Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 4

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (12)

Trailer 4

Recenze (1 237)

kulyk 

všechny recenze uživatele

To je krafka, co? Naprosto se mi ekluje, totálně jí pomrdám! Kromě Golgotky (se kterou bych se, na rozdíl od některých kolegů komentátorů, dokázal rozdělit o spacák) bliják nabízí již jen negativa. Absurdní nasazení pichny do děje, pokurvení celého smyslu první světové potyčky - a Krispín. Sympatický je zde tak, jako deseticentimetrový mokvající vřed, strategicky umístěný přes kulky, a to odzadu až ku kořenu. Ba co více, zjevně se hodlá rozšiřovat i na stěžeň. Takové práce to muselo dát, a přitom taková blbost? Pravda, ,,děj" nijak zvlášť nevybočuje z celého vesmíru, plného Pavoukomužů, Vodomužů, Rychlomužů nebo debilů s křidýlkama místo uší. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHCI BOJOVAT ZA TY, CO NEDOKÁŽOU BOJOVAT SAMI ZA SEBE...“ /// Akcí a fantasií našlapaná komiksovka, která se dá brát vážně tak ze 3(4?)%. Ten zbytek má prej bejt zábava! A já uznávám, že třebas tenhle Superman ji tu zábavnost může (klidně nahlas) závidět (navíc má tahle baba výhodu, že nosí tělo Gal Gadot). WW je filmová komiksová omalovánka, která slouží k totálnímu mozkovýmu vyčištění. Často si říkám, že to přehnali se stopáží, ale jelikož jsem totálně „vyčištěnej“, nemám sílu jim odporovat. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksový sešity s příběhy o Wonder Woman od DC Comics jsem nikdy nečetl. 2.) Přestával jsem věřit, že se někdy zhmotní. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Stejně jak u prvního Kapitána Ameriky mě naprosto pohltila komiksová retrostylizace, kde mají zlotřilí Němci nadpřirozené zbraně a kosí je rozličná parta klaďasů. Tohle já prostě můžu. Dr. Poison byla perfektní záporák. Divně vypadala, divně mluvila a byla prostě opravdu znepokojivá. Akční scény jsou taky fajn. Ale hlavně Gal Gadot je naprosto úžasná. Že je nádherná všichni víme, ale ona to i perfektně zahrála a dokázala tuhle vlastně docela debilní postavu prodat takovym způsobem, že jsem jí nepokrytě fandil a věřil jsem jí tu naivitu a dobráctví. To samé Chris Pine. Správnej chlapák dobrodruh s koulema a srdcem na pravym místě. Fakt jsem si tohle dobrodružství moc užil. 90% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nič mi tam nevadilo, dokonca ani digitálne finále. Možno preto, že sa DC prestali hrať na "temné a realistické osudové drámy" a konečne natvrdo okopčili marvelovský odľahčený štýl (konkrétne prvého Kapitána, ktorého je WW skoro doslovný remake, akurát s obrátenými pohlaviami ústrednej dvojice). Je to svižné, zábavné a má to cool komiksové momenty (najmä nástup zo zákopov a následný boj o dedinu). Pine je sympaťák a Gal Gadot sa so svojím "hereckým" výkonom do úlohy naivnej divožienky v skutočnosti perfektne hodí. Nehovoriac o iných jej prednostiach a zadnostiach. Spokojnosť. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Přijďte si do kina na pořádnou porci emancipace :-D :-D. Prostě ano, moje hodnocení je ovlivněno tím, že jsem (aspoň doufám) ženská. Ale když jsem si během filmu několikrát představila, že by se odehrával s mužským hrdinou a sakra - nevidím rozdíl. Děj je sice strašně klasickej, ale co pro mě film povyšuje, je duo Gal Gadot a Chris Pine a hlavně spousta dost dobrých vtípků. No a Gal Gadot je naprosto božská - dokonalá volba. Potěší krásky Connie a Robin v úvodu, nejvíc mi vadili mírně řečeno nepřesvědčiví záporáci - přehrávající Danny Huston na plynu a SPOILER umolousaný, odrbaný David Thewlis jako Ares??? řečeno slovy sestry: "Promiň, Lupine, ještě tak toho vypelichanýho vlkodlaka bych ti věřila, ale boha války ne!" a líp to vyjádřit nedovedu KONEC SPOILERU věru nepotěší. Ale přeju WW úspěch, očekávání a nátlak byly masivní. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (43)

  • Gal Gadot byla během dotáček v pátém měsíci těhotenství. Kvůli tomu byl na její kostým Wonder Woman přidaný kus zeleného plátna, který následně umožnil upravit její postavu pomocí CGI. (TwoFace)
  • Na vizuálních efektech filmu se podílelo i české studio UPP. (Ollivander)

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama