Jimmyho. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

kowalski odpad!

všechny recenze uživatele

tvl pět minut jsem na to koukal v televizi a nechápal jsem tu hustotu debilů, která se potkala na jednom místě herci, scénaristi a režiséři ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako bych sledovala "Gilmorova děvčata" pro alkoholiky a feťáky. Zlatá "Máma" (to je sice taky hnus, ale některé vtipy jsou občas i vtipné). ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Kaitlin Olson byla pro Tetu Mick skvělá volba. Bohužel to se nedá říct o zbytku postav. Někdy je to celkem zábavné, ale dost to kazí právě nevhodné obsazení, kdy se na některé postavy prostě nechcete dívat. ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Čůrat smíchy u toho holt nebudeme, ale zas tak příšerné to není, znám i horší seriály...tenhle je dobrej , herci jsou fajn, a sem tam se i zasmějete. Líbí se mi i to, když seriál vyloženě nenavazuje na předchozí díly tak agresivně, že si musíte stáhnout celou sérii. Takže kdo nic neočekává, nezklame se... ()

Galerie (469)

Reklama

Reklama