Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

verbal 

všechny recenze uživatele

Opravdu kvalitních a seriózních sportovních dokumentů o cyklistice je jako hub po jaderném výbuchu. Proto vždy, když se objeví něco takto precizního a realisticky zpracovaného, musí prostě každému pravověrnému fanouškovi vrcholového velocipedování, padesátikilovému chcípákovi s obludnými stehny, majestátní figurou gynekomastického hajzlového pavouka, odřeným rozkrokem a gigantickým ohryzkem lačně zacukat v nechutně upnutých zapařených elasťácích těsně nad uhnitýma koulema a popadnout jej kompulzivní chuť dát si „vitamínový“ koktejl a začít šlapat. Legendární Tour de France 1982 je zde vykreslena zcela autenticky a bez příkras, doplněna skvostně restaurovanými dobovými záběry, bezprostředně upřímnými zpověďmi všech hlavních aktérů a citlivou narací snad nejslavnějšího Američana - fenomenálního džezového trumpetisty, prvního člověka na měsíci a nejlepšího HGHcyklisty všech dob. Prostě dokonalost, která vám okamžitě zvedne hladinu stanozolu v krvi a samým vzrušením rozbuší enormně zvětšenou chlopeň. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tour de France vnímám hodně okrajově. Sice se jedná o zřejmě nejtěžší sportovní disciplínu na světě, ale také se v ní skrývá největší množství feťáků, takže nemá moc čím zaujmout. Každopádně Tour de doping na tohle přesně naráží a to mě baví. Pořád je to ale o stupínek slabší, jak 7 dní v pekle. Trošku víc nechutné a trošku míň vtipné. Lance Armstrong ale hodně potěšil. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Docela vtipný, ale krátký a hrozně all over the place. Nápad na satiru dobrej, ale konečnej výsledek se zastavil někde na půl cesty. 5/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Cyklisti jsou neuvěřitelní sportovci, co se týče vytrvalosti, ale většina z nich se pere jako malé děvky." Když to tvrdí Mike Tyson, tak to musí bejt pravda. Na to vsadím svoje ucho. Taky musím ocenit, kolik známejch tváří se nechalo ukecat k účasti na týhle nebetyčný kravině. Zejména "zatemněnej" Lance byl skutečně boží. Jsem pro to, aby se mu vrátily všechny trofeje, protože v nadopovaným pelotonu byl bezkonkurenčně nejlepší nebo měl alespoň nejlepší materiál. A pokud si někdo myslí, že to tvrdím proto, že taky dopuju, tak to není pravda. Vždyť kokain, heroin, anabolický steroidy, oxabolon i nandrolon jsou mý krvi obsaženy naprosto přirozeně. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Blood, sweat and tears…and extra blood.. Tohle téma si přímo žadoní o pozornost a po pravdě nevím, na co Szymanski tak dlouho čekal. Je to nekorektní, vulgární, šovinistické a neetické, přesně jako jednání těch skutečných hochů, co pochopili, že na velkých závodech nedosáhnete úspěchu, pokud pojedete „pane e acqua“ (italsky „chléb a voda“, slangové označení pro jízdu bez sypání). Účast Armstronga působí kontroverzně, protože s tím máslem na kebuli by se měl podobným paprskům spíše vyhýbat, ale já mám pocit, že tady bylo dovoleno vše. Stačí si vzpomenout na Itala JuJu Peppiho a jeho optimální posed pro sjezd. Mám za to, že penis přehozený přes štangli tu aerodynamiku mírně narušil.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Samberg a spol evidentně našli své útočiště :D Jsem zvědavej, co přijde příště. Ty camea jsou prostě nejvíc. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Rovnaký koncept ako 7 dní v pekle a rovnako gulervúca zábava, pri ktorej padajú sánky. Už dávno mi nič tak nepripomínalo starých Monty Pythonovcov ako táto dvojica šialených komédií. Toto je moja šálka čaju. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jo. Ale jó! Láns si po desetiletích, kdy lhal všem a o čemkoliv, přičemž se zaklínal veškerými božstvy a klíďo přísahal i na herpes vlastní matky, dělá prdelky, tak to má být. Nyní již může padnout, tohle by byla taková hezká tečka za tím jeho příběhem. A i jinak - další parodická vcelkupecka. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Už třetí z řady vtipných fiktivních parodií s Andy Sambergem. Asi nejslabší z nich, ale stále vtipná. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Uškriekaná prvoplánová séria nie veľmi vtipných skečov s absolútne bohovským castingom, kde kraľuje Jeff Goldblum hrajúci klasického Jeffa Goldbluma. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

V tomto smyšleném dokumentu zavzpomínají na 69. ročník Tour de France z roku 1982 samotní cyklisté a mnozí další... Mike Tyson řekne divákům, kdy přišel na to, že z něho bude profesionální boxer. Zlatým hřebem byl bez diskuze Lance Armstrong. Dobře obsazený byl Gustav Ditters, protože si ho zahráli John Cena a Dolph Lundgren. Are you saying "cheetah" or "cheater"? It's very confusing with your accent. What are you having trouble with? The way I say cheetah or the way I say "cheat-ah"? ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Plejáda výborných hercov si to rozdáva s Lance Armstrongom. Bizarné, strelené, presne tak ako si predstavujem oddychovku. Len to netreba brať vážne, skrátka je tu nutné pustiť mozog na vandrovku a človek sa kráľovsky zabaví. Trápnosť, ktorá sa dokázala premeniť na funkčný humor. Nadpriemer. 75/100 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Už jsem začínal věřit, že nějaká inkontinence v mém případě nehrozí, ale co mi tvůrci naservírovali - to bylo něco fantastického. Znovu se zopakuji. Žasnu nad tím, jaké tváře se podařilo k účasti ukecat. Zejména jsem byl příjemně zaskočen z "anonymního" infromátora, který neměl nejmenší chybu. Jsem rád, že tvůrci nezkopírovali koncept předchozího výtečného dílu, nýbrž se vydali novou cestou, která byla snad ještě o chlup lepší. Znovu koňská dávka parádního a trefného humoru, který nikdy neomrzí. Moc děkuji za prodloužení života a rozkmitání bránice a budu se moc těšit na další díl. Vhodných sportů je nekonečné množství. [91 %] ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Niekedy ľutujem, že som si pred sledovaním filmu nič o ňom neprečítal. Toto je presne ten prípad. Mám rád humor každého druhu, mám rád paródie. U paródií chcem iba málo, aby sa tá tenká čiara medzi paródiou a trápnosťou neprekračovala. V tomto prípade bola za čiarou takmer trvalo. Ani neviem za čo som tomuto odpadovému filmu dal jednu hviezdičku. Najskôr za to, že moje trápenie sa bolo po 39 minútach ukončené. A na Szymanského si dám v budúcnosti veľký pozor. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená paródia, v podstate zaujímavejšie než čokoľvek z reálnej Tour de France, na ktorej sa dá obdivovať len záverečný špurt po 5 hodinách (ak k nemu vôbec príde) a potom francúzske hrady. Bez nich je to najnudnejší šport na svete. Ak by bol takýto ako v tomto vymyslenom dokumente, určite by ma prilákal k obrazovke. A veľmi potešila účasť Lancea Armstronga, ktorý dokázal, že to už má všetko na háku. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Asi by bylo fér dát víc než dvě hvězdičky, jenže to už tak bývá, když má člověk po sedmi dnech v pekle vysoká očekávání, a ta nejsou splněna. Za celou dobu jsem se jen dvakrát zasmál nahlas, a to je prostě na takovouhle věc málo. Za pozornost tu rozhodně stojí cameos - je jich tu jak hub po dešti a jsou to často herci, které mám rád, a přitom jsem je neviděl, ani nepamatuju. Třeba Jeff Goldblum, Kevin Bacon, Dolph Lundgren (!!), Danny Glover, nebo Julia Ormond. Paradoxně nejslabší je pitvoření Andyho Samberga. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Stejně jako předchozí počin "7 Days in Hell", je i Tour De Pharmacy naprosto šílenou a geniální komediální záležitostí, u níž budete po celou délku "řvát" smíchy. Sešlo se zde totiž tolik známých tváří, které se tak sympaticky shazují, že to snad ani nemohlo dopadnout jinak. Začínám být vážně zvědavý do čeho se trio Andy Samberg, Murray Miller a Jake Szymaski pustí příště! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně tu mám tu samou výhradu, jako u 7 Days in Hell a to že se tu až přespříliš tlačí na pilu co se sexuálních narážek týče. Fakt je taková legrace, když čouhá cyklistovi z trenek péro? Ale jinak je to zase prča, která si utahuje snad z nejzfetovanějšího sportu na planetě. I tady se podařilo splašit plejádu známých tváří na čele s Lancem Armstrongem, který tohle nejspíš dostane ještě pořádně sežrat. Jsem zvědav, co si vezme Szymanski na paškál příště. 80% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než 7 dní v pekle. Tentokrát to totiž místo hlavních představitelů táhnou hlavně cameo. A John Cena (but you cant see him). Přiznám se, že jak bych byl schopný se na tenisovou předlohu podívat na dvojnásobnou metráž, tady byla 3/4 hodina hraniční. ()

Reklama

Reklama