Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Tým detektivů pod vedením Marie Výrové má nový případ – vraždu muže, kterého nejdříve někdo postřelil kuší a ihned poté několikrát přejel jeho vlastním vozem. Vyšetřování detektivy zavede do prostředí exkluzivního lukostřeleckého klubu, jehož členy jsou dnes bývalí vysokoškolští spolužáci – ambiciózní náměstek primátora, který řeší rozvodovou situaci, uznávaný chirurg, který udržuje vztah s prostitutkou, existenčně zajištěný rentiér, a kontroverzní podnikatel. Situace nabere dramatický obrat, když vyšetřovatelé i potenciální oběti pochopí, že kdosi systematicky usiluje o jejich životy… Východiskem závěrečné detektivní minisérie z cyklu Detektivové od Nejsvětější trojice se opět stala předloha Michala Sýkory, kterou pro televizní obrazovku adaptoval scenárista Petr Jarchovský. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (4)

Živé terče (2019) 

Poslední případ Marie Výrové a její party s námětem vražd přátel, kteří před deseti lety způsobili smrtelnou nehodu , něco ve smyslu Vím co jsi udělal minulé léto (1997) . Začne to ve velmi vysokých obrátkách - vraždy kuší a přejetí vlastním automobilem, vražda dítěte, pedofil, a pak se to až do třetího dílu zvolní a sladká tečka na konci pak vlastně degraduje veškerou odvyprávěnou realitu. Myslel jsem, že mne pobaví postava Pauhofové nebo Preise , ale nakonec bylo absolutně nejzábavnější duo doktor vs. prostitutka ( Isteník vs. Bielovičová ) a dialogy související s jejich postavami. Za to bych dal i pět hvězd. ()

Epizoda 1 (2019) (E01) 

Ikdyž motiv vraha vypadá jasně od začátku, tak musím přiznat, že tohle mi sedlo jako něco zajímavého a jiného po delší stereotypní době kriminálek. Spousta postav a linek, které se příští díly budou spojovat ( nějak mi to konstrukcí vzdáleně připomnělo Strachův Labyrint)a krom skvělého obsazení ( number one Táňa Pauhofová ) a výborné dialogy. ()

Epizoda 2 (2019) (E02) 

Pachatelé objeveni a já až v druhém díle zjistil, že tenhle seriál má velmi trefný název... trefný - taky výstižné slovo. ()

Epizoda 3 (2019) (E03) 

Po prvních dvou dílech úpadek do průměru, nicméně posledních pět minut z toho udělalo x-té pokračování Růžového pantera - hlavně scéna na motorovém člunu v Chorvatsku s padouchem jak z počátečních Bondovek. To zabolelo Hřebejku. ()

Reklama

Reklama