Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak uz aj Sly sa vydal cestou videosraciek v ktorych hra maximalne 20 minut z coho väcsinu stopaze znudene stoji alebo sedi. Zucastni sa akurat jednej kratkej prestrelky a finalnej bitky. Plan uteku je znova tak strasne prekombinovany, ze nedava ziadny zmysel. Samozrejme sa dockame aj sokujucej pointy, ktora obrati predosly dej naruby a vzhladom na uz natoceny treti diel neprekvapi, ze dej ostane otvoreny. Znudene pôsobi nielen Sly ale vsetci herci. Plagatovy ojeb je dokonany tym, ze aj Bautista tu ma prakticky len niekolko parsekundovych vystupov. Chemia medzi nim a Slyom je nulova. Cely film sa sustredi na nejakeho neznameho aziata, ktoreho zavru do basy v ktorej absolvuje mnozstvo zapasov, aby sa nenudil. Ale ani ako arenovka to nefunguje, pretoze kamera je tak rozhegana, ze zo zapasov vidno jedno velke hovno. Prestrelky su natocene o nieco prehladnejsie, ale je ich tu minimum a nicim nezaujmu. Väzenie vyzera jak prazdny mensi sklad. A aby to nebolo tak ocividne, tak je tam cely cas tma. Lokacie mimo basy vyzeraju este hnusnejsie. Film sa berie strasne vazne. Zaznamenal som len 2 pokusy o hlasky, ktore skôr vyzneli ako Slyove povzdychnutie nad tym v akej sracke sa ocitol. Vlastne ma nenapada za co presne davam jednu hviezdicku. Asi nechcem byt voči Slyovi taky kruty. Ale nabuduce ak bude surne potrebovat peniaze, tak nech radsej natoci nejaku vtipnu reklamu. Napriklad na vložky. 1/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tuším, že poté, co Sly viděl výsledek, o pár let zestárl a nejednou zlostně bouchl do stolu. A určitě se i zastyděl. Jeho Kriminál byl a i po letech stále je působivý kousek, první Plán útěku má rovněž co nabídnout. Spolu s Arnoldem Schwarzeneggerem tehdy konečně narazili na projekt, u kterého se plnohodnotně sešli před kamerou. Žádné několikaminutové štěky. Výsledkem bylo mírně udýchané béčko, ale své kvality ve staromilském podání mělo. Pokračování je průšvih. Pořádný. Je zaměřené na asijské publikum a podle toho i vypadá. Specialista na útěky Sly je tady za mentora, skoro vůbec se nepředvede, na plátně je zoufale málo. Dějově je to průšvih, akce je lehce zaměnitelná, efekty vypadají úsměvně a levně, střih divně. Zklamání. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Escape Plan 2: Hades je presne ten typ filmu, ktorý pôsobí, ako keď si zoberiete dobrý film a urobíte z neho mizernú sériu, kde nás čaká minimálne ešte jeden film. A úplne zbytočne. Myslím si, že keby to porovnám od A po Zet nenájdem jedinú vec, ktorá by na tomto filme bola lepšia proti prvému "Escape Plan". Osobne ani neviem či je to vlastne väzenie, z ktorého je treba utekať, alebo niekto príliš veľakrát videl film "Cube". S tým zabezpečením a všetkými vychytávkami mi to viac pripomenulo asi to. Okrem toho ak ste čakali, že Sylvester Stallone alias Ray Breslin tu bude hlavným hrdinom - SORRY! V skutočnosti je hlavným hrdinom jeden z členov jeho tímu, ktorý tu skončí zavretý. A ten bude hľadať cestu von. Ku koncu sa do Hadesu dostane aj Breslin, no už je neskoro na to, aby ste z neho urobili hlavného hrdinu. Viac-menej je celý čas len ako vedľajšia postava. A čo sa týka výbuchov, efektov a akčných scénok, tak z toho skutočne urobili tragédiu pre oči. Ani jedno z toho nepôsobilo realisticky. Po tom, čo som film dopozeral som sa pozrel, čo režíroval už Steven C. Miller a potom to všetko zapadlo do seba. Nie je dobrým akčným režisérom, nevie pracovať dobre s materiálom, podáva nám klišé, ktoré sme videli miliónkrát a nevie ani dobre film sústrediť na svojho hlavného hrdinu, no miesto toho si nájde iného. Je to pád skoro na dno pre túto sériu. Osobne odporúčam aby ste si pozreli iba prvý film a toto ignorovali. Nestojí to za váš čas. Hodnotenie: D+ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kinematografickú obec už dlho trápila otázka - kto je lepší herec? Sylvester Stallone alebo 50 cent? Tento neľútostný súboj bol v tomto filme rozhodnutý. Obaja urputne bojovali za použitia tých najtuhších výrazov. Nakoniec s minimálnou prevahou predsa len vyhráva dedo Sylvester. Jeho rigidný zovňajšok je značnou mierou totiž chybou plastického chirurga, keď mu pre rokmi vpichol sloniu dávku botoxu. Na druhej strane sa skrachovaný raper nemá na čo vyhovoriť. A hlavne by mal vysvetliť jednu otázku - prečo v každom filme hrá primáta? ()

Kudly4 odpad!

všechny recenze uživatele

Na jedničku jsem se tenkrát těšil jako prase a nakonec byla pro mě zklamáním (3*). To co nám je naservírované v tomto pokračování, které šlo u nás do kin tak to mi ale hlava vážně nebere !!! Už ten amatérský úvod, mě tak oddělal, že jsem tomu hodnocení co je momentálně na 31% začínal opravdu věřit. Totálně amatérská, nudná, blbá sračka. Ty triky ?? jako vážně ?? V půlce jsem si začal nudou kousat nehty na rukou, později i na nohou a ve finále jsem měl chuť skočit z okna, jak moc trapně jsem se cítil při sledování téhle sračky. Vidět tohle v kině, tak se zabiju. Escape Plan 3: Devil's Station 2019 - no tě prdel. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama