Reklama

Reklama

My z Kačerova

(seriál)
  • Česko Kačeří příběhy (více)
USA, (1987–1990), 36 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Ron Jones

Hrají:

Alan Young, Russi Taylor, Chuck McCann, Terence McGovern, Frank Welker, Hal Smith, Hamilton Camp, June Foray, Peter Cullen, Tress MacNeille, Kathleen Freeman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Strýček Skrblík a jeho tři synovci, Dulík, Bubík a Kulík. Kdo by neznal tyto kačery z Kačerova? Když Skrblík, lakomý milionář sídlící v honosné vile, zrovna nestřeží své peníze před zákeřnými Rafany, vydává se na výpravy za dalším bohatstvím. A jeho malí synovci mu v tom pomáhají po boku Rampy McKváka. Proti nim ale stojí dva silní protivníci, Magika von Čáry a kačer Hamoun. Jejich výpravy ale vždy dopadnou dobře a doma na ně už čeká paní Čvachtová a samozřejmě čas od času hostující kačer Donald. (Zoiberg)

(více)

Recenze (608)

sharky 

všechny recenze uživatele

Tady měly být v kolonce herci uvedeni úplně jiní lidé, neboť oni byli z velké části zodpovědní, za kouzlo seriálu: Mirko Musil (Skrblík) , Karel Hřmánek (Rampa), Jan Kalous (Dulík), Blanka Zdichyncová (Kulík), Inka Šecová (Bulík), Jan Skopeček Jjohan), Lubomír Lipský (šikula), Ljuba Skořepová (čvachtová), Dalimil Klapka (Hamoun), Václav Vydra (ńouma) Jana Páleníčková/ Tereza Duchková (Kačka), Ivanka Devátá/Valerie Zawadská (magika) a mnozí další... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Môj absolútne najobľúbenejší seriálový animák. Každý jeden diel som videl snáď minimálne dvadsať krát a vždy sa k tomu rád vrátim. Zlate detstvo. Čo kto mu dodať ? Rozprávky na ktorých sme vyrastali a ktoré potešia ešte aj dnes. Či je to Rýchla rota, Gumkáči, Transformery alebo Ninja korytnačky to je jedno, všetko sú to veľmi zábavne a podarene animáky. Len to čaro už pomaličky vyprchá. 100% - 5* ()

Reklama

902 10 

všechny recenze uživatele

pamatuju si casy, kde sem jako malej capart vstaval v 7 rano, abych si vychutnal trojkombo animaci-kaceri pribehy-gumidci a z tehle trojice byly duck tales jednoznacne tim nejvetsim lakadlem. skvele propracovane charaktery, napinave story a je treba ocenit i perfektni a naprosto presny dabing a uvodni chytlavy song, jehoz text znam doted. nedavno sem prisel domu rano z kalby a pustil sem bednu, a zrovna jako na potvoru davali kacery na markize. musel sem uznat, ze i po letech to neztratilo nic ze sve kvality. boze, ja tehdy odebiral i ty comixy. na tomhle sem proste vyrostl... ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Po letech, kdy jsem vždycky umíral nedočkavostí nad každou novou epizodou, jsem to komplet naservíroval potomkovi. Hltá to podobně jako já v devadesátkách, přičemž vzduch nebezpečně houstne nostalgií. Akorát mu teda závidím ten binge-watching bez týdenních přestávek. To bylo tenkrát fakt peklo. Baláž, Čok a Střihavka u nás teď frčí non-stop! ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Co zbývá říci než to, že jsem měl nahrané všechny díly a ne zřídka jsem proseděl den u televize a hltal každý z nich! Pan Disney a jeho kouzelné postavičky, naiivita příběhů a přece napínavost a záhady,kterými procházeli všichni kačeři, jejiích dilemata, přání, nešvary i férové jednání! To vše a mnohem víc navždy formovalo můj charakter v dobách, kdy byl teprve utvářen!:) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (27)

  • Anglický názov epizódy Raiders of the Lost Harp je narážkou na prvý film o Indiana Jonesovi Dobyvatelé ztracené archy (Raiders of the Lost Ark, 1981). (ČSFD)
  • Skrblík je podle časopisu Forbes nejbohatší kreslená postavička, jejíž majetek je odhadován na 570 miliard korun. (Hans.)
  • V epizóde je zobrazený Držgrošov satelit poháňaný vrtuľami ako helikoptéra. Takýto pohon však môže fungovať len nízko v atmosfére. Už vo výške niekoľko kilometrov je vzduch natoľko riedky, že tu helikoptéry nemôžu lietať. Vo vrchných vrstvách atmosféry alebo dokonca v otvorenom vesmíre by sa takto satelit nemal šancu udržať. (ČSFD)

Související novinky

Příběhy z Kačerova se vrací

Příběhy z Kačerova se vrací

17.12.2016

Televizní kanál Disney XD se rozhodl oživit kreslenou legendu. Příští rok se na obrazovky vrátí Příběhy z Kačerova, které se mezi lety 1987 a 1990 dočkaly přesně 100 epizod. Nová verze bude mít… (více)

Reklama

Reklama