Reklama

Reklama

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako sa majú tvoji rodičia?“ – „Zomreli pred deviatimi rokmi násilnou smrťou.“ – „A inak všetko v pohode?“ – „...Áno.“ Keď som videl túto príšernosť, povzdychol som si za dávnymi časmi, kedy sa robili kvalitné paródie a prial si, aby som ešte, kým umriem, nejakú videl. SUPERHRDINA bohužiaľ dokázal, že dobrý zámer, solídny rozpočet a nie úplne mizerní herci (plus zručný režisér a vtipný scenár) nestačí a na šupy typu tejto sa nechytá. Napriek tomu fajn oddych od zverstiev typu SCARY MOVIE 2 a niektoré scény (párenie zvierat, pohreb), hlášky („Nezabudni nakŕmiť rybičky.“) a dialógy („Pán doktor, prežije?“ – „Ako to mám vedieť? Ale na vašom mieste by som si na to nestavil.“) pobavia. V dobrom stará škola (režíroval a scenár písal neznámy Craig Mazin, ale okrem bratov Weinsteinovcov produkoval i skúsený parodický tvorca David Zucker – PRIPÚTAJTE SA, PROSÍM alebo tretí a štvrtý SCARY MOVIE, prípadne prvá a druhá BLÁZNIVÁ STRELA). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Parodií na cokoliv je poslední dobou jak máku a tak už ani tato na superhrdiny nijak nepřekvapí. Každopádně je stejná jako řada jiných. Parodie převážně Spider-mana, občas hodí semtam nějakou scénu s Batmana nebo X-Mana a každopádně si hraje na zábavu první třídy a přitom je trapná až to bolí. Rozhodně je tu ale pár scén, které za to vidění stojí a u kterých jsem se smál ještě dlouho poté co jsem tento film viděl. Jenže to je sakra málo na parodii. Nebo by bylo sakra málo na parodii na počátku devadesátých let. I když na tomhle spolupracovali lidi ze Žhavých výstřelů a táák je to prostě průměr. Jediné dobré a jiné ale na tom je, že to není tak nechutné jako jiné a právě proto se taky o nějaký ten bod tahle parodie povyšuje nad ostatními, ale stejně je to hodně málo. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podobných paródií na takmer čokoľvek už tu bolo kopec a tento film medzi nimi rozhodne nevyčnieva. Priemerná paródia, ktorá si robí srandu najmä zo Spider-mana a čiastočne z X-Mena. Film aj tak ponúkne veľké množstvo tých najviac priblblých a miestami aj celkom srandovných situácií, ktoré určite niekoho pobavia. Výborným ťahom je hlavne obsadenie ako vždy skvelého Leslieho Nielsena, ktorý tu predvádza svoje komediálne umenia v plnej paráde. Dobre som sa na ňom bavil po celú dobu trvania filmu. Keď je na scéne on, nestráca tempo a spád. Keď si odmyslím niekoľko dosť prisprostlých vtípkov, je to naozaj pozerateľné. Účasť viacerých známych hercov v epizódnych rolách som privítal. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

u snímků podobného žánru člověk asi nemůže očekávat žádnou extra top filmařinu, ale Superhero mě docela příjemně překvapil... nečekaná salva vtipu řadí tento podceňovaný kousek na(d) úroveň scary movies a povedených scén je ve filmu prostě pořád o něco víc než těch trapných, takže v mých očích lehký nadprůměr. 60% ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, keď som si po prvýkrát pozerala hodnotenie tohto filmu, očakávala som niečo horšie.No, na moje vlastné prekvapenie, som sa celkom bavila. Neobsahovalo, to príliš veľa primitívnych vtipov, ktoré ani nie sú vtipné. Celkom sa to dalo pozerať, aj na tie herecké výkony. Najlepšie z celého filmu boli tie titulky. Keby boli iba ony, a nebolo by ďalej pokračovanie dala by som asi 5 hviezdičiek. No, pokračovanie bolo takže iba 50%. Ale ten úvod ma dostal... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film nebol premietaný pre filmových kritikov. (ladko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama