Reklama

Reklama

For All Mankind - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2021, 10 h 16 min (Minutáž: 56–77 min)

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Sonya Walger, Cynthy Wu, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Casey W. Johnson (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (22)

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série stavěla na poměrně dobrý vyváženosti vztahových prvků, politiky s alt. historií a vesmírování, v čemž druhá série naprosto selhala. Dopadlo to tak, že její cca první dvě třetiny jsou silně telenoveloidní, navíc bohužel narozdíl od první série nezajímavě až nudně telenoveloidní. Ale pak přišly poslední tři epizody, který to všechno vynahradily! Vesmír a politika zase začaly hrát silnou a vlastně hlavní roli, vztahový momenty najednou získaly na síle a finále byl totální nářez, kterej by mě v trochu slabší chvilce donutil tomu zase napálit všech pět hvězd. Kvůli nepovedený první polovině ale zkrátka nemůžu... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobně mě naštval ten skok o 10 let dopředu. Těch změn je tam hodně a prakticky žádná nemá své vysvětlení (př. adopce Vietnamky). Co funguje stále skvěle je prolínání faktu a fikce. Asi nejvíc mě zaujal stále živý John Lenon (“přesluhoval” 4 roky) a zakomponovaní letecké katastrofy KAL007. V sérii bohužel pokračuje zcela irelevantní linka Mexické slepice (která je otravnější víc než v minulé řadě) a přišlo mi, že v rámci udržení rozpočtu na každou pompézní scénu musela být 3 vycpávková konverzační cvičení (která děj nikam neposouvají). O zcela hloupé (a zbytečnému) závěru řady nemluvě. ()

Reklama

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série bohužel celý seriál posílá těžce do prdele. Sedm dílů sledujeme ukňouranou telenovelu a pak dostáváme tři díly, které z původně chytře vymyšleného sci-fi dělají přepálenou akční kovbojku, ve které by nestyděl hrát ani Bruce Willis. Pozornost se navíc tříští mezi desítky postav a celkově je ten děj úplně na dvě věci. Škoda, první série byla skoro na plný počet a šlo o jeden z nejlepších seriálů současnosti. Po tomhle už třetí sérii vidět fakt nechci, bylo to utrpení sledovat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá řada je slabší než první primárně proto,že víc než na vesmír se zaměřuje na telenovelácké rodinné trable a velmi často přešlapuje na místě.Naštěstí ale i tak dokáže přinést skvělé momenty a přes hrboly se zvládne dokodrcat ke skvělému finále,které přináší naději,že by případná další řada mohla seriál vrátit tam kde byl v první řadě...70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vďaka posunu deja o 10 rokov dopredu pôsobí druhá séria jak nejaké pokračovanie, ktoré natočili po rokoch. Len na vzhľade hercov sa to neprejavilo. Ale atmosféra osemdesiatok je úplne iná ako sedemdesiatok. A aj keď mám filmy z toho obdobia rád, tak tentoraz mi dianie v tomto seriály nesadlo. Fakt to už vyzerá ako telenovela v ktorej občas riešia nejaký dej vo vesmíre. Chápem, že mali nejaké finančné limity, ale namiesto vzťahov a zbytočných a miestami až otravných línií (mexická ilegálka, vietnamská dcéra) mohli vo väčšej miere riešiť politické pozadie a pikle jak na americkej, tak ruskej strane. Celkovo ma táto séria skoro vôbec nebavila a až finálny diel mal konečne grády. Odchod dvoch stálych postáv bol smutný a prekvapivý. Snáď posun do deväťdesiatok seriál znova nakopne. P.S: Rusom sa nedalo, nedá a nikdy nebude dať v ničom veriť. 6/10. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Kosmonaut Stepan Petrovis Alexejev (Nikola Djuričko) v seriálu tvrdí, že před startem jako kosmonaut-kandidát držel v ruce Lajku. První skupina kosmonautů-kandidátů ale byla vybrána více než dva roky po startu Lajky... (Andy.)

Reklama

Reklama