Reklama

Reklama

Roswell: Nové Mexiko

(seriál)
  • USA Roswell, New Mexico
USA, (2019–2022), 36 h 26 min (Minutáž: 41–43 min)

Předloha:

Melinda Metz (kniha)

Hrají:

Jeanine Mason, Tyler Blackburn, Nathan Parsons, Michael Trevino, Heather Hemmens, Amber Midthunder, Rosa Arredondo, Sonya Balmores, Claudia Black (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Liz Ortechová, rodačka z Roswellu v Novém Mexiku, se před deseti lety po smrti své milované starší sestry rozhodla všechno opustit. Její otec však onemocněl a ona se proto zdráhavě vrací do této turistické atrakce, aby se k němu nastěhovala. Po příjezdu se Liz znovu shledá se svou pubertální platonickou láskou Maxem Evansem, který nyní pracuje u roswellské policie. Chemie mezi nimi je okamžitá a elektrizující. Liz však záhy odhalí šokující pravdu – Max je mimozemšťan, který po celý život skrýval nejen své nadpřirozené schopnosti, ale i ty, jimiž oplývají jeho nepozemští sourozenci Isobel a Michael. Zatímco se oba po deseti letech odloučení sbližují, pro Liz je těžké tajit pravdu před nejlepší kamarádkou Marií De Lucou a důvěřivým bývalým přítelem ze střední dr. Kylem Valentim. Mezitím vyvstává nebezpečí, že odvěké vládní spiknutí, v jehož čele stojí vrchní rotmistr Jesse Manes, v kombinaci s politikou strachu a nenávisti, která se v Roswellu rozbujela, vynese na světlo pravdu o Maxovi a jeho rodině, a ohrozí nejen jeho prohlubující se vztah s Liz, ale i jejich životy... (HBO Europe)

(více)

Recenze (11)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Seriál mě nadchnul už od začátku, tohle téma mě baví. Dostal by i hvězdu navíc, nebýt tam všeho, co teď strkají amíci do všeho, což znamená, že v tomto seriálu uvidíte mimozemšťany, mexičany, bělochy, černochy, homosexuály, bisexuály, lesby, no možná chybí nějaké transgender osoby plus dalších x pohlaví, co by jako měli existovat. Možná jsem tam neviděla asiaty nebo jsem si jich nevšimla. Při erotických scénách osob stejného pohlaví jsem zavírala jedno oko a to druhé přivírala. Přiznávám, nejsem na to zvyklá, nemusím to, nevyhledávám to. Tento seriál mě nabídla streamovací služba, jinak bych asi o něm nevěděla. Příběh je zajímavý, postupně se dozvídáme, jak to v tom roce 1947 začalo, jak to probíhalo do dnešní doby. Asi jsem zmrzla v čase, ale kdyby tam byly jen ufoni a heterosexuální lidi, bylo by to pro mě koukatelnější. Nechci nikoho urazit, ale jsem ve věku, kdy o tom nepotřebuji nic vědět a vidět to. Děkuji za pochopení. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěřil jsem. První Roswell je fajn, jsou tam emzáci, pěkní lidé, lásky a občas nějaký ten meziplanetární problém. Tak co by se mohlo zkazit na novodobým seriálu? Vlastně úplně všechno. Scénář je hrozný, příběh je příšerný, postavy jsou dementi a herci nejsou o mnoho lepší, a k tomu ještě nemají vůbec co hrát. Ani po čtyřech sériích si nepamatuju jména všech postav. Někde po první sérii jsem vzdal veškerou snahu dát tomu seriálu šanci. A proměnilo se to v totální divácké utrpení, který jsem dokoukal jen s vypětím všech sil. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle byla utrpení. Skoro rok mě trvalo to dokoukat. Mě to prostě nebavilo já čekal pěkný sci-fi seriál a dostal jsem přiteplenou telenovelu. Ještě že jsem u toho hrál hry jinak bych to po pár dílech zabalil. Herci dementní zápletka strašná. A udělat s mimozemšťana teplouše už byl vrchol a ještě poslouchat ty teplý řeči korunovaný svatbou. To už bylo na mě moc. K tomu ta blondýna s tou bradavicí u frňáku, to si to sakra nemůže nechat odstranit. Pořád jsem váhal mezi dvěma hvězdami, ale ty poslední díly tomu nasadili korunu a já měl co dělat to vůbec vydržet. ()

Narg79 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál je bohužel zklamání. Z mimozemšťanů udělali gaye, lesby, bisex a jedno hetero. Děj je převážně jen o tom jak to mezi sebou míchají a ti chlapi se tam olizují až moc. Pořád jsem to musel přetáčet aby mi nebylo blbě. Říkám si, jestli to každý hetero člověk vidí stejně jako já. 4 serie jsem dokoukal v myšlence, že se to nějak zlepší, ale bohužel, pro mě se to jen zhoršovalo. ()

KatInTheBox 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál som narazila úplne náhodou, keď som hladala niečo ľahko stráviteľné k hodinám a hodinám, ktoré trávim pri kŕmení novorodenca. A teda očakávania splnil - vobec nevadilo, že som chvíľami nepozerala na obrazovku, pretože po každom zlomovom okamihu si v strižni povedali, že by bolo dobré ho v ďaľšej scéne znovu o pár sekund posunúť spať a zopakovať z pohľadu druhej osoby :D Takže mi nič zásadné neušlo. Asi až v polke prvej série som si spomenula, že kedysi dávno pradávno v dobe mojich stredoškolských liet, bol tiež niaky podobný seriál, a fakt, toto je remake :) Ale celkom zdarilý. Vieme všetci, že niektoré iné restarty z minulosti sa takto, celkom fajn, nepodarili. A to ma privádza k tomu, aký vlastne tento seriál je. Nečakajte žiadne prelomové a kultové záležitosti. V celej sérií nezaznie jediná hláška, ktorú by som si pametala alebo scéna, ktorá by bola nová a nepripomínala mi už miliónkrát videnú scénu niekde inde. Dej ale pekne odsýpa a až na niektoré, pre mňa úplne nezaújmavé linky, sa to dalo pozerať. Trošku ma mrzí naopak odfláknutie možnej histórie mimozemšťanov, v podstate sme sa nič za celú sériu nedozvedeli, riešilo sa len psycho drama. Snád v ďaľšej sérií sa toto viac dostane do popredia. Povinne, a povedala by som už klasicky americky, sa muselo objavit pár homo postáv, i keď i v tomto už sa evidentne pokročilo a dostali sme sa už i k bi komunite :D No čo už, aspoň že sú všetci herci "kukateľný" a i hlavná hrdinka dostala plus, že to je normálna žena a nie vychrtlina. ()

Galerie (213)

Reklama

Reklama