Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dá sa to pozrieť bez akéhokoľvek negatívneho dopadu na psychické či fyzické zdravie. Problém je skôr v tom, že schéma je už natoľko otrepaná, že SM už nemá čím prekvapiť. No a ešte väčší problém je v tom, že to nie je tak absurdne dadaistické ako trojka a štvorka, ktoré nedávali žiaden zmysel, ale práve v tom tkvelo ich kúzlo, aspoň ja som to tak vnímal. Toto už len nedáva zmysel a basta. No a stále niekto niekoho bije alebo sa po niekom strieľa. Samozrejme zopár vydarených fórikov sa našlo, takže dávam 50%. Vzhľadom na tri hviezdy pri predchádzajúcich dvoch mojich obľúbených častiach hore zaokrúhliť nemôžem. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Slabé a nudné. Občas jsem se sice zachechtal a asi třikrát vyprsknul smíchy nahlas. Jenže ty vynechané scény, běžící při závěrečných titulcích, mi poskytly zhruba stejnou porci zábavy, jako celý předešlý film. Bohužel. Z pouhé jedné hvězdy na dvě to nakonec zvedl ten šišlavý jazyk rozříznutý nožem, se kterým se tak blbě zpívá „halelujá“ , a který potom ta bubujehovistka zapomněla pod přibouchnutým poklopem (což mě nejen pobavilo, ale i zbavilo mé noční můry z jazyku rozříznutého ulamovákem v Lesním duchovi. Za to moc díky!). Ale jinak – bída. Bez alespoň trochu pohromadě držícího příběhu, bez invence, a zábava tak maximálně deset minut z celkového času. Zbytek vata. Nucená, trapná a taky (což je ještě horší) dost nudná. A zejména Mama se teď určitě obrací v hrobě kvůli tomu, jak její potenciál zůstal hanebně nevyužit. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně něco, u čeho se budou mentálně postižené děti a mnozí dospělí s úředně diagnostikovanou idiocií smát tolik, až jim budou sliny cákat na šprušle klecového lůžka a ti šťastnější, co se trefí, se budou i plácat v záchvatech blahoslaveného, huronského hihňání do svých zdegenerovaných kolen, dokud si třeba nezlomí některý ze svých pokřivených prstů. Je opravdu milé, že někteří filmaři myslí i na naše retardované spoluobčany a jsou schopni vyprodukovat něco, co leží hluboko pod hranicí ultratrapné, fekální debility, aby si ti ubožáci užili ve svých slaboduchých životech snad i větší legraci, než když si kolega na cele hlasitě, dlouze a táhle prdne nebo vyšťourá z nosu obří, žlutozelený šušeň a elegantně ho cvrnkne do misky s granulema k večeři. Chňá, chňá! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pátý díl série Scary Movie bohužel klesl na úroveň bijáků pánů Friedberga a Seltzera a servíruje nám utrápené parodie Černé labutě, Chaty v horách, Paranormal Activity, Zrození planety opic či Počátku. Za zmínku tak stojí jen stojí výstup Charlieho Sheena a Lindsay Lohan, kteří si zahráli parodii sami na sebe, scénky Snoop Dogga, narážku na Černobílý svět, závěrečné nepovedené záběry a pár dalších úsměvných momentů, které by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Je škoda, že Zuckerovi viditelně docházejí nápady a hloupě vykrádá sám sebe. Bohužel v pátém díle série už to prostě nefunguje. 30% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoci, ale mě se tento pátý díl parodující hlavně film Mama líbil hodně. Nasmál jsem se u spousty scén a narážek na všelijaký nový horory. Podle mě by parodie na horor měla vtipně fungovat a já se bavil opravdu hodně. A to jsem podle ukázky čekal, že to bude úplná srágora. Pro mě určitě nejlepší díl po jedničce. Za mě 85% :) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve sceně, kde Jody Sanders (Ashley Tisdale) zaspí zkoušku baletu, je na některých vidět hodinách čas, který se liší od času, který je možné spatřit v dalších scénách. (ČSFD)
  • Natáčanie filmu odštartovalo 4. septembra 2012. (Sufferer)
  • Ve scéně kdy Jody (Ashley Tisdale) podruhé vyřkne 4 zakletá slova, uřeže si muž v košili s kravatou všechny končetiny, ale po 3. přečtení slov má v záběru viditelně ruce. (D3NJI)

Reklama

Reklama