Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

XdanteX odpad!

všechny recenze uživatele

Zosobnění Hollywoodského PC garbáže...Elizabeth Banks jsem měl cca vždycky rád. Ale tohle feministické flashy tlachání a trapná béčková akce jsou moc i na standartně vymytý mozek který žije mimo realitu v LA.... Další naprosto zbytečný film s obřím rozpočtem..nedá se na to ani dodívat jak je to plitké.... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nová verze Charlieho andílků se naprosto zaslouženě stala propadákem, jelikož aby někdo v dnešní době natočil něco tak naivního, nesoudného a infantilního, a snažil se to dokonce protlačit do kin jako nový hit, to je blázen, neboť na něco takového nemohou být diváci v dnešní době vážně už snad ani zvědavý. Oproti této zoufalosti jsou dokonce i oba McG-ího Andílci prvotřídní zábava. Tady je totiž špatně vážně úplně všechno, tedy snad až na neuvěřitelně sexy Kristen Stewart, což ovšem toho příliš nezachrání, neboť proti ní stojí tuctová, nenápaditá a hloupá zápletka, jejíž trapnost a zoufalost stoupá úměrně se stopáží, čímž se v úplném závěru na stupnici blbosti, tuposti a idiotnosti dostaneme na rozhraní 1 až 10 bodů na neuvěřitelných 9 a půl, akce je pak vážně poskromnu a když přeci už jen dostane prostor, adrenalin v divákovi vážně stoupne, ale to jen z důvodu, že se sám sebe musí ptát, jestli tohle má vůbec zapotřebí, dialogy pak vyznívají jak z nějakého teatrálního pořadu pro předškoláky, očekávat nějaký tvůrčí styl, atmosféru, napětí, či cokoliv neočekávaného, je zbytečné a co se obsazení týče, krom zmiňované sexy Stewart tu nikdo nestojí ani za zmínku, prostě jen banda nevýrazných a sebeztrapňujících se paznehtů, jenž pouze doufali v tučný šek, neboť být to jen o čisté soudnosti, nemohl by se tomu z vlastní vůle upsat snad nikdo. Možná má kritika této podívané je tedy až přehnaně tvrdá, nicméně musím zopakovat, Charlieho andílci 2019 je tak trestuhodně neatraktivní, nezajímavý, nevkusný, naivní a mdlý filmový počin, že tohle někomu nabízet, či dokonce doporučovat, by byla ryzí troufalost a neúcta. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tuctový akčný špionážny film. Nič viac, nič menej. Banks sa vyjadruje k feminizmu spôsobom, aký by sa hodil skôr do osemdesiatych, max. deväťdesiatych rokov, v tomto zmysle táto girl power pôsobí skôr ako dvojhodinový videoklip Spice Girls. Každopádne Banks ma príjemne prekvapila čo sa týka akčných scén a film celkom slušne šlape, ale prisámbohu som prvú hodinu vlastne vôbec nevedel, o čo kráča. Hlavnou postavou je Naomi Scott a osobne ju vďaka tomuto filmu budem naďalej sledovať. No a ešte k tomu búraniu stereotypov, milostná zápletka sa tu črtá medzi sexy akčnou ženskou a klasickým nerdom, ale reálni nerdi a panici by to nemali brať príliš vážne, aby sa v realite nespálili. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Akcia, zápletka aj humor na úrovni starých Gadgetoviek. A to je teda dosť veľký prúser. Rýchlokvasné akčné blbotiny už sú za tie roky obohraté a keď neprinesiete niečo čo sa aspoň trochu odlišuje, nefunguje to. Na jedno pozretie fajn, ale len kvôli herečkám. Tie boli sympatické a ani jedna nepôsobila že je herecké drevo (čoho som sa dosť bál) a bolo vidieť že si svoje postavy užívajú. Bez nich by bolo hodnotenie prísnejšie. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že Charlieho andílci z roku 2000 jsou akčnější, vtipnější a tak nějak víc zábavnější. Ale tohle není zas takovej průser jak jsem podle zdejšího hodnocení čekal. Těch 119 minut uteklo celkem rychle a popravdě jsem se ani nenudil. Je tu sice míň akce ale tak nějak se pořád něco děje a něco se řeší. Ano, kdyby se mě někdo zeptal jestli jsou lepší Charlieho andílci z roku 2000 nebo z roku 2019. Neváhal bych a volil bych rok 2000. Na druhou stranu tohle není zas takovej propadák a je to určitě lepší než Charlieho andílci: Na plný pecky z roku 2003. Za sebe dávám slabší 3 hvězdy. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama