Reklama

Reklama

Solární protipóly

(seriál)
  • USA Solar Opposites (více)
Trailer
USA, (2020–2024), 15 h 16 min (Minutáž: 22–25 min)

Hrají:

Sean Giambrone, Mary Mack, Justin Roiland, Thomas Barbusca, Amanda Leighton, Kari Wahlgren, Thomas Middleditch, Andy Daly, Ryan Ridley, June Squibb, Chris Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(41)

Solární protipóly se soustředí okolo rodiny mimozemšťanů – Korva, Terryho a jejich dětských replikantů Yumyulacka a Jesse, z planety Shlorp, kteří ztroskotají na Zemi a útočiště naleznou ve Střední Americe. Nemohou se shodnout na tom, zda je to hrozné, nebo skvělé. (Disney+)

Recenze uživatele MnamBuchta k tomuto seriálu (4)

Solární protipóly (2020) 

Tento seriál mě absolutně překvapil svým humorem, postavami a animací, která je velice podobná seriálu Rick a Morty ale co je na tomto seriálu nejlepší tak to je zaručeně vedlejší a naprosto boží linka O ZDI, která pokud někoho nebaví tak tento seriál může ihned vypnout, protože to co se tu odehrává s postavami, politikou a snahou přežít je geniální. Všechny díly jsou na sebe navázané ale také se tu někdy objeví nějaký filer, který je i tak skvělý a baví po celou stopáž. Obrovské překvapení tohoto roku a za mě lepší seriál jako Rick a Morty. 9,5/10 ()

Série 1 (2020) (S01) 

Je mi až blbé to psát ale tento seriál je tak nabušený, vtipný, originální a celkově tak vychillovaný, že si užíváte každou sekundu té ulítle barevné animace a celkově se pro mě zatím jedná o zábavnější seriál než Rick a Morty a to hlavně kvůli výborné zápletce o lidech ve zdi. Určitě je tu pár chybiček ale na to, že se jedná pouze o první sérii, tak je to vážně SKVĚLÝ. Určitě doporučuji 8,5/10 ()

Kvantový prsten (2020) (S01E03) 

Jak je sakra možný, že mě tento seriál po třetím díle tak ohromil, pobavil a překvapil. Tohle bude pro mě velkým konkurentem ricka a mortyho a pokud nevíte po čem sáhnout a máte právě v oblibě ricka a mortyho tak jděte do toho, je to boží ()

Nouzový urbanizér (2021) (S02E04) 

Velice zábavná, kreativní a dobře vypadající epizoda plná nápadů a gagů. 10/10 ()

Reklama

Reklama