Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Závěrečný finálový díl soutěže Superstar sledovalo v průměru víc než milion diváků starších 15 let. Byl to nejlepší výsledek nedělního večera. (TheSlezy)
  • V superfinále, které bylo 31. 5. 2020, přišlo celkem 675 000 SMS hlasů. (TheSlezy)
  • Leoš Mareš dostal za roli porotoce honorář 200 000 eur (5 milionů korun). (ČSFD)
  • „Když nabídka na SuperStar přišla, tak jsem věděla, že lidé budou řešit to, že nejsem zpěvačka, že se jim to nebude zamlouvat a budou si klást otázku, proč tam jsem. Taky jsem si ji kladla. Ptala jsem se, co tam vlastně budu dělat. Produkce mi ale vysvětlila, že chtějí, abych byla hlas lidu, abych tam přinesla přirozené a bezprostřední reakce, že se ode mě neočekává odborné hodnocení zpěvu. Na to jsem si řekla, že to mi dává smysl. Teď se jen děje to, co jsme očekávali. A když si vezmu, že moje práce je vyvolávat emoce, tak je vlastně dobře, že to lidé řeší,“ prohlásila Patricie Pagáčová poté, co se na ní snesla kritika za její výkon v porotě. (Duoscop)
  • Poprvé v historii mohli použít soutěžící kromě kytary také klavír. (TheSlezy)
  • Poprvé v historii se SuperStar vysílala na obou televizích TV Nova a Markíza zároveň ve stejný čas. (TheSlezy)
  • Poprvé v historii této pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedlo za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu. (TheSlezy)

Reklama

Reklama