Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (997)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Další předlouhý a zbytečný mlácení a střílení ... líbí se mi jen úsek se psy a Halle berry ... Konec je jak u debilů ... jediné, co lze vyzdvihnout, je příprava herců a jejich fyzické výkony a akrobacie ... ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele

"Myslíte si, že unikne?" "Odměna je 14 milionů a všichni, kterých se to týká, o ni jistě projeví zájem. Šance budou velmi vyrovnané." První John Wick před pár lety podobně jako třeba takový Deadpool ukázal, že i eRkové filmy mohou v dnešní době slavit úspěch. Druhý díl ho podle mého názoru ještě překonal v ohledech kvality přestřelek a propracovanosti příběhu. Trojka už ale nedokázala naplnit očekávání a pevně daná struktura zločineckého podsvětí se zde začíná rozpadat. John Wick zde ztrácí něco, co z něj doteď dělalo Johna Wicka - svou neporazitelnost. Možná si u předchozí věty řeknete: "To je ale snad dobře, ne? Alespoň to působí reálněji". Omyl. V tom právě tkvělo kouzlo prvních dvou dílů série - zabiják, po kterém šlo celé město, ale on se stále dokázal udržet na nohou. Souboje působily uvěřitelně a opravdu se zdálo, že John Wick své protivníky likviduje nikoli díky štěstí, ale tvrdému výcviku a umu. Zde to všechno mizí. Když je hlavní hrdina definitivně poražen a leží na zemi v bolestech, zatímco se nad ním sklání dva vycvičení zabijáci s katanami, začne vám vrtat hlavou, jak je možné, že je za minutu oba (opět) porazí. Také se mi zdá, že film představil příliš mnoho nových postav a organizací, jejichž potenciál nedokázal správně využít. I přes zřejmé nedostatky má film stále skvělé akční scény (vrhání nožů, záveřečná přestřelka v hotelu) a duchaplné dialogy. Nakonec nejde o žádný propadák, jen (v porovnání s předchůdci) lehce slabší akční film. "Střelil mi na psa!" "To chápu." 65% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ako som minule u JW2 písal, dúfam, že nadšenie a zdravie Keanu Reevesa vydrží. Po videní tretieho diela JW poslušne hlásim, že vydržal. A nielen to, JW3 („pochopiteľne“) obsahuje náročnejšie a dychberúcejšie scény, ako predchádzajúce časti. Príbeh ako taký priamo nadväzuje na JW2, ale príde mi menej ambicióznejším (z danej štruktúry a fungovania „spoločnosti“, ktorá stojí nad všetkými) – je vidieť, že so všetkými silami sa zamerali na akčné scény a bojovú choreografiu. Z vedľajších postáv zainteresovanie H. Berry bol fantastický nápad – jej spoločné scény s KR sú veľmi vydarené. Kým u JW2 mne nevadil reálnosť scén a de facto „nesmrteľný mode“ pre JW, tak pri trojke mi už vadí a hlavne pri scéne, kde JW spadne z vrcholu hotela. Myslel som, že príbeh už uzatvoria, ale záver by ani nemohol byť jasnejším. To však nič nemení na tom, že (pravdepodobne) najlepším akčným filmom roku 2019 sa stane JW3. PS.: Pri druhom videní chcem spočítať, že koľkokrát rozbili sklo s Keanuvým telom. Osobné hodnotenie: 88% (****) ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Už je to docela únavné a v podstatě vše zajímavé se objevilo v ukázkách. Ale má to jisté kouzlo... a tvůrci si opět nechali vrátka do dalšího dílu. ()

Caiiiczech 

všechny recenze uživatele

Takže po prkenném hereckém projevu Keanu Reevese v předchozích dílech se na řadu dostává i prkenná choreografie. Sice tu máme téměř neustálý proud akce, ale když vidíte, jak tam neschopní panáci čekají na naučené pohyby... Občas je "akční kamera" filmu k dobru. Dokáže schovat právě ty prodlevy, kdy kaskadéři čekají na plánovaný úder. Tady ne. Tady si kameraman chtěl hrát na dokumentaristu a celá akce je i přes obrovskou technickou přípravu aktérů totálně k smíchu. Jdu si na spravení pustit Serbuan Maut... ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Z něco málo přes dvě hodiny dlouhého filmu se dočkáte hodinu a tři čtvrtě čistokrevných stříleček a akce. Ale co z toho, když se to táhne na jedné vlně unylého nylonu, se slaboučkým zvratem na konci, kdy Baba Jaga neumře a přežije všechno, dokud mu asi neuseknou hlavu. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Po skvěle temném, neonovými barvami pro teplouše laděném prvním díle a po úžasném, stylovými cool prostory vyplněném druhém díle je zde konečně třetí John Wick, teda pardon.. Džon Vik, který mne tentokrát opět přesvědčil o tom, že on je přesně ten typ chlapa, který by měl doprovázet domů skrze temné noční uličky slečny z barů. Nerozhodí ho totiž vůbec nic. Propadávání sklem, pád z paneláku či držkopád z motorky, prostě vůbec nic. Tentokrát však nejsou pouze jeho protivníci v těžké prdeli, nýbrž i on sám. Každý mu totiž jde po krku, a to už od minulého dílu. Naštěstí jsou zde však milí přátelé, kteří mu mile rádi pomohou nechcípnout. A pochopitelně jsou zde i psi, aneb jak je já rád nazývám, kouletrhači, kteří každého, černého či bílého, maskovaného či nemaskovaného a chytrého či zcela retardovaného protivného hajzla chytnou zubama za koule a rozkoušou ho na sračky. Prostě skvělá zábava. Džonův příběh však nekončí, takže jenom doufejme, že po tomto úžasném a pro mě zatím nejlepším díle nepřijde od Chada (krále mužů) Stahelského špatný čtvrtý díl. 5/5 ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Co závěreční Avangers, ale třetí John Wick, to je teprve masakr! Každá akční scéna je neskutečně vymazlená do nejmenších detailů. I přes šílené tempo jsou akční sekvence dostatečně přehledné a máte možnost si je plně užít. Bitky jsou často hodně brutální. Lokací a bojových variací je spousta a hodně baví. Dublinské kino při probodnutí oka dokonce tleskalo, neuvěřitelné. Ještě jednou to musím zmínit - akce - to je prostě radost pohledět. Hodně potěší i protivníci, kde jsou vidět známé tváře a umí také leccos předvést. Příběh se příjemně sune dál a dává prostor pro další díly, sequely a prequely. Jediná věc byl snad, co mi úplně neseděla, byl až přílišný humor. Chápu, že John je v onom světě doslova legenda, ale protivnici téměř žadonící o podpis, z toho dělají spíše taškařici. Plný počet , návštěvu v kině rozhodně doporučuji, 5* ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Ať se na mě nikdo nezlobí, Johna Wicka jsem měl rád, ale 3.díl, už postrádá veškerý děj kromě kupení akčních scén. Ty ale jsou sice choreograficky nápadité, ale nepříliš uvěřitelné.Nechápu, jak někdo, kdo dělal jakýkoliv bojový sport tohle může zkousnout, scény, kdy se evidentně čeká na úchop, s výstřelem na úder atd. Samopalu se mění zásobníky po 6 výstřelech, psy, kteří byli dva , jsou tři (nebo jeden byl neprůstřelný?) . Můj oblíbený herec chodí jako s pokročilou artritidou . Současná móda starých akčních hrdinů (Neeson, Travolta a to nemluvím o Stalonem ad.) je dost vzdálená realitě. A v současné době obvyklý povzdech, proč jsou filmy vždy delší, než by skutečně potřebovaly? ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Napotřetí a to samé, ale stále to baví. John Wick je zkrátka starý, dobrý akčňák, který nikdy nezklame. Akce se sice může u ostatních filmů časem zajíst, jenže když máte po ruce skvělého choreografa soubojů a šikovného kameramana, tak jste zkrátka přikovaní k obrazovce a jen se nestačíte divit, kolik těch bojových chvatů vlastně existuje. Na tomto stavěl první i druhý film, třetí nejde jiným směrem. Přesto tu máme drobný rozdíl. Zatímco ten první je čistě jen o staré, dobré pomstě, druhý se zaměřil na příběh tajných organizací a Nejvyšší rady, postupně nám byla odhalena zápletka v podsvětí zločinu. Trojka tento příběh prohlubuje, ale trochu nešikovným směrem, protože už tady máme pár věcí totálně přitažených za vlasy. Něco si už mohli tvůrci odpustit, třeba mocnou Stařešinu na poušti, přehnané pády z budov a snadné odpuštění jakéhokoliv činu či prohřešku. Vlastně samotný problém je již na konci dvojky, kdy si na Johna brousí zuby všemožní zabijáci z celého světa. A i když závěr druhého filmu skvěle fungoval, pro třetí připravil spoustu problémů. Jak se z tohoto John dostane? Velice těžko a každé racionální vysvětlení v novém filmu, jak se z toho Wick vyseká, by nedávalo moc smysl. A ejhle, ono to ve třetím filmu ani nedává a to nejvíc pálí do očí. John Wick 3 je sice skvělá zábava, ale po příběhové stránce je rozhodně nejchudší, spousta scén je vycucána z prstu a to silné přitažení za vlasy je cítit v druhé polovině snad z každé scény. ()

mana90 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl první a druhý, tak nedoporučuji koukat na tento díl, mnoho věcí by vám bylo nejasných. K filmu, opět Chad Stahelski nezklamal a killing scény mají možná ještě větší šťávu než v předešlých dvou dílech. Možná některé scény, už mě připomínají kill bill ala nekonečně mnoho nepřátel v jedné scéně + některé bojové scény jsou zbytečně dlouhé (chvílemi jsem se nudil). Malinko mi vadilo co vše Baba Jaga snese, tak trošku jak nesmrtelný deadpool, ale kdo viděl 1. a 2. díl, tak to pro něj nebude nic nového. Jinak celkově film je dobře sladěný a má příjemně rychlý spád s vtipnými vložkami. Hudba opět nezklamala a scény se "zvířatky" byly skvělé, pokud zajdete na tento film do kina určitě neprohloupíte , vřele doporučuji s titulky(mnoho postav má cizojazyčné dialekty) . 8/10 ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Máme tu pomalu kultovní sérii s dalším jeho pokračováním! A stále si umí dodržet značku kvality. Nejen z principu že je tahle řežba více realistická narozdíl od jiných akčňáren kde se většinou nepočítají náboje a jede se na unlimited a kde je hlavní postava v podstatě nezničitelná (vím že tady Wick trošku s nezničitelností soupeří,ale alespoň bývá zraněn a jde zo vidět),ale nepřestává bavit,a člověka udivuje co ti na těch scénaristických a režisérských křeslech vymyslí za kombinaci útoků a využití s terénem. Film v podstatě začíná tam kde skončil,ikdyby jste neviděli předchozí díly tak vám to během pár minut vysvětlí,ale pak zase přijdete o spojení s různými charaktery. Co se týče příběhu tvoří zde asi 15% filmu zbytek akce,akce a akce ! Ale aspoň těch 15% nikam nevybočuje a jsou to poměrně hlavní body,a dalo by se říct že i tou akcí se vypráví kus příběhu. Celkově se Wickovi nedá nic vytknout, funguje zde humor ať sadistickej tak normální a celkově všechno je asi na jedničku...ikdyž něco jo. Skoro žádný výrazný soundtrack,ale to je asi fakt vše. Reeves jako vždy v nejlepším a to i Halle. Za mě 9/10,87% je to kultovní záležitost nebo spíš bude a lepší řežbu nenajdete. Jsem zvědavý na další díl. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Guns! Lot of guns! OK. Jedničku jsem trochu poplival, ale časem oblíbil, z dvojky jsem urvanej ještě teď a trojka? Mno, chápu, že jste chtěli víc všeho. Akce, drsnosti, pestrosti, víc zabřednout do hloubky "korporace". Ale nějak na mě nefunguje ona superorganizovaná centrála plná potetovanejch sekretářek, které by v takové TAJNÉ organizaci určitě dělat nemohly, protože první, co by udělaly po návratu domů by bylo: "Tak si představ, že jsme dneska vyobcovali s Johnem Wickem a vypsali na něj 15 mega!" a velitelství by bylo v hajzlu. Co dál? Přidejme třeba fakt, že velitelství je plné bizarně archaických počítačů se zelenými obrazovkami, jak z filmu Brazil. Dál? Čoklům, kteří se i jen mihnout v záběru, zvukaři pokaždé nainstalují do tlamy hrozivé vrčení a zlověstný svist nože zní, i když je kudla či sekera snad jen držena v ruce...Probohyni proč?! Jináč ale očekávaná vypiplaná choreografie šla fakt ještě o dva stupně výš, bojuje se lecčím a vlastně je celkem zábava sledovat, jak si všichni dávají nehorázně do dršky a vůbec do všech možných částí těla. Vůbec bych se nedivil, kdyby se začal záhy točit čtvrtý díl, ale bojím se o osud, pokud nenasadí komornější atmosféru. Ta megalomanská z Johna dělá trapnou rubačku. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Špička žánru, vrcholné řemeslo, jenže napotřetí už hodně nudilo. Příběh a postavy na druhé koleji a to mi v tomhle miniseriálu už vadilo. ()

FanKalEl 

všechny recenze uživatele

Tretí diel pokračuje v smere inšpirovaniu akčnej smršti Raid z Indonézie kde dokonca môžme vidieť bokom stret dvoch hrdinov z odlišných filmových svetov. V tom momente to bola jasná 5ka* Miestami fakt neskutočne dokonalé, niekedy komické ale v dobrom svetle. Yeah! (100%) ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Vrchol remesla, ALE, John Wick predsa len má svoj kryptonit - LOGIKU. Človek sa neprestane rozplývať nad všetkou tou skoro dokonalou choreografiou a vážne šikovnou vynaliezavosťou, no prečo John koná ako koná, je vlastne záhadou. Snažia sa nám to vysvetliť, no ani Keanu s jeho oceľovou tvárou nedokáže presvedčivo podať, že sa vlastne motáme v kruhu, v rámci ktorého je len násilie a snaha pohladiť a nezabiť čo najviac psov, ako sa len dá. Prečo hlavné postavy skoro nikdy nepotrebujú prebiť a keď už, buď prebijú za nanosekundu, alebo nabijú jeden, dva náboje a potom vystrelia asi tak 17-krát ( stále do tej istej osoby ), alebo idú prebiť a nestihnú to, ale aj tak človeka pred nimi stojacého 7-krát strelia do gebule. To je ďalšia vec, postavy v tomto filme azda oplývajú životnosťou, ako postavy z nejakej strieľačky. John potrebuje niekoho 5-krát streliť do brucha ( osoba sa stále hýbe, a zdá sa, ako keby to išiel rozchodiť ) a tak príde rana z milosti medzi ľavé obočie a pravý spánok. Po ďalšie, John má asi neukojiteľnú túžbu po teatrálnosti, lebo už mŕtveho ( po 19 ranách do rebier, 13 kopancoch do xichtu a 6 strelám niekde do menisku ) protivníka jednoducho stále musí poctiť minimálne 2-3 strelami do už spomínanej časti obličeju, aby sa z neho nestal ja neviem zombík alebo čo, no to už preháňam, to je iná šou. Dalo by sa toho samozrejme vypichnúť veľa čo kole oči, no toto nie sú ani tak výčitky, ako strohé postrehy, ktoré prikrášľujú celkom podarený film. Pri sledovaní BABY JAGY predsa nemôžeme očakávať nič menej. Akčné scény sú však z iného sveta. Videl som toho už dosť, ale aj pre mňa to bolo miestami prisilné. Celý ten svet zabijakov je veľmi zaujímavý a rád by som ho viac preskúmal. Keanu sa pre túto postavu narodil a nebude to podľa mňa Matrix, pre čo budeme na neho spomínať ešte dlho. Celkovo pozitívne pocity prevládajú a keďže nie som až tak „ pissed off ” ako Laurence Fishburne, očakávam 4. diel s otvorenou náručou. ()

TheSompeque 

všechny recenze uživatele

V pořadí již třetí akční film s Johnem Wickem opět nezklamal. Naopak. Ve trojce se překonalo snad vše, kde předchozí díly zaostávaly. Akce od počátku do konce, která nemá jinde obdoby. Totální masakry, které svou choreografií ohromí. Některé scény jsou vyloženě geniální. Lepší "akčňák" v současnosti nenajdete. Audiovisuální masterpiece. Takže kdo neviděl, ať zahodí tu Plzeň, odvalí se z toho koupáku a maže do nejbližšího kina. 5/5 ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama