Reklama

Reklama

Balthazar

(seriál)
  • Francie Balthazar
Francie, (2018–2023), 32 h 58 min (Minutáž: 48–59 min)

Hrají:

Tomer Sisley, Hélène de Fougerolles, Constance Labbé, Yannig Samot, Philypa Phoenix, Côme Levin, Caterina Murino, Pauline Cheviller, Augustin Ruhabura (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Tváří v tvář sérii složitých případů vražd se nová policejní velitelka Héléne Bach musí naučit pracovat s brilantním, ale zároveň podrážděným Raphaëlem, který dokáže přimět mrtvé mluvit jako nikdo jiný. (Voyo)

Recenze uživatele Kozlowski8 k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2018) (S01) 

Seriál, kterému se dá bezesporu mnohé vytknout, hlavně přepálené a někdy sotva uchopitelné a nepřesvědčivé dějové kombinace, ale zároveň je velice originílní a titulní postava svérázného doktora, který si povídá s nebožtíky, je vskutku dobře vyprofilovaná a také výtečně ztvárněná. Tomer Sisley i jeho herecká parťačka Helene de Fougerolles jsou skvělí. Mám to na hraně tří a čtyř hvězdiček, a přikláním se ke čtyřce, protože mne to prostě bavilo. 70 %. ()

Season 2 (2019) (S02) 

Druhá série pokračuje ve stejném duchu jako ta úvodní. Opět trochu přestřelené pasáže, představující Balthazara jako nadčlověka, ale opět originální, vtipné a velice zábavné příběhy s neuvěřitelně dobře vyladěnou hlavní dvojicí i s dalšími zajímavými postavami (velice mne baví dvojice mladých patologů). U mne ještě lepší než první série. 80 %. ()

Season 3 (2020) (S03) 

Pokračování v podobném duchu jako první dvě série - stále poutavé, originální, zábavné, ale s určitými připomínkami, které jsem uvedl v recenzích první a druhé série. Druhá série u mne asi nejlepší. 70 %. ()

Reklama

Reklama