Reklama

Reklama

Pomsta

  • Česko Zrozená pro pomstu (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (132)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jsem to zjevně nějak nepochopila. Slušně obsazené akční Béčko, docela sympatická hlavní hrdinka, ale jakou úlohu tam měl tedy S. L. Jakson? A proč M, Keaton pořád bránil toho dědka a jak to celé souviselo s tím  synem a závěr, dost nuda. Celé to bylo takové vachrlaté, ale akce více než dobrá, lokace moc pěkné, takže za mne slabší tři hvězďule. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Dát ke konci roku, akční filmy kde hlavním hrdinou je žena, nebyl úplně špatný nápad. Tenhle film mně hrozně bavil, herci sou skvělý. hlavně Maggie Q si to tady těžce dává. Co mně však nejvíce zamrzelo, je to, že film má určitý potenciál být lepší a to hlavně po příběhové stránce, v polovině se rozjedou určité intriky, které vyzní do prázdna a to je fakt škoda. Akce je parádní, je jí dostatečně, je rychlá a taky dost brutální, v tomhle směru Batman předvedl úplně odzbrojující výkon. Co si mi na filmu také hodně líbilo, že nejen akce, ale právě i ten příběh a postavy, sou pojaty realisticky a celé je to zpracováno syrově a nekompromisně, v tomhle směru furt vzpomínám jak mně Campbell odrovnal filmem "Na hraně temnoty" a i z tohohle filmu citím, tu špinavost a krutost, takže opravdu skvělá práce. Kdyby se poladil ten příběh, tak by tomu nebylo co vytknout. ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Protégé je úplně v klidu pohodová oddechovka s ženským Johnem Wickem v hlavní roli, kterou zde hraje pěkná a zkušená Maggie Q, ale mě tu zaráží fakt, že celý film nevyznívá ani tak béčkově jako spíše, že připomíná jakoby se jednalo už o pokračování, tedy druhý díl, kterému chybí troufalost jedničky (což je doslova letošní druhý Zabiják & bodyguard), ve kterém shodou okolností také hraje Samuel L. Jackson. Jinak akce je výživná a Michael Keaton si to tu dost krade pro sebe svým hereckým umem, jediné co, tak ta nesmrtelnost hlavní postavy, což je ale v dnešní době v tomto žánru už naprosto běžná záležitost. Čisté 3* ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitně a rutinně natočeno, koneckonců Martin Campbell není žádný amatér a tento žánr mu rozhodně není cizí. Má to sice překvapivě dost hluchých míst a sedmdesátiletý Michael Keaton, byť hraje dobře, mi do role  vůbec neseděl, ale jinak to má i vtip, Maggie je skvělá jako vždy, jakož i stále zábavný Samuel L. Jackson a kamera a režie je prostě velmi dobrý standard, což se týká i rozumného střihu. Zaplaťpánbůh aspoň za to. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Nikto nie je taký hluchý ako tí, ktorí nechcú počúvať.“ Výborné akčné scény, v niektorých prípadoch dokonca aj nápadité (požiarna hadica), ale mimo nich ma film vôbec nebavil. Robert Wenk scenáristicky zaspal niekedy v 80. rokoch, ale tentoraz to už nie je pochvala. Herecky nabúchané hviezdami rokov minulých, až sa mi chce povedať, že je to také Expendables 3.5 na čele so stále ohybnou Maggie Q. 40 % P.S.: Palec hore dávam Michaelovi Keatonovi a jeho kaskadérom :)) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama