Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé.  V manželství si už odžily nějaký ten pátek, i když jim je teprve kolem třiceti. Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster, co schovává doma bouchačku a Veroničin manžel s Veronikou odmítal spát, aby ona pak našla v šuplíku pod postelí časopisy s gay pornem. Žádná slast. Hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými manželi na chatu k jezeru někde na Moravě. Mají tam strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manželi přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich manželi najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jsou to obyčejné ženské, kdo by od nich čekal vraždu, že ano? (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele stanslon k tomuto seriálu (2)

Epizoda 1 (2019) (S01E01) 

Nějakou dobu jsem si myslel, že koukám na ČT na nějakou obdobu Doktora Martina. Teprve dnes jsem zjistil, že jde o licenci z Finska a na Primě. První díl ale nalákal diváky snad jen tím otevřeným koncem z obživlým manželem a na poručíka Columba z Brna v podání Bolka Polívky. Ale kvalitní a vůbec už česká oddechovka to asi nebude. Spíš neškodná zábavná, k žehlení či vaření (ale to by měla jít někdy odpoledne, však čítám že k tomu brzo dojde). Ale já sice vařím ale nekoukám při tom na telku. A nežehlím prakticky nikdy. Ale budu se asi koukat dál, odkazujíc se na komentář kukluka který podle mne skutečně asi trefil zápletku. Tu bombu jim dal dal někdo jiný. Baby jim dali pouze otrávený dort. ()

Epizoda 3 (2019) (S01E03) odpad!

Kdyby se Mirek skrýval před světem, nasadil by si alespoň černé brýle, maskoval si ty nápadné odřeniny a nebyl by věčně naložený v baru, lidem na očích. V té slátanině je k něčemu jen poručík Colombo alias Polívka. Čekám už jen na závěrečný výslech, kdy si zapálí doutník a tanečním krokem doprovodí odhalení, že vrahem je úplně někdo jiný, než ty tři slépky. ()

Reklama

Reklama