Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niekde presne na rozmedzí troch a štyroch hviezd. Je fajn, že ohraný koncept je opäť ozvláštnený, takže veci sú v skutočnosti komplikovanejšie a celá fabula zaberá omnoho dlhší úsek, ako u konkurencie. A práve poznávanie toho, čo všetko už má Nyles za sebou, ma bavilo na filme najviac. Chémia medzi hercami funguje, fóriky taktiež, ale napriek všetkému som mal dojem, že film bol o dosť dlhší, než tá necelá hodinka a pol, preto aj zaokrúhľujem dole a to bude asi aj dôvod, prečo sa k filmu nebudem opakovane vracať. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Další parafráze Hromnic. Ale proč ne, to téma je fajn a dá se s ním hrát různě (a v zásadě i vtipně, viz třeba Happy Death Day). Palm Springs má v první půlce spoustu energie a vtipných míst. Samberg se sice pitvoří o dost víc, než bych nutně vyžadoval, ale snesu to. A když s ním Sára objevuje zákonitosti "světa za zrcadlem", zábavnost je nejmíň na čtyřech hvězdičkách. Je škoda, že jen málokdy mají tvůrci koule, aby udrželi tempo. S tím, jak potřebují nějaký dějový vývoj, většinou se z komedie stane drama/romantika nebo prostě nuda. Tady to nebyla úplná nuda, ale sešup ano. Celkově je to docela povedená komedie.  ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

"Peralta" to hraje Peraltu, lehkomyslného pohodáře. Tak jak ho známe. Nicméně když do bludné smyčky vyjadřující pomyslný bezstarostný život mužů, co nechtějí dospět a pořád jen kalí a chillují, dorazí sympatická cynická Sarah, tak dojde k zvratu. Zprvu si také užívá tento styl života, ale pak chce odejít. Vystuduje a pokusí se o fungující únik. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Po úvodní scéně a závěru první smyčky jsem měl lehce rozpačitý dojem, avšak něco mi našeptávalo, že když udržím pozornost, snímek se mi odmění. Stalo se. Neváhám dát plné hodnocení a je mi jedno, že námět ohledně uvíznutí v časové smyčce není originální. Palm Springs skvěle funguje, dokáže pobavit, čas u něj rychle utíká, herci jsou sympatičtí a chemie mezi nimi působí. Soundtrack dokresluje náladu filmu, prostředí je rovněž poutavé. Pro mě jde tedy o velmi milé překvapení a hodnotím nejvýš, jak to jde. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tvůrci filmu se jasně inspirovali komediemi typu "Na Hromnice o den více", přidávají několik originálních motivů, ale hlavně dokáží pobavit tak, že se smějete nahlas. Humor vlastní Andymu Sambergovi není vhodný pro každého (ne nadarmo je snímek v českých kinech přístupný až od 15 let), ale tady nikdy nepřekročí únosnou míru. Necelých 90 minut uteče velmi rychle, jakmile ale scénář opouští komediální rovinu a snaží se hrát na vážnější notu, nepůsobí už tak věrohodně. Každopádně velmi dobrá zábava. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Sarah ve filmu říká, že netančí kvůli Plantar Fasciitis. Je to lékařské označení pro bolest noh z podpatků. (TaNya_)
  • Prvá scéna, v ktorej sa Nyles (Andy Samberg) plynule pohybuje po tanečnom parkete, bola zachytená v piatich záberoch. (Arsenal83)
  • Natočenie filmu nebolo isté, ale akonáhle na projekt prikývol Andy Samberg, financovanie sa odrazu nestalo problémom a objavili sa sponzori. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno