Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co právě teď dělají vaše oblíbené postavy ze seriálu Ulice? Možná to, co vy. (TV Nova)

Recenze (20)

Krt.Ek odpad!

všechny recenze uživatele

"Co právě teď dělají vaše oblíbené postavy ze seriálu Ulice? Možná to, co vy." - No nevím, to by zrovna musili (a kdo vůbec? tak jako nemám v ulici žádných oblíbených sousedů, nemám v Ulici oblíbených postav) komentovat "Ulici v karanténě"... a že by projevili až takovou míru sebereflexe? Tomu nevěřím (co se týče "Ulice", tak se za něčí sebereflexi modlím už bůhvíkolik let, a ono to je naopak stále horší a horší). Jak jsem je totiž stihl poznat, ty naše domnělé zrcadlové odrazy, beztak se teď někde ožírají a hysterčí, anebo (abych někomu nekřivdil a vzal v potaz všechny alternativy) hysterčí a ožírají se! ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Co to bylo toto??? Nejsem "sledovatel" tohoto seriálu, ale i kdybych snad zvláštním nedopatřením byla, tak tenhle díl by zabil všechny mé iluze. Dvojnásobně jsem netušila, která bije. Neznám děj, neznám vztahy, osoby... Ale tak blbý nápad! Navíc s rouškami ve společné domácnosti!!! V hlavním vysílacím čase! To snad ani není potřeba... ()

Reklama

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Ulici občas zahlédnu před riskuj, není to sice žádný výkvět, ale dá se to nějak přežít. Tohle se vydržet nedalo. Nevěřím tomu, že to nesponzorovala vláda, protože takovej propagandistickej shit jsem už pěknou dobu neviděl. Nejedná se totiž o nic jiného než agitku, jak se rozhodně nechovat v době pandemie. Chápal bych, kdyby něco takového přišlo před měsícem, před měsícem a půl, kdy ještě nebylo zcela obvyklé nosit roušky, ale teď? Fakt strašný, kdybych si měl vybrat mezi tímhle a maratonem Krejzů, volím Krejzovi. 0% ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jako kombinace komunistických agitek a té parodie na nekonečný seriál ve filmu Celebrity, s.r.o. Akorát tady Anna proletářka nepřijde domů s tím, že splnila plán na 125 %, ale správně uvědoměle používala roušky a dezinfekci. Celý ten díl vypadá jako na objednávku ministra zdravotnictví, prostě politicky myslet, vy holoto u obrazovek. Dezinfikujte vše, i sebe, před, během o po sexu a sexujte s rouškou! A se svým synem doma v kuchyni taky mluvte roušce! Co kdyby. A syn se uvědoměle učí... Fakt, komunistické agitky o budování lepší společnosti jsou oproti tomuhle vysoká filmařina. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda! Béďa a Miloš společně v karanténě, co víc chtít! ...Není nejšťastnější nápad točit Ulici klasickým způsobem, když to podmínky nedovolují. Lidé s rouškami doma působí zkrátka špatně. K tomu ještě nemají žádný příběh, který by mohli vypravět. Přitom mohli vymyslet alternativní styl vyprávění, nadále alespoň částečně pokračovat v nastolené dějové linii, třeba formou videohovorů mezi postavami, které se teď nemůžou stýkat. Pověděli by si, co se děje u nich doma, jak prožívají karanténu, jak se jim stýská po normální životě. A se stopáží třeba jen 25 minut. Ano, vypadalo by to lacině, ale taky by to skutečně laciné pro Novu bylo, jednoduše natočitelné. Ale taky by to bylo osobní, komorní a diváci by dostali ochutnávku, jak se jejich oblíbené postavy vypořádávají s těžkou situací. Cítili by, jako by s nimi promlouvali oni. Takto Nova komplikovaně vyplodila cosi v kulisách Ulice na hraně trapnosti a parodie. ()

Zajímavosti (2)

  • „Ulice vždycky byla aktuální a její hrdinové prožívali to, co prožíváme my, naši přátelé, sousedé a známí. Současná situace nás ale donutila poprvé v patnáctileté historii vysílání Ulice zastavit. Nemůžeme divákům nabídnout seriál ve frekvenci a podobě, na jaký byli zvyklí, o Ulici je ale nechceme připravit, a tak vzniká Ulice v karanténě. Speciál, který ukáže, jak známé postavy Ulice prožívají tuhle podivnou dobu,“ vysvětluje ředitelka programu TV Nova, Alex Ruzek. (SONY_)
  • Oba díly byly natočeny i odvysílány během karanténního období pandemie Koronaviru na jaře 2020. (fabecc1222)

Reklama

Reklama