Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z těch nejlepších kousků parodického žánru a nářez jako prase! Má to příběh, má to zábavnost, má to akci a humor zde tvůrci střílí s kadencí několika vtipů za minutu (doslova) a všechny trefují cíl, protože jsem se smál úplně nonstop a žádný vtip nebyl trapný, slabý nebo ohraný. Nepamatuju si komedii, u které bych byl takhle spokojený, tohle je prostě must-see záležitost, ke které se budu pravidelně s partou vracet. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Podľa toho, čo produkuje v Hollywood v posledných rokoch (Epic Movie, Disaster Movie), dnes už môžem posúdiť, že zlaté časy bláznivých paródií sú za nami (česť výnimkám ako Tropic Thunder). Aspoň pre mňa vyvrcholili v deväťdesiatych rokoch aj v podobe takých kúskov ako Nabitá zbraň (+ Horúce strely, najlepšie Nielsenovky, Chasovky atď.). V každej scénke sakrastické odkazy na akčné kultovky, hlášky ako z veľkej knihy, hrdinovia, na ktorých smrteľne vážny výraz sa stačí pozrieť a hneď sa smejem - tomu vravím plnokrvná paródia. V tomto konkrétnom prípade si pridajte čerešničky ako "Scottie, oprav ten kávovar" alebo John MacLane so zničeným karavanom (či Emiliovu guľatú prdelku;-)... ale načo sa snažím vymenúvať, je to zbytočné - perly hodné svojho žánru sa v Nabitej zbrani sypú z obrazovky každú druhú minútu. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Místy opravdu zdařilá parodie, u které jsem se zasmál a patřičně pobavil, takže se můj dojem pohyboval kolem 4*, avšak mnohé, vyloženě trapné vtípky zase hodnocení snižují, tudíž zůstanu na 3*. Nabitou zbraň 1 ovšem považuji za povedenou podívanou, v níž zaujme mimo jiné Emilio Estevez, Samuel L. Jackson a v menších rolích Charlie Sheen, Denise Richards či Bruce Willis. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Marně pátrám, jak to, že jsem tohle nikdy neviděla! Zas taková bomba, jako ta na hajzlíku, to nebyla, ale už kvůli několika záchvatům totální průtrže v řehot, za kterej by se nemusel stydět ani věrný oř sira Shreka Oslík, musím tu čtvrtou kulku přidat. Nabitá Beretta pseudoRiggse nepředčí žádnou Střelu bláznivou ani pořádnej Žhavej výstřel, takže zbraň hromadného ničení to není, ale zbraň hromadného řičení místy určitě. "Co máte, seržante?" "Já vám nevim...svědí to a pálí..." Aneb - jó, ke každýmu poldovi patří pes a když není k mání, spousta z nich se spokojí s vlkem... "Víš, že když budeš dlouho sedět na studenym šutru, že z toho dostaneš hemeroidy?" "Ale, mám ischias (housera)..." "Když si zkusim zakousnout blechu na koulích..." Koukám, že policie je těch zvířat plná... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na parodiích je hrozně fajn to, že si je užijete i po letech po několikerém zkouknutí. Protože mezi jednotlivými zhlédnutími stihnete dokoukat dosud neviděné filmy, z nichž si film dělá srandu (včera po více než dvaceti letech vtípek z Wayneova světa, který jsem viděl teprve nedávno). Navíc mám hrozně rád ty zdánlivě nelogické dialogy různých postav, kdy každý mluví o něčem jiném. A pak, samozřejmě, Jon Lovitz, to je hrozný machr. Tohle je hrozná prdel, i když ke konci trošku slabší, ale pořád prdel. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Produkce počítala s natočením druhého dílu a vznikl i plakát, na němž bylo napsáno "No tak, věděli jste, že k tomu dojde". Po neúspěchu v kinech byly ale práce na druhém dílu pozastaveny. (HellFire)
  • V úvodní scéně v obchodě lze na jednom z časopisů přečíst inzerát, kde hledají dinosaury pro jistou práci. (HellFire)
  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)

Reklama

Reklama