Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Recenze (409)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Je to vskutku efektně natočené, ale až přespříliš překombinované. Pokud by měl snímek trochu větší míru realističnosti, určitě by mu to prospělo. Jinak je ale příjemné vidět všechny ty známé tváře v menších rolích. Přesto režisér Carnahan svůj předchozí počin Narkotika nepřekonal. Tohle je prostě akční jednohubka, která se Vám vytratí z paměti proklatě rychle. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

+: roztrielanie sa navzajom vo vytahu, strelba aliciinej kamosky, debata o pussy, zbavovanie sa konkurencie bez cavykov a vyzor tych magorov, podivnost lostackeho Foxa... no a -: obcas dlhe kecy, obcas prilis prazdna akcia, prilis dlhy obrazok bieleho nosu, zaver... ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Škoda, že režisér zcela nedosáhl potenciálu, který tento film měl, nicméně i přesto stylová podívaná, 70% ps: z toho 30% za ty nácky:D ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Někdo to tu nepřežije............ Scénář : Joe Carnahan. Kamera : Mauro Fiore. Hudba : Clint Mansell - Skladatel : Clint Mansell. Dirigent : Bruce Fowler. Účinkuje : The Hollywood Studio Symphony. Další autoři : Various Artists - Ve filmu mimo jiné zazní - http://www.youtube.com/watch?v=5CTBV3TGgW8 CITÁT - Všechny kytky tady uvadly, zavolej do květinářství.......... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Do 40té minuty se tam vrstvilo tolik mejch oblíbenců, že jsem řval přes celej barák nadšením, top hereckej koncert, a každej z nich se solidně vyzaznamenal. Naprosto šílená přestřelka na konci s epileptickou kamerou a přepálenou saturací barev s výživným gore mě přivedla do opravdu jiné dimenze. Navíc se to odehrává v Las Vegas a je to plné skvělých hlášek a bizardních scén, kde jsem se královsky bavil a zároveň kroutil hlavou. Kvalitní béčková, adrenalinová jízda se zajímavým koncem. ()

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý nenudí, má stále slušné tempo, zaujímavé postavy, ale akosi mu niečo chýba. Pár nelogickostí sa tiež našlo. A páčila sa mi záverečná inštrumetálna pieseň :-) Celé tak na 70% ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Takovej akční film ve stylu Zastav a nepřežiješ. Velký mafiánský kápo vypíše odměnu na chlapa, kterej by ho svědectvím mohl zničit....následuje přehlídka nejpodivnějším zabijáků a hlavně neutuchající akce. Moc nemam rád Ryana Reynoldse(ten by se měl držet těch filmů ve stylu Sexy Party), jinak by to bylo plný hodnocení. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Asi to zná každý, film z počátku docela nudný tak, že ho máte sto chutí vypnout, ale na závěr jste z filmem velice spokojeni. Tento případ se stal mně právě u tohoto filmu. Ze začátku poněkud nezáživné dialogy, které jsem ani moc nepochopil, vystřídal adrenalinový vír hotelových přestřelek a vyvraždění takřka poloviny hereckého osazení. Rázem tak film získal novou příchuť a chytnul druhý dech. V jistém směu zábavné podobně jako Mizerové, ale pořád tento film byl o dva kroky napřed. Zaujali mě zde tři neonacisti anebo retardovaný japonec, kteří tomuto filmu dodali i komickou příchuť, samozřejmě že ve filmu toho bylo k zasmání daleko víc. Proto hodnocení čtyř hvězdiček se dokonale hodí k tomuto filmu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Štýl tejto akčnej ´´komédie´´ musí byť jasný každému, vo filmoch zbehlému divákovi. Ide sa tu tvrdo na vec. Myslím tým však ambície tvorcov, spraviť z tejto ľahko prehliadnuteľnej gangsterky nový kult pre toto tisícročie. Možno keby sa tohto neoriginálneho kúsku chopili tvorcovia, ktorých toto dielo napodobňuje, bolo by to určite mäso. ()

