Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já tam měl Stewartku, takže spokojenost, ale s výhradama. Je neuvěitelný kolik času bylo naprosto nesmyslně promrháno kecama a že týden po americkým blockbusteru ve kterým jsou všechny ženy bohyně a muži sráči uvidím druhý film, se stejným vyzněním, hmm to je hold ta americká feministická rovnopránost, má knírek, patku a mluví německy, ale srát na to, podstatný je fakt že to nemělo drive, přitom ty tři akční scény co tam živoří, jsou udělaný dobře, ale jak říkám já tam měl alespoň Stewartku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne snad že bych byl nějak extra velký fanda předchozích Andílků,ale oproti tomuhle je to hotové mistrovské dílo.Už trailer naznačoval,že nepůjde o nějaký světoborný kus,ale realita předčila všechna očekávání a noví andílci jsou snad nejhloupější a nejméně zábavný film,který jsem viděl za posledních možná i několik let.Akční scény jsou nevýrazné a některé nedávají moc smysl,humor nefunguje a zápletka je slabá i na podobný druh filmu.Nepomáhá ani fakt,že se film bere extrémně vážně ve vší té extrémní girl power,kdy muži jsou tu buď jen jako záporáci (kterým se navíc nedá moc věřit jak moc jsou evil),nebo úplná paka.Chápu,že se Elizabeth Banks snažila,ale stvořila naprosto nefunkční a zbytečný film,který ale není hloupý natolik aby bylo zábavné ho sledovat...20% ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím, já se u filmu výtečně bavila. Nejdřív mě zarazila stopáž skoro 2 hodiny a pak to uteklo, ani nevím jak. Pořád se něco dělo, postavy pořád něco řešily a nebylo tam žádné hluché místo, takže za mě spokojenost. Vadilo mi možná jen to, že hlavní postavy byly skoro stejné (OK, Kristen Stewart vyčnívala svým účesem, ale jinak všechny naprosto stejnou postavu, styl oblékání atd.) a pak takové ty "skutečné" věci, jakože Elena (Naomi Scott) jen tak sekne s prací, s životem, s bydlením, s přáteli, aby chytala zločince s Andílky. A člověka napadají takový věci, jakože se dobře maká pro soukromou "špionážní" agenturu, když i nějaká stodola uprostřed ničeho je vlastně hi-tech vybavený několika pokojový dům s vlastním guru kuchařem :) Jen moc nechápu, proč se tvůrci k Charlieho andílkům neustále vrací. Pro mou generaci jsou prostě andílci Cameron Diaz, Lucy Liu a Drew Barrymore a přes to vlak nejede. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Strašne to nefunguje. Zaslúžený prepadák. Už dávno som nevidel takú slabú akciu, ktorú nezachráni ani kôň a to už je vážne čo povedať, lebo nepísaným pravidlom je, že kôň (alebo prepad automobilovej kolóny) automaticky vylepšuje akčnú scénu. Tu nie. Tu je to márne. Tu je márne všetko. Neviem, či bol horší príšerný scenár (to mysleli vážne s tým „šokujúcim“ odhalením záporáka?) alebo podpriemerná chémia medzi hercami. Počas finálneho zostrihu zjavne nebolo všetko v poriadku. Mnohé momenty bijú do očí (chlap nabodnutý uprostred párty a okolo neho normálne stoja hostia a bavia sa?). Pritom Elizabeth Banks (ako Bosley!), Ella Balinska a hlavne Kristen Stewart (prekvapivo, ale funkčne ako srdce tímu) vôbec nie sú zlé; len im to spolu proste neladí, snažia sa tváriť, že ich natáčanie nesmierne bavilo, ale mal som problém uveriť im to. Zvláštne je, že kým ženský kasting sa relatívne vydaril, mužský je fakt biedny; z Jonathana Tuckera, Djimona Hounsoua alebo Patricka Stewarta (ktorý mal na konci predviesť akčnú scénu, ale nakoniec to vyzerá presne tak, ako to je: ako keď 79-ročný anglický divadelný herec urobí tri trošku rýchlejšie pohyby rukou a strihač to „diabolsky“ zostrihá do pseudoakčnej scény). Občas to má záchvevy niečoho, čo za istých okolností mohla byť dobrá zábava (tanec), dané okolnosti sa však bohužiaľ nedostavili. A o „nahradení“ Billa Murray na fotkách fakt neviem, čo si mám myslieť. Produkcia: Drew Barrymore! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď sa nám pred 17 - 20timi rokmi predstavili anjelikovia na plátnach po prvýkrát, bolo ta zábava. A to nesmierna. Neriešili sa žiadne problémy, či už sociálne, politické, alebo iné. Ženské v tom prípade boli búchačky, ktoré boli ženami, a ktoré boli skvelé v tom, čo robili, a nepotrebovali si v každej vete dokazovať, že muž je oplzlé hovädo a zaslúži si potrestať. Boli to dámy, ktoré bavili aj jedno a aj druhé pohlavie. Dnes je ale doba iná. Prehnaný feminizmus, lesbizmus, gender atď. A to v snímku, ktorý by mal byť čistokrvnou komerčnou zábavou? Takéto témy, nech si nechajú filmy na art festivaloch. Škoda toho premrhaného talentu, lebo tieto slečny majú každá niečo do seba, ale utopiť to v prehnanom subjektívnom názore, to naozaj nefunguje. Viď tržby. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • 13. září 2019, tedy přibližně dva měsíce před premiérou v USA, byla zveřejněna titulní píseň „Don't Call Me Angel“, kterou nazpívaly a částečně i složily Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey. (Stanislaus)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama