Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poslední Scary Movie, které jsem neviděl a říkal jsem si, že se na něj podívám už jenom proto, že jsem na starší díly dřív koukal docela rád. Teď už ale vím, že jsem během tohoto filmu udělal jednu zásadní chybu. Nevypil jsem na ex barel čtrnácti stupňového piva, který by mě uvedl do kómatu a já bych tuhle hrůzu dokázal v poklidu přečkat díky oněmění z chlastu. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Prvních 30-40 minut to docela šlo. Párkrát jsem se fakt zasmál a jelikož jsem fanouškem série PA, parodie na to byla fajn. Pak už to byla opravdu jen přiblblá zábava hodná odpadu. Dlouho jsem váhal, jestli 2 nebo 3 hvězdičky, nakonec však velmi velmi těsné 3 přidělím. Přece jen jsem rovněž fanouškem SM. 50% ()

Reklama

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná kravina s naprosto dementním nevtipným homorem. Jak proboha může taková sračka někoho pobavit? A hlavně - jak to může někdo vůbec natočit a myslet si, že se u toho bude obecenstvo bavit. Demence! Jednička a trojka byly solidní parodie, dvojka a čtyřka stály za prd, ale tohle je vrchol trapnosti. Jednou jsem se pousmál u parodování Zrození planety opic, ale jinak to fakt nestojí za nic. Bezpochyby sračka roku, která se hodně přibližuje největší sračce, která byla kdy natočena. 10% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V pátém dílu se o gagy není třeba bát, a jde jen o to, jestli se jim dá zasmát. Kadence vtipů je totiž mimořádně vysoká. Na skladě jsou především ultra trapné. Paroduje se mimo jiné Mama, Paranormal activity, Zrození Planety opic, Černá labut anebo Lesní duch, přičemž dva poslední jmenovaní přišly s nejvtipnějším parodováním. V úvodní scéně si ze sebe tropí legraci průšviháři Lindsay Lohan s Charlie Sheenem, dojem kazí snad jen jim nepodobní akrobaté, kteří většinu scény postelových "hrátek" odvedli za ně, ale je dost poznat, že to nejsou oni. Zbytek filmu semele kde co, a to takovým drivem, až není možné vše pobrat. Absentující režijní preciznost, a místy dost omletý styl zkušených scénáristů specializujících se na parodie Davida Zuckera & Pat Profta, jsou největší slabinou filmu se střídmou stopáží. Herci se sympaticky snažili a do zvolené, a místy krásně originálně přepálené grotesknosti, naprosto zapadli. Osobně se u komedií nahlas nesměji a zde to platí rovněž. Navrch měla trapnost, a spolu s ní nedostatečné technické zázemí. Oproti tomu herci byli více než fajn, a spolu s nimi tvůrci stihli naservírovat bezpočet gagů proměnlivé kvality. Nutno uznat, že bylo z čeho vybírat, a pokud se divák ani jednou nezasmál, tak pak tenhle díl byl opravdu "scary". Mé hodnocení: 60% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se místy opravdu královsky. Například párty vysavačů bazénů je snad největší úlet co jsem viděl za hodně dlouhou dobu. Charlie Sheen trošku slabší, celkově to zpočátku celé na mě působilo jako obrovská trapárna, ale k mému údivu se z toho časem vyrýsovala hodně výživná blbina, u které se smích zadržet prostě nedá. 50% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně kdy Jody (Ashley Tisdale) podruhé vyřkne 4 zakletá slova, uřeže si muž v košili s kravatou všechny končetiny, ale po 3. přečtení slov má v záběru viditelně ruce. (D3NJI)
  • Ve sceně, kde Jody Sanders (Ashley Tisdale) zaspí zkoušku baletu, je na některých vidět hodinách čas, který se liší od času, který je možné spatřit v dalších scénách. (ČSFD)
  • Vo filme je parodovaná aj hororová snímka Evil Dead (2013), ktorá si odbila premiéru v amerických kinách len týždeň pred Scary Movie 5. Tvorcovia vychádzali iba z jej traileru. (ShortyIC)

Reklama

Reklama