Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem během sledování filmu neustále dumal nad jeho logikou i nelogikou z hlediska "časových paradoxů", nějak jsem se nedostal do jeho děje a zůstal se plácat na povrchu. Zkrátka příliš mě to neoslovilo a čerta mi záleželo na postavách i na tom, jak to celé dopadne. Ale objektivně musím za takovýhle zajímavý námět vysolit třetí. A taky za epilog během titulků, který vše předešlé opět pootočí... a který pravda zároveň zavání hodně laciným scénáristickým fakáčem na diváka. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Remake britského The Caller (2011) a i když ten jsem neviděl, podle hodnocení ČSFD se jedná o lepší film, než originál. Telefon zvonící 20 let do budoucnosti, dvě ženy, vraždy, snaha změnit budoucnost i minulost, motýlí efekt vždy, když se v minulosti něco stane. Herecky výborné, temné. Chaos vyplývající z faktu, že jedna postava je vrah a psychopat. ■ “Tohle máš za to, že nezvedáš telefon.” ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Koukám, že už po pár komentech je tu docela dost expertů na nadpřirozené časové paradoxy, kteří tuší, že takhle to fungovat nemůže. lol. Možná proto, že já vážně nechci řešit, jak má správně fungovat něco, co neexistuje, jsem si film bezvadně užil a považuju jej za jeden z nejlepších thrillerů roku. Odvyprávěný je podle mne totiž zkrátka skvěle. I přes ty časové hrátky je to jasné, přehledné, postupně velmi, velmi napínavé a temné. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

U jednoho z nejlepších thrillerů roku nejvíc zamrzí, že mohl být ještě lepší. Synopse jednak vyzrazuje zbytečně mnoho, nutící diváka předvídat události první půlky jednu po druhé, než se rozjede skutečně šťavnatá hra s velmi základními časovými paradoxy, které ale i naposté fungují dost efektivně. Ruší trochu zbytečné CGI sekvence, vystřižené z mid-budgetových blockbusterů nultých let, kdy se počítačem zákonitě muselo dělat všechno. Strhne souboj dvou skvělých korejských hereček z dost odlišných komerčních sfér. Podobně jako u #Alive mám ale dojem vysokého potenciálu, který se povedlo naplnit jen zčásti. 60% ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Jako mnoho ostatních tady i já se pokládám za samozvaného velmistra v časových paradoxech, tudíž můžu se vší smělostí prohlásit, že mi to nedává moc smysl. Pokud jsi však normální člověk a nejsi retardovaný jako já, užiješ si to a budeš nadšený/á. V případě, že nejsi normální a máš potřebu každý film s časovými hrátkami v hlavě celou dobu analyzovat jak totální kretén, tak se v hodnocení shodneme a můžeme si s čistým svědomím podat ruce. Takže pokud dáš logiku pryč, tak je to sice vykradený nápad, ale furt super nápad a to už je od Netflixu vlastně nadprůměr ne? ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama