Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna velká bezkonkurenční halucinace. Zbožňuju Spongeho a když jsem viděla Twilight s českým dabingem, tak jsem místo Edwarda viděla Spongeho (díky Honzovi Maxiánovi) a celý film jsem se jen smála. Jojo občas si říkám, že ty starosti, které má Houba Robert v ananasu na dně moří, bych také chtěla mít. :D ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem během svých snídaní viděl už asi tak sto dílů, si myslím, že jsem oprávněn tento seriál hodnotit. Hlavou mi vrtá, jestli je to skutečně pro děti. A pokud je, tak proč je to svým způsobem tak nevýchovný seriál. Prostě vše je vzhůru nohama, nic nedává smysl a je to celé tak trochu úchylné. Zároveň je to ale z ranního programu to nejsmysluplnější, na co se dá koukat, občas se u toho člověk i zasměje a velmi povedený je i český dabing. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

90% Je to normální? No samozřejmě, že není, proto je to taková sranda. Jak charakterizovat seriál, kde hlavními hrdiny je mořská houba (Spongebob Squarepants), jaho kamárad hvězdice (Patrick Star), chobotnice s obsesí v hraní na klarinet (Squidward), chamtivý krabí majitel občerstvení (Mr. Krabbs) atd... ? To snad ani nejde, podívejte se sami a zjistíte třeba i to, jak vypadá mořská veverka :). Co ty na to Garry? .... miou miou ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Komiks pro děti, který jsem si rychle oblíbil. Podmořský svět, který vypadá jako svět lidský. Většina akcí se točí okolo hamburgrárny hamižného pana Krabse, kde Spongebob dělá úžasné krabí hambáče podle tajného receptu, který se stále snaží získat různými úskoky pan Plankton od Veselého kyblíku. Je to příjemně ujeté, ale opravdu vtipné, občas poetické, vytváří to ucelený svět s postavami s jasnými charaktery a příběhy vesměs nesou jasné a smysluplné ponaučení. Pro dnešní děti relevantnější a pochopitelnější než příběhy středověkého původu. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Díly, kde se objevuje pirát Očko, jsou naprostý a totální odpad, díly se Supermořcem a Ploutvoklukem jsou, no dejme tomu, nudné, ale vše ostatní je pecka. Spongebob je takový idiot a jeho okolní svět je tak dokonale nelogický a bez pravidel, že vznikají neuvěřitelné situace a člověk si tento seriál po pár dílech musí zamilovat. s5 ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Některá hudba použitá v seriálu byla původně zkomponovaná pro seriál Ren a Stimpy (od r. 1991). (Karlsberger)
  • Kdykoli nastane zmatek, je možné kohosi zaslechnout křičet "My Leg". (D.A.)
  • Když Ned čekal na Mňamku v Kamarádském kyblíku, SpongeBob ze sebe udělá Karen a místo Mňamky, mu dá Krabí hambáč. Ned ho odmítl, což znamená, že Plankton by získal Krabí hambáč a tudíž i recept. (Kajman26)

Reklama

Reklama