Haluzz 

všechny recenze uživatele

Zoufalá křeč zmítající se někde mezi filmy Ritchieho, Scotta a Tarantina, avšak nechávající všechny své kvality v bohatých, nápadných trailerech a ve výsledném filmu servírující podivnou sebranku někdy zajímavých( Reynolds, Piven), někdy zoufale, křečovitě zbytečných( ninja kluk, nazi-trio bratři), někdy absolutně nedořešených( Flanagan) postaviček pobíhajících po jednom velkém kasinu a nechávající se unášet nešťastnými náhodami a trapnými náznaky děje. Když dojde na řežbu, Carnahan nezklame, ale finální " skandální" odhalení i nedomyšlenost většiny postav pohřbí i těch pár zapamatovatelnch scén. Jako střihové cvičení perfektní. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Film se snaží jít ve stylu velkého Guye Ritchiho, ale do něj to má přece jen ještě kousek. Ale dalo se na to v pohodě dívat. Spousta známých herců, úctyhodně propletený příběh a závěrečné přestřelky byly povedený. Jen tak tak 4 hvězdičky. 70% // PRIMA COOL - Ale jo, čas od času si toto krvavé krimi rád připomenu. Má to celkem spád, vtipné i nechutné momenty a dá se říct, že nemá slabých a hluchých míst. A CZ dabing je na dobré úrovni, i když pan Bohdan Tůma, byť skvělý dabér, si zde střihl alespoň 4 postavy :) Dokonce po dnešku procentíčka přidávám. 72% (with J.) ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Veľa dolárov asi spotrebovali na zaplatenie hercov a nezostalo na akciu. A konverzačných filmov je kopu a lepších.Takže nuda. ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Klasickej případ mega povedenejch trailerů ale podělanejch filmů. Tohle fakt za to nestojí. Taková mocná skládanka postav, že se v nich nevyznáte (leda napotřetí)... 30% ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Hodně špatně natočený film, hrající si na něco, čím není. Někdo tady moc koukal na filmy od Dannyho Boylea.... ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Sestava známých herců zde byla skutečně dlouhá, ovšem dějově podobných filmů se zvratem na konci tu už několik bylo (navíc mi to silně připomínalo, jak tu i hodně lidí píše, filmy od Guya Ritchieho). Pár věci tu do sebe slušně zapadlo a byl to skutečně velký masakr, ovšem třeba samotný konec mi přišel hrozně jednoduchý a odfláknutý. Pro mě 6/10. ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Výborně napsaný a zajímavý charaktery, který jsou taky přesně obsazený a zahraný, styl vyprávění "více dějových linií se spojí v monstrfinále" je zde vybroušen k DOKONALOSTI -- několik nájemných zabijáků, kteří mají diametrálně odlišný způsoby, takže jejich představování a putování k místu finálního setkání, kde se sejdou i s policií, aby se tam CELOU ZÁVĚREČNOU PŮLHODINU BRUTÁLNĚ MASAKROVALI, je naprosto parádní zábava! + desítky monologů, při kterejch mi padala huba z pantů + Ryan Reynolds je zase jednou TÝPEK + pointa + kamera, hudba a vůbec celá technická stránka. Opět jeden hrubě nedoceněnej filmovej nářez. Proč lidi nedokážou poznat klenot, kterej na to jde jinak? :( ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Stylový snímek, který krášlí zajímavé smrti "větších hvězd" jako Affleck, Liotta nebo Garcia; hyzdí ho ovšem i veskrze průměrnost všeho. Pointička se ztrácí v mlze stylových přestřelek a hezké krve; některé scény jsou zbytečné (erekce malého Bruce Leeho) nebo k uzoufání nudné (závěr třeba). Přesto se pod pozlátkem průměrné akční krimi s hutnějším cynickým humorem dá najít slušná zábava, která příliš nenudí, tempo je slušivé a svižné a vlastně film prošumí kolem čtyř hvězdiček s upřímnou snahou pobavit. A to je hlavní. edit: Při opakovaném zhlédnutí zjišťujete, že vás film baví znovu, byť ne tak, jako předtím napoprvé. Směsice pocitů při opětovné projekci je zvláštní... ()

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama