Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrt se nedá ošálit, a pokud se člověk jednou ocitne na seznamu, osud už se postará, aby byl dodržen. Jedním z mála lidí, kteří to poznali, je dívka Clear Rivers, poslední člověk, který přežil katastrofu letu 180. Díky vizi jejího spolužáka sice několik lidí uniklo smrti v troskách letadla, vzápětí však jeden po druhém zemřeli jako oběti bizarních nehod. Clear je poslední a ví, že tentokrát je na řadě ona. Snaží se být ve střehu, bizarní souhra náhod, na jejímž konci by byla její smrt, však stále nepřichází. Není divu, smrt má právě další problém. Středoškolačka Kimberly Corman si vyrazila se třemi kamarády na výlet. Těsně před nájezdem na dálnici má velmi sugestivní vizi hromadné havárie, při které zahyne ona, její přátelé a také řada dalších lidí. Přes protesty přátel se jí podaří vjezd na dálnici na chvíli zablokovat. K nehodě tak sice dojde, ale zahynou při ní jiní lidé. Kimberly samotnou zachrání před smrtí mladý policista Thomas Burke. Dívka poté vyhledá Clear, která ji upozorní na význam předtuch a vezme ji za cynickým znalcem smrti Bludworthem. Ten jim poradí, že naplnění seznamu smrti může přerušit pouze nový život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (533)

anderson 

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť prekombinovaný dej, pozrite si NEBEZPEČNÉ HRY. Tento horor o smrti (teda smrtke, nie nejakej filozofickej myšlienke) prekonal svojho predchodcu. Spoľahlivo Vás udrží v napätí, príjemne graduje a netrpí neduhom záverov postavených na hlavu. V škále morbídnej zábavnosti si zaslúži poprednú priečku. (6.4.2004) ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Celkom podarené pokračovanie, ktoré som s hodou okolností videl skôr ako jednotku. Preto som s počiatku nevedel "vocogo" a mal tým pádom miernu výhodu. Čiže to nehodnotím ako pokračovanie, ale ako samostatný film. A ako samostatný film sa mi to páčilo. Vyvražďovačka na štýl Incredible Machines, kde si naozaj tvorcovia pustili fantáziu na špacír a človek nemá šancu uhádnuť ako kto skape. Niektoré scénky boli naozaj funny (aj keď niesom istý či to bolo zámerom). Každopádne som sa bavil. A ešte za zmienku stojí výborne natočená masovka na na dialnici (dosť to diváka namlsá, alebo znechutí). ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Možná nevíte, že: a) Když má Kim předtuchu, rádio na kterém chlap v éteru informuje o neštěstí letu 180 je na frekvenci 104,9. Jakmile se ale probudí ze snění a naladí stejnou zprávu, na rádiu je frekvence 98,9. b) Když má Kimberly předtuchu, dá na rádiu nejdříve stanici, kde hrajou "Higway to hell". Po chvilce to přepne na jinou stanici, ale číslo stanice je stejné jako té předtím. c) V úvodní scéně, kdy má hlavní hrdinka předtuchu, jí zavolá otec. Ve skutečnosti se pak všechno z předtuchy vyplní - hraje stejná muzika, objeví se bába s plechovkami apod. Ovšem otec nyní nevolá. d) Na začátku filmu, kdy má hlavní hrdinka předtuchu nehody, odhodí její kámoš jointa na vedle projíždějící auto. Řidička toho auta má sama v jednu chvíli v ruce cigaretu a v druhé mobil(nedrží volant). A ke všemu nekouká ani na cestu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší díl ze série! Od začátku do konce se pořád něco dělo. Úvodní vidina , která ukázala velkou nehodu na dálnici byla skvělá ! Smrtlené nehody tu byly dost - třeba skřípnutá hlava ve výtahu , rozdrcený kluk,který chtěl vyplašit holuby a konec byl nejlepší ... ugrilovaná noha na stole :) Pochybuji,že někdy bude lepší díl. Takže mé hodnocení : 96% ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Opravdu veliké překvapení. Po nevýrazné jedničce přichází mnohem nadupanější pokračování, ve kterém si tvůrci smrt hlavních hrdinů ještě více užívají. Narozdíl od prvního dílu jsem se u Final Destination 2 nenudil ani malinkou chvilku a z té hromadné autohavárie by se mohla mnohé naučit i taková Kobra 11. 80% ()

Galerie (101)

Zajímavosti (28)

  • Kvůli natáčení obrovské dopravní nehody byl na několik dní uzavřen několikakilometrový dálniční úsek. (Dreadd)
  • Poté, co v úvodní scéně dojde k nehodě, volá policista posily. Vzápětí se vyřítí nákladní auto a smete první auto, které zablokovalo nájezd na dálnici. Toto auto nicméně zablokovalo silnici několik metrů od dopravního pruhu dálnice, zatímco v tomto záběru stojí částečně v dopravním pruhu. Řidička byla mimo vůz, takže se auto nemohlo přesunout. (A7X92)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama