Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

predators 

všechny recenze uživatele

No, zase tak úplná sračka to není :-) Suprhrdina si vzal do vínku Spidermana a snaží se z něj udělat totálního idiota.:-) A docela se mu to daří :-) Jistě po těch hromadách parodií je docela složité vymyslet něco neokoukaného a je fakt, že občas se to Superhrdinovi daří. Taky je fakt, že se mu nevyhla klasická trapnost a myslím si, že už se nenajde mnoho lidí, kteří by se smáli prdící stařence. :-) Takže, jo, ujde to:-) Zajímavosti: Mezi adepty na vážku byly můra a saranče. / Nejvíc srandy si užil L. Nielsen s hřebíkovou pistolí. :-) 35% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další parodie a opět ne zrovna vydařená. I když pořád je to lepší než výtvory Friedberga a Seltzera. Zde je aspoň pár scének a hlášek, u kterých se člověk zasměje. Bohužel to bývá většinou hned pokaženo nějakým trapným momentem, kde si někdo uprdne nebo do něčeho narazí. Já nevim kdy už si ti tvůrci uvědomí, že tohle opravdu vtipné není. Naštěstí je tu aspoň Leslie Nielsen jako vzpomínka na zlaté časy parodií v dobách Bláznivých střel. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film ktorý zo všetkých hlúpostí typu, epic movie, date movie, meet the spartans vychádza najlepšie a to preto lebo má nejaký konkrétny príbeh, príbeh niekam smeruje a aj keď je to stále hlúposť a poriadna, tak ani nenudí. Možno trocha pri konci. Každopádne konečne som sa pár krát zasmial a nebolo to silene. Mazin natočil slušnú paródiu ale paródie skrátka nie sú moje. Všetko zachraňujú herci a absurdné situácie. Aj keď sa tu nedá hovoriť o hraní, rozhodne herci neprehrávajú a to je plus. Hudba kopíruje elfmena , čo troška narúša celkovú kompozíciu a ak by som to mal brať s nadhľadom je to celé prehnané. Lenže vtipy celkom fungujú. Trapných je pomenej ale stále sa jedná o podradný druh zábavy. Slabé dve * za to že som po dopozeraní nechcel spáchať samovraždu. A to sa cení. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Opět tu máme parodii na úspěšné filmy. Nutno říci, že oproti Disaster Movie má tato parodie na Spidermana alespoň nějaký příběh a nějaké herecké výkony.   FILM: Hlavní hrdina je obouchánek, ťunťa, zamilovaný do třídní blondýny. Jednou jdou navštívit výzkumný ústav, kde chlapce kousne vážka, a ano, stane se superhrdinou.    Zachraňuje babičky, má úžasné schopnosti, jež mu začnou komplikovat život (zvláště přísavky), vymyslí si oblek, a bude muset zachránit město před šéfem výzkumného ústavu, který získává svou životní sílu vysáváním energie druhých lidí. Na tuto chabou kostru jsou pak navléknuty další motivy z jiných filmů, a vše slouží k jejich parodii. Jenže hned od počátku k parodii fekálního typu, která sama o sobě bývá spíše nechutná než veselá.   Ve filmu pár dobrých fórů najdeme (záchrana babičky ve velice černohumorném stylu, break dance na zdi, zkouška se střílením skobiček v kuchyni, trauma ze smrti rodičů), ale v tak minimální míře, že ty trapné a nechutné vtípky tyhle rychle a mohutně převáží. Dokonce ani účast Leslie Nielsena v tomto případě nedává moc příležitostí k nadšenému juchání. Záleží na vaší náladě, zda vás snímek neodradí už od začátku. Mírně přiopilí byste mohli tuhle jednohubku strávit příjemně, aniž byste pocítili kdy touhu se k ní jakkoliv vracet.   DVD: Disk načne klasický uřvaný protipirát, následuje reklama, trailery na filmy Saw V, Repo, Let's Dance 2, Paříž, a ještě jedna reklama. V bonusech pak najdeme rozhovory (25:13), záběry z natáčení (14:39) a trailer, to vše s CZ titulky. Ale nijak objevné materiály to nejsou - pokud jste tedy netušili, že se všichni při natáčení skvěle bavili, a nahlas se smáli u monitoru při sledování některých právě natočených akcí! Samotný film má širokoúhlý anamorfní formát, a stejně jako DD 5.1 zvuk současné standardní kvality.   Publikováno: 29.10.2008 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

V TV jsem na to zahlíd ukázku a přišlo mi to jako docela slušná prdel, tak jsem na to kouknul a i když je to dost často i trapný a nezapře to podobný kvality jako má spousta předchozích retardovaných parodií tohohle typu, tak nakonec jsem se u toho stejně docela pobavil a některý scény prostě byly vtipný nebo respektive mně přišly vtipný. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film obdržel většinou negativní ohlasy od kritiků. Přesto většina kritiků označila tento film za lepší, než některé jeho předchůdce jako Velkej biják (2007) nebo Tohle je Sparta! (2008), které byly kritiky setřeny. (Danny F.)
  • Film bol propagovaný na programe Nickelodeon, čo je mätúce, pretože tento program sleduje oveľa mladšie publikum. S najväčšou pravdepodobnosťou cieľom bolo získať financie pre Drakea Bella, ktorý v tom čase hral v populárnom sitcome Drake & Josh (2004), ktorý sa vysielal na programe Nickelodeon. (Pat.Ko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama