Reklama

Reklama

Dolittle

  • USA Dolittle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Doktor Dolittle byl tak výjimečný, že ho jmenovali osobním lékařem anglické královny Viktorie. Jenže to bývávalo. Před pár lety ovdověl a od té doby samotaří v ústraní, za zdmi svého kdysi velkolepého sídla, obklopený smečkou zvířecích přátel, s nimiž si rozumí lépe než s lidmi. Jenže pak mu vpadne do života jeden drzý kluk, jenž si vzal do hlavy, že bude jeho učedníkem, a zároveň ho povolají ke královně, kterou sklátila smrtelně nebezpečná choroba. A protože lék proti téhle nemoci se nalézá pouze na mýty opředeném exotickém ostrově, musí se Dolittle vydat na velmi dobrodružnou plavbu do neznáma. Samozřejmě v doprovodu svých přátel, mezi nimiž je i ustrašená gorila, praštěná husa, cynický pštros, optimistický lední medvěd nebo neuvěřitelně chytrý papoušek. Početný tým bude potřeba, protože Dolittle má před sebou nebezpečí, na která není ani trochu připraven, a v patách mu chvátá banda nepřátel, která chce jeho plán na záchranu královny za každou cenu překazit. (CinemArt)

(více)

Recenze (200)

s1r1us 

všechny recenze uživatele

**-***. Pěkná pohádka pro děti do 10 let, z které se ale dalo vymáčknout po hříchu víc, než jen roztomilá digitální zvířátka a pomálu sterilních vtípků. Docela dobré herecké obsazení nevyužito. A jako záporák by tam seděl někdo výraznější, např. Depp. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Dr. Dolittle nerozumie zvieratám, ale zvieratá sú v tomto filme extrémne inteligentné, schopné uvažovať a jednať ako ľudia. Jediná vec, ktorá sa mi páčila bolo to, akým spôsobom Dr. so zvieratami komunikuje. Inak samotná postava Roberta Downeya Jr, bola trápna, pobláznená a zahraná takým spôsobom, že to by ju už mohol hrať ktokoľvek. Zvieratá priemerné, animácia zvierat ušla ale ich pohyby boli veľakrát neprirodzené. Hlášky/humor nič. Zábava pre deti do piatich rokov. 5/10. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Spíše smutná to komedie, kterou ani Robert Downey Jr. nevytrhne. Jako nebylo to úplně špatné, ale na nějaké vyšší hodnocení to bohužel nemá šanci. Pro malé diváky to určitě je, větší budou mít trochu potíže film dokoukat - pozitivum je, že to není nikterak dlouhé :) Mluvící zvířata byla fajn, Robert Downey Jr. poněkud toporný a jako by bez života, děj spíše jednoduchý a předvídatelný, některé situace nemají moc smysl (scéna s drakem a čištěním jeho střev mi přišla naprosto zbytečná, nechutná a ani trochu vtipná). Celkově spíše film na jedno podívání, vícekrát už jen asi pro zaryté fandy :) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že ta rodinná taškařice s Murphym bude ve finále mnohonásobně lepší než moderní taškařice s Downeym. Chtělo by se mi říct "chudák Robert", jenže je otázka jak moc se vrtal ve scénáři a přepisování, jak praví zvěsti. Faktem ale je, že Dolittle je šíleně špatný film, který absolutně nedává smysl, je nudný až běda a ani Downeyho železné charizma je pryč. Tohle fakt nemá Downey zapotřebí. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Přijemný dětský film, ne ztřeštěný jako ty předešlé. Hezky animovaný, zahraný a celkově napsaný. ()

waska 

všechny recenze uživatele

Zmatená slátanina, už ani nevím o čem to vlastně bylo. Přišlo mi, že Iron Mana to ani nebavilo, nemastný, neslaný výkon. ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať, pre aké obecenstvo bol tento film zamýšľaný. Príliš explicitné pre dospelého, ale s niekoľkými scénami, ktoré mi prišli nevhodné pre staršie deti. Teeni by to ani nezapli a pre menšie deti to nie je už vonkoncom. // Videné v originále. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Naprostá zbytečnost a ničím nezajímavý remake? nebo něco na ten způsob. Nějak mne ani extra nebavil původní film, u tohohle se dějiny nepřepisují, takže budu dělat, že nic takového není. ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Tak strašně utahana blbina, příšerný herecký NEvykony, ukrutná slatanina, absolutně nezvládnutej Mega bijak za 175 melounu.... Downey tímhle směrem zmizí..... P. S. Jj, děti to bavilo, já už to vidět nikdy nechci. 20 usmolenejch % ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Robert Downey Jr. si povídá se zvířátky a občas je to i sranda. Pro rodinný film rozhodně rozumnější volba než kdejaký animák. ()

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Tom Hardy "Chtěl bych strašně vidět poradu, kde se řešilo, o čem to bude a někdo na konci s vážnou tváří prohlásil "a pak drakovi vytáhne ze zadku dudy" a všichni producenti začali tleskat a hodili na stůl 175 milionů" LOL ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Dr. Dolittle je milovník všech zvířat. Příjemná podívaná a nutná oddychovka, když vidíte všechna tahle krásná stvoření.pohromadě. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Až také strašné to nie je a ako čistá detská blbina to je dostačujúce. Ale ten koniec ako vyťahujú drakovi zo zadku zaseknuté veci je už moc. :D ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Mal som napísanú siahodlhú výlevu ku j***m, ktorí svojou “filmárskou” fundovanosťou znižujú hodnotenia filmom len preto, že nemajú pod kontrolou svoju demenciu. Vymazal som ju. Budem sa venovať radšej videnému. Ak hľadáte veselú, peniazmi voňajúcu, odľahčenú zábavu plnú známych hlasov (v originály), je Dolittle dobrá voľba. Vlastne ma to celé hrozne bavilo, dokonca som sa zo trikrát z chuti zasmial a po zvyšok času (len raz som mrkol na hodinky) som si proste užíval ľahkosť zfilmovanej látky. Ak viete čo ste išli pozerať a pochopili ste, že cieľovou skupinou sú predovšetkým deti, potom dostanete presne čo očakávate. Tak sa prosím bavte, smejte a prázdninujte. A áno, uznávam, že gastroenterologická vložka bola málinko cez, ale aj to len pre dospelých. Deti do 12 rokov zabavili dokonca aj gajdy a brnenia v konečníku draka. No čo už. Za dospelých (sám seba tam totiž radím) dávam tri, za deti dávam štyri, no a keďže sa tu deje znova 56tková krivda a ja to musím naprávať, tak svoju tri a polku zaokrúhlim nateraz nahor. Tak. ()

Čiban 

všechny recenze uživatele

Jedná se o odlehčenou rodinnou zábavu. Vizuální efekty byly skvělé a jako obvykle úžasné výkony RDJ a Antonia Banderase a skvělé hlasy od známých herců. Když vidím tak špatné hodnocení, tak si myslím, že hodně lidí zapomíná, že cílovou skupinou jsou děti a ty tento film milují.  Doktor Dolittle a všichni jeho zvířecí přátelé mají citové problémy, které řeší, a to může dětem jen pomoci naučit se vyjadřovat podobné pocity, které mohou mít.  V průběhu filmu nakonec každý z nich najde uzdravení svých citových problémů. Za mne super oddechový rodinný film. Ideální když se vám nechce u filmu moc přemýšlet, ale chcete si užít zábavu. ()

Související novinky

Music vévodí letošním Zlatým malinám

Music vévodí letošním Zlatým malinám

24.04.2021

Proběhl 41. ročník vyhlašování anticen Zlaté maliny (Razzies), které jsou každoročním oceněním pro ty nejhorší filmy a tvůrčí výkony uplynulého roku. Ač si největší počet nominací vysloužily snímky… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Chaos na place nového Dolittla

Chaos na place nového Dolittla

15.10.2019

Premiéra odsunuta na leden příštího roku, tzv. pohřebiště filmů, do toho několikatýdenní rozsáhlé přetáčky a v neposlední řadě pověst filmu, se kterým si studio od začátku ukrojilo příliš velké… (více)

Reklama

Reklama