Reklama

Reklama

Šípková Růženka

(seriál)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jak už název naznačuje, scenárista využil známé pohádky o probuzení spící princezny, ale jeho příběh není ani pohádkový, ani v něm nevystupuje princezna, naopak je plný lidských osudů našich současníků. Bude nás provázet složitými životními situacemi mladé ženy, která po rozvodu ztratila životní elán. A teprve nové vztahy a nová setkání v ní probudí energii, která doposud jakoby v ní spala. (Česká televize)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

No tak jsem to zkusil. Ze začátku se to dalo, ale poslední díly se zvrhly jenom v nesmyslnej boj čím dál nesympatičtější "podnikatelky" o realizaci přiblblýho projektu. Scénář se úplně utopil v blbostech a Žilková ho měla odmítnout.  Obsazení dobrý a přesto k ničemu...

na příspěvěk reagoval Lojz@

Gmisiycs

Gmisiycs (hodnocení, recenze)

Docela těžké hodnotit tento seriál. Postavy byly chvílemi věrohodné, chvílemi ne. Dějové linky se také vinuly jaksi podivně. Byla to jiná doba a v té šlo o seriál nadprůměrný. Ještěže mohu hodnotit s odstupem téměř 20 let. 2 hvězdy z dnešního pohledu. 1 hvězdu přidám za porevoluční chaos a diváckou nenasytnost po čemkoliv. Přesněji vyjádřeno, ta jedna hvězda plus je za to, že seriál ukázal řadu nových možností pro budoucí tvorbu, z nichž většinu těch lepších směrů zašlapala do prachu zapomnění konzumní demokracie potažmo demokratická konzumnost.

na příspěvěk reagoval Laliss

Reklama

Reklama