Reklama

Reklama

Kingsman: První mise

  • Velká Británie The King's Man (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zatímco se sebranka nejhorších tyranů a geniálních zločinců připravuje rozpoutat válku, jež má zahubit miliony lidí, jeden muž musí vyhrát závod s časem a zastavit je. Ve snímku Kingsman: První mise se stanete svědky zrodu první nezávislé tajné služby. (Falcon)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (490)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Průměrný počin nijak neposouvající mytologii série vpřed ani vzad, prostě jen výplňovka, ovšem bez humoru a tempa prvních dvou filmů. Zaujme převážně akce a hudba, ale to nejspíš nestačí. Postavy jsou celkem sympatické, ale tak nějak jsou vám u prdele, i když jsou dobře zahrané. Příběh celkově mi přijde komplikovaný a sarkastický humor je vystřídaný spíše politikou a nezajímavou zápletkou. Akce velmi bravurní, ale už teď nevím o čem to pořádně bylo a to nemluvím o padouchovi, který byl tedy nadmíru špatný.. průměr ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Už to nějak není ono. Zasazení do první světové války sice přineslo zemitějsi přístup, ale Vaughn se prostě už tolik nesnaží. Zatímco první díl přetékal vizuálními finesami a potutelnými vtípky tady je povětšinou vážný. Pár zajímavých příběhových zákrut tady sice je a klobouk dolů za provázanost s historickými událostmi, ale nebýt Rasputina nebylo by co chválit. Navíc víme, jak Velká válka dopadla a čekat opak jako u Tarantina je zrovna tady bláhové. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplní Kingsmani. Na jednu stranu zůstává strhující akce, kterou má Vaughn v paži jako nikdo. Každá bitka a akce je ojedinělá, napínavá a skvěle natočená. Bohužel mezi každou takovou scénou jsou hromady občas dost nevýrazných minut, kde se tvůrci snaží ohýbat/doplňovat historii po svém a ne vždy to je zábavné. Právě v těchto chvílích jsou ty dvě hodiny deset až moc. Pořád se ale jedná o dostatečně zábavný a odvážný film, kterých si musíme vážit. Proto slabší 4* ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Mám Vaughna rád, ale takhle ne. Atmosféru a kulisy první světové tu režisér vystihl celkem hezky. Akce je pak pochopitelně super a třeba noční scéna v zákopech je jedna z nejlepších, co kdy natočil. Jenomže zatímco vizuálními nápady Vaughn jako obvykle jenom hýří, příběh a dialogy tentokrát konkurují tomu nejhoršímu, co může popcornová tvorba nabídnout. V podstatě bych se nebál to přirovnat k poslednímu dílu Rychle a zběsile. Debilní dialogy, co tahají za uši a extrémní tlačení na pilu z hlediska citů a emocí – do takové míry, až je z toho medvědí služba – bych u Kingsmanů zrovna nečekal, korunu tomu pak nasadily námluvy s Rasputinem, které byly tak totálně bizarní a over-the-top sprosté, že jsem si nebyl jistý, jestli stále sleduju ten samý film. Zklamání je slabé slovo. Tohle byla čirá frustrace. Dejte mu komiks, gangsterku, cokoliv – momentálně totiž s Kingsmany akorát padá strmě dolů... 4/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MÁM POVĚST MUŽE, KTERÝ SE NECHCCE DO NIČEHO VMĚŠOVAT, TAKŽE SE PAK MOHU MNOHEM SNÁZE A NEPOZOROVANĚ VMĚŠOVAT DO VŠEHO. TAK JAKO SLUŽEBNICTVO, KTERÉ SICE VIDÍŠ, ALE NEVMÍMÁŠ…“   Hodně vyprávění… Může to nudit, navíc když hnidopichové zjistěj, že jsou ohejbány historický souvislosti… Takže než dojde na šavlovačku v balalajkovým rytmu, asi si dovedu představit, že někdo chcípl nudou. Navíc když ten humor je takovej…. absurdní? Prostě je to taková krásně natočená píčovina. Chybí tomu i veskrze optimistickej duch, takže nedůtklivci si můžou připsat další tresnej bod! Ať už chcete (nebo ne), dostaneme se nakonec k závěrečný akci, která je dlouhá a stejná jako film – místy dobrá, místy blbá. Problém asi bude, že se to snaží bejt strašně chytrý – jenže koho kurva dneska zajímá Lenin (kdo z mladejch ho zná?). Kdo z nich ví něco o Mata Hari? Takže bych řekl, že Vaughn (tady) na tu chytrost dojíždí…             /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nikdy jsem neviděl film s Leninem. 2.) Přišel jsem o někoho v 1. světový….  ///  Thx za titule „Vojtěch Kostiha“ a „K4rm4d0n“                  PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Po snímku Hellboy (2004) se jedná o druhé komiksové celovečerní ztvárnění ruské historické postavy Grigorije Rasputina. (Kuzmik)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 37,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 125,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama