Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (231)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Doba pokročila a upgradem prošel i Chucky. Jeho zlovolné chování tudíž už nemá na triku sériový vrahoun, ale softwareová sabotáž v podání zhrzeného rákosníka. To se mi líbilo a jako plus beru i fakt, že co do technologií jde panenka s dobou i ve své běžné verzi. Seděli mi herci, jak dětští, tak dospělí, nijak mě neurážela ani Chuckyho nová tvář a překvapilo mě solidní gore, kterého ovšem mohlo být víc, což platí především pro finále. Rezervy naopak vidím ve vyprávění, které mělo kolísavé tempo a díky tomu vynikala nulová invence, co se příběhu týče a až na dvě tři malé výjimky jsem postrádal i víc černého humoru, na kterém Chuckyho předchozí filmy vlastně stály. Každopádně nic jsem nečekal, takže jsem nakonec spokojen, ale na pokračování to moc nevidím. 60% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Za mě slashery, kde hrajou hlavní roli 12 leté děti, prostě nefungujou. Chucky je solidní, sice žádná velká sláva, ale obstojně se drží - jeho moderní "příslušenství" je celkem inovativní, dobře to vypadá a sedí do dnešní doby, při pár scénách se povedlo i gore, ale příběhově film nemá moc co nabídnout a pozornost si nijak dobře neudrží. Když nemáte do čeho píchnout, tak se to dá, ale jinak to mohlo být daleko lepší. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Před rokem jsem viděl Chuckyho kult, ze kterého jsem byl dost vystříkanej a vlastně hned poté, přišlo oznámení, že bude reboot celé série a já se dost těšil. Bohužel, se mi ale tahle novinka moc nelíbí. Nikdy jsem nějak Chuckyho moc nemusel, ale právě 7. díl byl masakr jak blázen s parádní atmosférou z blázince. Tohle je takové nemastné, neslané, až moc moderní mi to přišlo, Chucky nevypadá vůbec strašidelně, vražd je tu dost málo a ten závěr stál za vyliž prdel. Štěstí, že to bylo alespoň sem tam vtipný a zasmál jsem se a potěší i sexy Aubrey. Hodně slabé 3 hvězdičky. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Chtít dneska od remaku Child’s Play biják by bylo naivní. Osmdesátky, které uživili podobný námět, jsou dávno pryč. Ale je chvályhodné, že nedopadl vysloveně špatně. Upgrade námětu s propojením panenky přes mobil a zneužitím umělé inteligence se strefuje do dnešní doby a přesto že jde Chuckyho kouzlení v pozdějších scénách mimo veškerou technologickou logiku, působí to efektně. Jako horor film vnímat nejde (pokud vám není osm), čeho si je sám vědom a i tu nejdrsnější scénu odlehčuje ironickým humorem. Vizáž Chuckyho s červeně svítícíma očima (když je zlej) je cool, a jeho postupné propadání násilí je dobře vykreslené. Jde o nejlepší pasáže filmu. “Velkolepé” finále, které chce původní, komornější vývin děje pořádně nakopnout, naopak film sráží okoukanými a ne moc nápaditými momenty. To mělo v hlavě scénáristu krystalizovat déle. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Postupom času, pri sledovaní filmu, som si uvedomil, že vlastne ani nieje žiadny problém v tom, že Chucky už nieje posadnutý duchom masového vraha, ale v tejto verzii ide o obyčajnú, dajme tomu technickú poruchu s nevychytanými muchami v systéme. A to je práve to, čo by sme si mali všetci uvedomiť, kam to vlastne spejeme, aby technológie boli vyspelejšie, ako naše stále chudobnejšie mozgy. Ale ja viem, že trpieť nebudem. Skvelé gore, má to spád a humor na tých správnych miestach. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Italský název tohoto filmu je La bambola assassina, což je v překladu „Zabijácká panenka“. (Lajty)
  • V celém filmu jsou velmi zřejmé pojítka k filmu ET: Mimozemšťan (1982). Chucky má zářící prst, díky kterému věci fungují. Ve většině filmu nosí Andy (Gabriel Bateman) jasně červenou mikinu. Chucky se učí, jak dělat věci ze sledování televize, stejně jako ET. (Lajty)

Reklama

Reklama