Reklama

Reklama

Dobrý boj - Série 4

(série)
USA, 2020, 5 h 46 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

David Buckley

Hrají:

Christine Baranski, Michael J. Fox, Chasten Harmon, Andrea Navedo, Ned Van Zandt, Lisa O'Hare, Lawton Paseka, Bret Shuford, Cush Jumbo, Delroy Lindo (více)
(další profese)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Ve čtvrté řadě seriálu Dobrý boj se firma Reddicková, Boseman a Lockhartová pokouší zorientovat ve zcela neznámých vodách. Poté, co přišli o Chumhum, svého největšího klienta, a jméno jejich zakládajícího partnera bylo pošpiněno, jsou Reddicková, Boseman a Lockhartová nuceni přijmout nabídku od obrovské nadnárodní advokátní kanceláře STR Laurie, aby se stali jejich malou dceřinou společností. Všechna jejich rozhodnutí tak mohou být rázem zpochybněna firmou gigantických rozměrů, která je doslova zavalí. Přestože se STR Laurie zpočátku jeví jako laskavý vládce, záhy vyjde najevo, že jsou Diane Lockhartová i její kolegové ze ztráty své nezávislosti značně rozladění. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zbabrané třetí sérii přichází značné zlepšení, a zatím nejlepší řada Dobrého boje. Ačkoliv to podle počátečních informací od tvůrců a upoutávek tak nevypadalo, tak se dokázali tvůrci ve většině dílů odprostit od zbytečné a prvoplánové agitky, a přinesli nám zajímavou linku ohledně zprávy 618, která i po tolika letech dokázala přinést do "Dobrých" seriálů něco nového a neokoukaného. Škoda, že vlivem korony nemohla být odvysílána série komplet, takže takhle působí dost neuzavřeně, a uvidíme, jak se s tím tvůrci popasují, vzhledem k ohlášeným odchodům některých herců. Akorát ta poslední scéna už tam nemusela být, to už zas byl návrat do konspiračních teorií 3. řady... ()

Reklama

Galerie (64)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Julianna Margulies dostala nabídku na epizodní roli v této řadě. Odmítla ji, jelikož ji finanční stránka nabídky nevyhovovala a požadovala mnohem větší plat. (fabecc1222)
  • 4. série měla mít původně 10 epizod, ale kvůli pandemii koronaviru byla zkrácena na 7 epizod. Zbylé tři epizody se nestihly natočit před vypuknutím pandemie a byly úplně zrušeny. (fabecc1222)

Reklama

Reklama