Reklama

Reklama

Solární protipóly

(seriál)
  • USA Solar Opposites (více)
Trailer
USA, (2020–2024), 15 h 16 min (Minutáž: 22–25 min)

Hrají:

Sean Giambrone, Mary Mack, Justin Roiland, Thomas Barbusca, Amanda Leighton, Kari Wahlgren, Thomas Middleditch, Andy Daly, Ryan Ridley, June Squibb, Chris Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(41)

Solární protipóly se soustředí okolo rodiny mimozemšťanů – Korva, Terryho a jejich dětských replikantů Yumyulacka a Jesse, z planety Shlorp, kteří ztroskotají na Zemi a útočiště naleznou ve Střední Americe. Nemohou se shodnout na tom, zda je to hrozné, nebo skvělé. (Disney+)

Recenze uživatele kockodan k tomuto seriálu (1)

Solární protipóly (2020) 

Tak nevím, zaujme to, to jo, ale Ricka a Mortyho to nezapře a to ani výběrem nemlich těch samých herců na voiceovers. Stejní herci, příběh na bázi Third Rock From the Sun, mimozemšťani skončí z nějakého důvodu na naší planetě a nerozumí tady ničemu, a snaží se být nenápadní a napodobovat lidi ve všem co dělají, aby zapadli a splynuli, což se jim nedaří... atd. atd. atd... To už tu vše bylo. Nesmyslnosti mi docela vadí. Např. Jsou omnipotentní, hlavně malé středoškolské děti mohou zapovat kohokoli zmenšovacím paprskem a uvrhnout ho do apokalyptického vězení ve své stěně v pokoji a taky toho hojně využívají, ale nechají se urážet, šikanovat a buzerovat principálem školy a jeho asistentkou jako malé děti. Proč je nezapnou zmenšovacím paprskem taky? A mají pokoj!!! Přesto 80%. Bavil jsem se. Dialogy jsou docela dobré a některé epizody se fakt povedly. Těším se na druhou sezónu, ale rozhodně to není seriál pro děti. Principál školy a jeho asistentka sou pěkně úchylná, zvrhlá, sexem posedlá a perverzní prasata! ()

Reklama

Reklama