Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

No co bylo toto za nudnou blbost?! jenom proto ze je v tom Pacino hned se z toho kazdej udela? zoufalej film bez spadu kterej mi prisel nekonecnej cekal sem totiz tak dlouho ze se stane snad neco zasadniho az to skoncilo jediny pozitivum je ze sem dvd s timto filmem vyhral v soutezi v radiu a tak mne to nic nestalo proto sem to mohl po zkouknuti v duchu hesla lehko nabyl a pozbyl zlomit a zahodit tech 72 procent mi tu prijde jako vysmech ale asi je to tim ze podobny uzasny dramata mne proste nebavi do role ctitele takovych skvelych filmu sem asi jeste nedorostl a doufam ze ani nedorostu proto at mi vsichni uzasni znalci na CSFD kteri vedi co ma jaky nominace a ceny za co prominou ze krome poradny akce hororu kvalitnich traschu a vseho ulitlyho kde se neco deje a ne jenom umele sroubuje radobynapeti a keca se dve hodiny o srackach a tomu se vsemu rika herecky vykony proste nic jinyho nesnesu ja nejsem zas tak vybiravej ale nachcat na tyhle seriozni veledila! ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Nevinně vyhlížející děj nakonec naplní mé touhy. Nikdy bych nečekal, že film o sázení by mě mohl bavit. Vsadil jsem si v životě pouze dvakrát. Ještě jako osmnáctiletý kluk, který sotva dosáhl k prosklenému okýnku, jsem si vsadil 20 Kč na to, že naši vyhrají mistrovství světa v hokeji... no a ti machři to opravdu vyhráli a tak jsem dostal 80 Kč. Druhý rok jsem udělal to samé... no a ti debilové prohráli. Od té doby na to kašlu a jsem stále 40 Kč v plusu :D. V tomto filmu ovšem sází i svoje životy dva suprovní herci a já jsem si jejich intriky skvěle užil. Nevsadil jsem na něj nic, ale hodně získal. ... SA ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Přemrštěná stopáž!! Ke konci jsem už fakt nemohl, hlavně mě zaráží v popisku filmu slovo thriller?? Nechápu! Nic takového ve filmu není, i když já bych si tak přál aby to směřovalo k tomu, že záporák bude po zásluze potrestán!! Takhle de facto zbyl jen hodnej a hodnej a soupeřem byl jen poslední zápas!! Nakročíno bylo jinam, škoda!! Verdikt! Díky obsazení a díky tomu že sázim, dávám 60%, tomuto lehce nadprůměrnému průměru!! ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Svěží konverzační drama nadupané ostrovtipem, inteligentním scénářem, působivou technickou stránkou a nečekaně kvalitními hereckými výkony, slovem nečekaně není myšlen "ďábel" Al, jehož sice nikterak nevyhledávám, ale on byl snad jedinou hereckou sázkou na jistotu. Na mysli mám samozřejmě mnou do dnešního dne opovrhovaného úlisného šampóna a (ne)herce Matta McConaugheyho, který mě svým výkonem tak trošku šokoval (když se chce a je po ruce schopný "vůdce" tak i z hereckého špalku jde vykřesat víc než jen solidní výkon), že jsem v každém druhém záběru viděl Christiana Balea je věc druhá. A příjemnou tečkou byl výkon vyléčené "fetky" Toni v podání Rene Russo. Celkově vzato 75% a mám zvrhlou chuť navštívit "tipáč" a trošku provětrat svou šrajtofli :) ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem narazl na film který je děsně na hraně mezi průměrem a nadprůměrem. Al Pacino a Matthew McConaughey, kterého zrovna nemusím se oba rolí skvěle ujali, ale po celý film jsem si říkal kde je něco víc, vždyt z toho něco dalšího vytřískat šlo. No jo, ale bohůžel ne. To co chtěl ukázat zvládl, ale vzhledem na to co mohl ukázat je to málo, ale i přesto to dokáže člověka po celou dobu zaujmout. ( 3.12.14/MAC ) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)

Reklama

Reklama