Reklama

Reklama

Kondor

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2020), 15 h 45 min (Minutáž: 44–52 min)

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Max Irons, William Hurt, Brendan Fraser, Ellen Wong, Bob Balaban, Mira Sorvino, Leem Lubany, Christina Moses, Mouna Traoré, Steve Belford, Kate Vernon (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Špionážní seriál, inspirovaný světoznámým románem Jamese Gradyho "Šest dnů Kondora" a jeho klasickou filmovou adaptací Tři dny Kondora z roku 1975, sleduje analytika CIA Joeho Turnera (Max Irons), který jednoho dne narazí na geniální, ale smrtící plán. Joe měl o své práci v CIA vždy velké pochybnosti. Ale když je následkem toho, co objeví, vyvražděna celá jeho kancelář, musí se jakožto jediný přeživší vydat na útěk. Z jeho teoretických výhrad, které po celou dobu skrýval, se rázem stanou skutečná morální dilemata. Pod tíhou boje na život a na smrt bude Joe nucen přehodnotit, kým vlastně je a čeho je schopen, aby zjistil, kdo stojí za tímhle rozsáhlým spiknutím a zabránil jim v dosažení jejich vražedného cíle, který ohrožuje životy milionů lidí. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele yvona k tomuto seriálu (2)

Kondor (2018) 

Druhá série je absolutní ztráta času. Obsahuje tolik nelogičností a kravin, že se GRU musí smíchy za břicho popadat. (Hodnocení se vztahuje k první sérii) ()

Out of His Exile (2020) (S02E05) 

Jsem v polovině série, ale mám problém pokračovat. Zatímco první série byla plná napětí, intrik, akcí, politických vhledů, tady se řeší rodinné vztahy. Propracovanost scénáře vzala totálně za své, utajení čehokoliv a kohokoliv  se vůbec neřeší. Puberťákům se běžně svěřují informace CIA, mobily nikdo nesleduje, parta KGB řeší milostné vztahy, do toho všeho hysterické uřvané americké manželky a jejich večírky.  Veškerá akce během pěti epizod je jeden neúspěšný únos, který vlastně nikoho nezajímá, jedno omráčení, kterým se také nikdo nezabývá a vylitá limonáda do bot šéfa CIA. Hlavní hrdina, pár let v nejvyšším utajení v exilu, se mírnix týrnix vrátí zpět do USA, ubytuje se v kdysi nejsledovanějším, nejmonitorovanějším domě, pak nakráčí bez prověrky do jakési pobočky CIA, že teda jako jo, že to bere a sedne si k počítači. Bob jim do toho radši hodil vidle hned. No, mám dost. ()

Reklama

Reklama