Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

POMO 

všechny recenze uživatele

Ani náhodou vážny a napínavý thriller. Skôr iba prešumiteľná srandička so spústou klišé a oslých mostíkov. Ešte aj niektoré postavy kopírujú kolegov z lepších a slávnejších filmov (Macyho policajt Duvallovho Prendergasta z Falling Down). Kim Basinger nič moc, Chris Evans iba nasilu nastrčený seriálový krásavec. Na druhú stranu, keď to nebudete brať vážne, ale iba ako svižnú 100 minútovú reklamu na Nokiu, pobavíte sa. Hoci určite nie viacej, ako sa bavil producent Dean Devlin po podpísaní zmluvy s ňou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To Vy budete potřebovat pomoc, až si ze zadnice budete dolovat obsílku s mojí žalobou." Právník a jeho Porsche mě ve svých třech scénách neskutečně pobavili. O nich to však není. Tohle totiž je o záhadách elektroniky, o reklamě na Nokiu a o zlých poldech. Zní to sice neuvěřitelně, a nikde jinde na světě nic takovýho neexistuje, ale v USA se najdou i poldové, kteří porušují zákon. No fuj. Naštěstí je tu i svědomitej polda seržant Mooney, kterýho chci okamžitě u nás doma za okrskáře. To byl charakter. A pak už je tu floutek Ryan, kterej se poprvé v životě setkal se zodpovědností a jde do záchrany neznámýho hlasu s takovým odhodláním, že já jsem si přitom zavrněl spokojeností. ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Jen trošku nadprůměrný vcelku napínavý krimi thriller s Kim Basinger, Chrisem Evansem a telefonem Nokia v hlavní roli. Náhodnému mladíkovi zavolá z rozmaděrovaného pevného telefonu na mobil neznámá žena, že byla unesena neznámými muži a potřebuje pomoci. Záhy jsou uneseni i její syn a manžel. K jejímu štěstí se z nevýrazného mladíka stává akční hrdina a navíc - dokáže neztratit mobilní signál... Trailer: http://www.csfd.cz/film/82443-cellular/videa/ ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na několika místech CELLULAR dokonce překvapil, ale většinu stopáže je to více méně jedno velké klišé. Ale zároveň pohodová zábava na páteční večer. Evans je tady hodně v pohodě a Statham zase v trochu netradiční záporné roli. Mile překvalpila i malá rolička Jessicy Biel. Docela zvláštní je, že se i tihle tři sešli o rok později v dramatu London. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Či tomu veríte alebo nie, toto je jeden z mojich veľmi obľúbených filmov. Cellular má jednu veľkú výhodu a tou je predovšetkým sympatické herecké obsadenie na čele s Chrisom Evansom. Akčný thriller, ktorý má primeranú dĺžku a je pomerne našliapnutý akciou, stále sa tam niečo deje a tak sa nemusíte obávať, že by ste sa nudili. Chris je stále v pohybe, buď behá alebo jazdí zbesilo v aute. Ako každý thriller tak ani tento nie je dokonalý, ale myslím že tvorcovia si sním poradili v skutku výborne. Celým filmom nás sprevádza skvelý soundtrack, ktorý je svižní rovnako ako samotný film. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama