Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako, nečekal jsem od toho moc. Stačilo mi málo - nějaká slušná akce, sem tam dobrá hláška, na logiku kašlu, a že jsou to holky, tak sem tam se to dá. Sem tam. Jenže tenhle film je zcela genderově nevyvážený a asi bude nutné založit ligu za práva mužů. V tomhle bijáku hrají jen čtyři chlapi, z toho dva podrazáci, jeden nerd a jeden asi přiteplený vygumovaný milionář. Vlastně pět, ještě ten nemluvný zabiják-mašina, co se nakonec - hi hi hi, holky - napíchne. To vám ale byla děsná bžunda, až se na to musel udělat nerdský fór. Jinak všude samá baba agentka, i ta tlustoprdka Naomi Scott dělá, že se umí prát, na tom závěrečném večírku je to až směšné, protože to vyzní, že svět prostě ovládly ženské a jsou všude, všude. Ale jinak jako jo - nějaká akce byla a občas koukatelná, většina vtipů (tedy spíš pokusů o vtip) je sice trapných, ale pár (asi fakt dva) mírně zvedne koutek úst, lokace se sice zmateně, ale střídají, tak ok, na obavení a ty dvě hvězdy to ušlo, ale asi nikdy víc. Chudák Patrick, do čeho to vlez? ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já tam měl Stewartku, takže spokojenost, ale s výhradama. Je neuvěitelný kolik času bylo naprosto nesmyslně promrháno kecama a že týden po americkým blockbusteru ve kterým jsou všechny ženy bohyně a muži sráči uvidím druhý film, se stejným vyzněním, hmm to je hold ta americká feministická rovnopránost, má knírek, patku a mluví německy, ale srát na to, podstatný je fakt že to nemělo drive, přitom ty tři akční scény co tam živoří, jsou udělaný dobře, ale jak říkám já tam měl alespoň Stewartku. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Stiskla jsem mu carotis a odkysličila jeho mozkový kmen." Jane je úžasná. Zamiloval jsem se do ní a užíval si každou chvíli s ní. To se mi občas stává. Měl jsem prostě oči pouze pro ni, takže jen matně tuším, že tam byly i další postavy. A možná to mělo i děj ... ale tím si nejsem úplně jistej. Každopádně se tam střílelo, bojovalo a cosi tam bouchalo. To je ale celkem jedno, protože Jane je krásná, pružná a statečná. A já díky ní vím, že snad ani nejsem rasista. Možná až takovou hloubku ten snímek má ... ale spíš ne. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kde byli všichni ti skuhralové, když se před lety točili (a stále točí) jen chlapské filmy, chlapi tohle, chlapi tamto a ženy ve filmech byly jen na okrasu? Hloupé ustrašené puťky, které chlap musel zachránit a opíchat? Dívali se a drželi hubu. Tak proč teď skoro všichni skuhrají, když to přestává platit a stejně přehnané, jako tehdy i dnes chlapské filmy se teď točí ženské? Ty vole, to jako někdo od filmu jako je tento čeká něco sofistikovaného? Hlubokého? Ne, prostě jen další přehnaný akčňák, kde ale jsou hlavními hrdinkami ženy - jsou tvrdé, chytré, neohrožené a tlačí to stejně, jako to tlačí chlapské akčňáky. Vadí mi to? Vůbec ne, protože ten film má pobavit. A to dělá. A sexistickou ruku na srdce (či jiný orgán), pokaždé, když byla před kamerou Kristen Stewart mi bylo úplně u prdele, jaký ten film je. Z té se klube zajímavá herečka. Pokud se tak ještě nestalo, tak se brzy zcela vykoupí za Twilight. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nepatrím medzi fanúšikov obdobných akčných filmov, ale tých predchádzajúcich anjelikov (Cameron, Drew a Lucy) som mal celkom rád, tak som bol zvedavý, čo nám ukáže nová generácia Charlie's Angels. Nečakal som, že by to tromflo predchádzajúcu edíciu, ale že to bude až taká bieda, to som nemilo prekvapený. Odhliadnuc od pomerne trápneho scenára, dalo sa na to pozerať, ale globálne to bola príliš veľká snaha o vyrovnanie sa spomínaným "starým" anjelikom. A bohužiaľ, neúspešná. Nebol to úplný odpad, ale od dobrého alebo aspoň priemerného, to malo tiež dosť ďaleko. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • 13. září 2019, tedy přibližně dva měsíce před premiérou v USA, byla zveřejněna titulní píseň „Don't Call Me Angel“, kterou nazpívaly a částečně i složily Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey. (Stanislaus)
  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)
  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama