Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Poznámka: Hodnocení na základě čtyř viděných epizod. Něžný vetřelec: Celkem příjemný díl, který mě přesvědčil, že i v českých podmínkách zjevně může vzniknout koukatelný televizní film. Jen nechápu, proč je vše proloženo hlavní hrdinkou koukající do kamery. 3* Fajn brigáda: Langmajera mám ráda, proto jsem se na tenhle kousek těšila, ale z nějakého důvodu mi nebyl zrovna blízký, ani mě nezaujal. To povídání hlavních postav přímo do kamery mi leze na nervy stále víc. 2,5* Láska v moll: Zjišťuju, že ani z jednoho mně sympatického herce (v tomto díle Jiří Bartoška) nejspíš na konci epizodky nezůstane příjemný vyrovnaný charismatický muž, který by měl auru "ochranitele". Nemám ke komu vzhlížet a leze mi to na nervy. Ale jinak zatím bezkonkurenčně nejlepší díl podpořený nejen mně bližšími postavami a dějem, ale hlavně ze všech stran výborným hereckým obsazením. 4* Tatínkova holčička: Velmi slušné domácí drama, které by se v případě lehčího protáhnutí děje a zakomponování více postav nemuselo přímo bát ani na plátna kin. Etzlera jsem zatím znala ze všech filmů a seriálů jen jako usmívajícího se sympaťáka a tím zajímavější pro mě byl ve své roli. Toho slizkého úchyla jsem mu věřila na 100%. (A definitivně se mi potvrdilo, že že pokud chci v Soukromých pastech hledat mužskou roli, které budu fandit od počátku do konce, jsem asi na špatné adrese). 4,5* Celkové hodnocení: Za aritmetického průměru mi vychází 3,5*, už jen kvůli tomu, o jak ojedinělý a nadprůměrný projekt se na českých obrazovkách jedná, neváhám zaokrouhlit nahoru. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Když bych to měl porovnávat s podobným seriálem "Nesmrtelní", tak jsou Soukromé pasti krapet horší. Opravdu hodně mě oslovily jen dva díly. Samozřejmě asi nejopěvovanější díl --> Tatínkova holčička a ještě ten s těmi lesbičkami(nevím přesný název). Ano! Ty byly asi vrcholem Pastí. Jinak celkově je to samozřejmě velice zajímavý seriál a aspoň trochu odlišný. 65% EDIT: Po shlédnutí dílu V síti, přidávám tento díl do nejlepších. 70% (ještě jeden hodně dobrý díl a půjdu o hvězdu výš. ()

Reklama

Katarine 

všechny recenze uživatele

Tento seriál se těžko hodnotí. Je to hlavně tím, že každý díl byl úplně o něčem jiném a každý byl také úplně jiný, co do kvality. Velmi dobře zpracované: Něžný vetřelec (Tatiana Vilhelmová, Lukáš Vaculík, Libuše Šafránková), Fajn brigáda (Sandra Nováková, Jiří Langmajer), Láska v moll (Jiří Bartoška, Vilma Cibulková, Emília Vašáryová), Tatínkova holčička (Vanda Hybnerová, Miroslav Etzler). O něco málo horší díly: Jiná láska (Zuzana Norisová, Zuzana Stivínová, Saša Rašilov), Riskantní interview (Eliška Balzerová, Veronika Žilková) a Exmanželkou snadno a rychle (Teraza Brodská, Michal Dlouhý). Díly, které mi nic nepřinesly: Malý terorista (Roman Zach, Aňa Geislerová), Smím prosit o lásku? (Zdena Studenková, Josef Polášek). Naprosto nudné díly, o ničem: DNA jako důkaz (Tereza Voříšková, Jan Budař, Tomáš Hanák), Ukradená spermie (Klára Issová, Marek Daniel, Anna Polívková). Neviděla jsem: Tři do páru (Martha Issová, Jan Budař, Táňa Pauhofová). Už ta jména hereckých hvězd poukazují na slušnou podívanou, bohužel to vždy tak nebylo. Takže celkem mi to vyšlo na 3*. ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlépe řemeslně zvládnutých českých seriálů. Práce s kamerou, střihem a hudbou. Jediný problem je ovšem v nás, kdy nedokážeme ohodnotit práci druhých - navíc když něco takového vzniklo v tak pro nás prohnilé televizi jako je NOVA. Ať je Nová jakákoliv buď zastáváme názor že produkej podprůměrnou zábavu nebo že přináši pouze negativní zpravodajství. Jedno je jasné, má dostatek peněz na to aby zaplatila kvalitním profesím jako je režisér, střihač či herece. Nutně pak vznikají díla neříkám výborná v celosvětovém měřítku, ale na české poměry či vůči ostatním seriálům TEČKA. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

VSkutku průměrný seriál, ale dalo se to protože Nova ze sebe vydala maximum. Seriál je herecky poměrně dobře zvládnutý, scénaristicky celkem vykleštěný, a že je to ze života? No možné je vše. 1). Něžný vetřelec70%, 2) fajn brigáda50%,3) Jiná láska30%, 4)DNA jako důkaz10%, 5)Láska v moll20%,6)Malý terorista80%, 7)Tatínkova holčička60%,8)Smím prosit o lásku20%,9)Tři do páru40%,10)Riskantní Interview70%,11)exmanželkou snadno a rychle50%. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (11)

  • Jako hotel, v němž se odehrála zásadní část dění, byl použit zámek Blažkov, jenž se nachází v obci Myštěves. V jednom záběru, kdy Katka (Tereza Ramba) nešťastně pozoruje rvačku mezi Viktorem (Jan Budař) a jeho otcem (Tomáš Hanák), je za Katkou nad oknem vidět erb rodu Ritter von Mallmann, včetně latinského nápisu: „Procellae non terrent,“ v českém překladu: „Bouře neodradí.“ (Nick321)
  • Herce Miroslava Etzlera (Ondřej) si někteří diváci až příliš spojili s jeho rolí v této epizodě a zažil kvůli tomu nejednu nepříjemnou chvíli. Když jel po odvysílání epizody metrem, přistoupil k němu muž a se slovy: „Ty víš, za co to je,“ mu plivl do tváře, zavzpomínal v pořadu Exkluziv (od r. 2013). (Lauralex)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama