Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl členem elitní vojenské jednotky tajné tak, že o její existenci panují oprávněné pochyby i na vrchním velení. To mi však nemohlo zabránit v pobaveném pohledu na americké ochránce světového míru nekompromisně zachraňující svět před použitím svých vlastních zbraní. Přestože se přitom kuly pikle, občas se i zabojovalo, tak se ke mně dokázalo ještě zákopem připlížit poučení o tom, že střílet pancéřovkou na potápěče nedává příliš velký smysl a vnuklo mi to i myšlenku na to, že si s kamarády někdy půjdeme pinknout pólo na golfových vozících. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Zastrčená vzadu na poličce, zaprášená akční jízda z 90. let, o které jsem absolutně nevěděl. Ale jsem rád, že jsem to dohledal a měl možnost to vidět protože to byla dobrá akční podívaná. Zajímavé herecké obsazení, dost akčních scén a jednoduchý příběh, který fanoušky devadesátkovejch akčních filmů rozhodě neurazí. Mam rád tuhle muziku s těhle starejch fimů, dodává tomu pěknou atmosféru. Já se bavil. 75% ()

Reklama

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Proč se proboha ten film v češtině jmenuje Námořní pěchota? Námořní pěchota je USMC (United States Marine Corps). Kdežto NAVY Seals očividně spadají pod námořnictvo (US Navy) a s námořní pěchotou nemají nic společného... A není to takový problém aby si to překladatelé zjistili.... FUJ překladu... (a dabingu taky) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Čtyři roky po první DELTA FORCE a ve stejném roce jako její dvojka vzniklo tohle nepříliš akční ani vtipné béčko, které navíc ani není takovou mytizující oslavou jednotek SEALS, jak byste čekali. Akce je málo a není nic moc, ujde jen ta závěrečná honička mercedesu a obrněného transportéru, příběh je rovněž o ničem. Hodně tomu dává Charlie Sheen, zato můj oblíbenec Michael Biehn je tu dost nevýrazný a Billa Paxtona si moc neužijeme. Všichni tři už navíc natočili mnohem lepší akční filmy, Biehn a Paxton byli za (vesmírné) mariňáky už ve VETŘELCÍCH a Sheen natočil ve stejném roce jako NAVY SEALS podstatně lepšího ZELENÁČE s Eastwoodem. Zbytečný akčňák poplatný 80. letům, ale postrádající jejich zábavnost. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky Expendables 0 s hercami, ktori su za zenitom este viac ako Sly a jeho parta. Skoda, ze po dejovej stranke to je strasne naivne a postavy su znova namachrovane jak v Top Gune. Asi to bolo v tej dobe v mode, ale mne to proste nesedi. Naviac skoda, ze okrem Biehna a Sheena tu nikto nema väcsi priestor aj ked je v obsadeni niekolko dalsich znamych ksichtov, tak su len do poctu. K tomu naivnemu stylu je tu zase v kontraste R-kova akcia. Sice jej tu nie je vela a az na finale pôsobi dost nezazivne, ale finale je fakt dost slusne a prakticky len kvôli nemu by som odporucil tuto naivnu propagandu aspon raz vidiet. 5/10. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Když na konci Dale (Charlie Sheen) bojuje pod vodou s hlavním šupákem, tak ho podřízne pod krkem, avšak při pohledu na jeho tělo snášející se dolu do houbky není nikde ani trocha krve, což by z krku rozhodně bylo. (Ace.A.T.L.)
  • V čase 1:00:00, při přípravě na vyskočení z letadla, je vidět, že Dale (Charlie Sheen) má nasazenou masku špatně, a to tak, že mu vysí jen na špičce nosu a je tam jasně patrná mezera mezi maskou a obličejem. V případě takovéhle netěsnosti by maska nefungovala jak by měla a Dale by nejspíš omdlel z nedostatku vzduchu. (Ace.A.T.L.)
  • Michael Biehn (James Curran) vyhlásil, že natáčanie tohto filmu bolo pravdepodobne najhorším zážitkom v jeho živote. (beso74)

Reklama

Reklama