Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Seriál, ke kterému jsem se dostal přes film Houba na suchu, ke kterému jsem se opětovně dostal přes seriál. Pokud mám zrovna odpolední, nebo noční šichtu, dopolední kávičku si už prostě bez Spongebooba nedokážu představit. Dabing perfektní, je vidět, že si to herci užívají, zvlášť Bedřich Šetena a jeho prašule jsou best =D . ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když myju houbičkou nádobí (ne, myčku dosud nemáme), vzpomenu si na Spongeboba. :-) Jasně, je to seriál pro děcka, ale i dospělí si v něm můžou leccos najít. U některých dílů jsem se "řezal" jako blázen, jiné byly o kousek slabší, ale celkově je to fakt dobrým směrem ulítlý seriál, který když už člověku náladu nezvedne, tak ji aspoň nezkazí. ()

Reklama

mcleod 

všechny recenze uživatele

Je to sice pro děti, ale i tak mi to přišlo jako ne moc povedený seriál s nepříjemnými postavami, pochybným dějem, ne moc vtipným humorem, zkrátka takový, který je většinu času hodně mimo (v tomto případě ne pozitivně). Zkrátka jsem za svůj život viděl spoustu mnohem lepších dětských seriálů, na něž jsem se občas s chutí podíval i jako dospělý... to ale asi nikdy nebude případ tohoto seriálu. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů v zahraničí, ale parádně jsem se bavil. - Ale co mě napadlo u tohoto seriálu: v top 200 je spousta takovejhle supr seriálů, který se k většině lidí vůbec nedostanou. Všechny maj 80%+ a maximálně 400 hodnocení. Ách jo, ale člověk nemůže chtít vše. Edit 11.12.2011: Konečně jsem se dostal k dostatku SpongeBobů a nemůžu se toho nabažit. Je to nejvíc úchylný, ale výborný! ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Kdo by věřil, že přijdu na chuť malé žluté houbě téměř ve věku dospělosti. Čím jsem starší, tím víc mě baví pozorovat Spongebobovo žití ve velkém ananasu na dně moří. Neskutečně se bavím nad jeho zvláštností. Patrik je takový hlupák, čímž si dokáže získat veškerou pozornost. A neméně důležitý Sépiák, který mě baví jeho nabručeností a neustálou znuděností. Některé díly opravdu stojí za to, například když je záběr na Geryho ulitu, či Spongebobovy nohy. Nestalo se mi, že by mě nějaký díl nebavil. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Chce-li Tom Kenny vytvořit Spongeobobův výrazný smích,opakovaně se udeří do hrdla, když říká "Ahh". (cvaky32)
  • Podľa vodičských preukazov z 1. série a epizódy "Sleepy Time" sa Pán Krabs narodil 30. novembra 1942 a SpongeBob 14. júna 1986. (Carol Pifková)
  • Spongebob dokáže psát s pravou i levou rukou. (Karlsberger)

Reklama

Reklama