Reklama

Reklama

Kurýr

(seriál)
  • Francie Le Transporteur - la série (více)
Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke
Kanada / Francie / USA / Německo, (2012–2014), 19 h 2 min (Minutáž: 45–52 min)

Hrají:

Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac, Andrea Osvárt, Andrew Martin-Smith, Eric Canuel, Rachel Skarsten, Joseph Kell, Julian Richings (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Frank Martin pracuje jako kurýr. Doručuje a nikdy se na nic neptá. Přijede na smluvené místo, vyzvedne zásilku, ať už je to věc nebo člověk, a bezpečně ji doručí, kam má. Zakládá si na pověsti profesionála... (TV Prima)

Videa (1)

Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke

Recenze (81)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

1 serie upřímě nic moc... spíš nic než moc. Jako že nehodnotím představitele kurýra (jako že ten nejnovějiší Restart dle mého dopadne ještě hůř) problém není ani tak ze scénářem - charakters, nějaký příběh tam je... ale spíš s tím co Frank řeší. Tedy velmy podprůměrné záporáky, případy na které by v poho stačil nějaký běžný hiperaktivní policajt.... a v jednom kuse někoho zachraňuje. V podstatě tenhle seriál porušuje uplně všechna Frankova pravidla kterými se tak nějak přestává uplně řídit a z cihlou na plynu se řítí s célím scénářem rovnou do propásti. Nadruhou stranu 2 série to docela slušně nakopla... "trochu" (P.Vašut mě dost pobavil. :D) Jsem zvědavej jak to tentokrát dopadne. Čekám kulervoucí finále... i kdyby měl franke "znovu" zařvat! Kuly tomu že 3. série nejspíš už nebude... :) Jako že nekulervoucí závěr té 2... hovoří v přání pánů scénáristů opačným dojmem. :D ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Televizní seriál, kde jednotlivé epizody se snaží stavět na ose filmových kurýrů. Vytuněno sympatickým osobním mechanikem a osobní agentkou - manažerkou. Tu hraje neznámá maďarka Andrea Osvárt a pohled na ni potěší. Oddych bez nároků na pateční večer u TV. Tolik první řada z roku 2012. Ale pozor! Je tu druhá řada z roku 2014, na které se podíleli i češi. Z prvních dvou dílů druhé řady jsem byl dost rozpačitý. Co fungovalo, to zrušili. Kozatá manažerka byla odsunuta zpět na Balaton a nahradila ji zřejmě sestra Semirovy manželky z Kobry 11. Kamoš mechanik byl zastřelen. Kurýr porušil svá zásadní pravidla. Kurýrování jen na úvod a potom následuje nezištné pomáhání slabým a potřebným. Třetí díl nezachránila ani Praha a Josefíková, ve čtvrtém, ze záznamu, už jsem posouval a nechápal kurýrovu snahu zachránit zavalené mohamedánské dělníky v Africe. První řada 40% a druhou jsem skončil po čtvrté bličce s plným počtem bodů: ODPAD. ()

Reklama

ac1976 odpad!

všechny recenze uživatele

Niektoré postavy by mali ostať na filmovom plátne a netrepať sa do televízie. Vance hrá asi z donútenia, ináč si ten jeho kyslý prejav neviem vysvetliť a od odpadu to zachránila len bojová choreografia. Aj v tej je však Vance taký uveriteľný až strach (porovnať so Stathamom). Ukážka sračkovosti: časť o 3 kufríkoch! Po zhliadnutí ďalšej série musím upraviť komentár aj hodnotenie! Zo sračky sa stala SUPER sračka a o tej dnes populárnej tzv. politickej korektnosti ani nehovorím! To sa ešte vážne nájde niekto kto má chuť zatracovať Majora Zemana???! ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Zklamání hlavně z důvodu, že jsem čekal, že to bude mít něco společného s kurýrem ala Statham. To ale nemá. Je to oddechovka na kterou se klidně mrknu, když zrovna nic jiného nejede. Té akce tam není moc, herci do svých rolí mi vůbec nepasujou, Frank je sice borec, ale jen proto že to má ve scénáři, protože osoba Chrise Vance kurýra nedělá. Zas tak špatné to není. Chybí tomu originalita, vlastně to dost kopíruje šablony většiny seriálů. ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Velmi důstojný seriálový spin-off kurýra. Frank je borec a Chris Vance si jeho roli očividně užívá. Vše ostatní taky fajn, akce, hlášky, rozhovory, ženský, všechno fajn. Jen prostřední díly druhý série stály za prd. Když Frank sebere nepříteli AK a pak jen stojí jak sloup a pálí kolem sebe jednou rukou, tak umírám nudou. Ale najde se tam i dobrá akce viz souboj ve výtahu v prvním díle nebo bitka v kuchyni bez jedinýho střihu v posledním díle. Ale zbytek bezva, až na ten konec, chci třetí sérii, páč ten konec byl hodně neuspokojivej. ()

Galerie (280)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se převážně v kanadském Torontu, ale štáb natáčel i v takových městech jako je Nice, Paříž nebo Berlín. (Terva)
  • Hned ve 3. dílu 1. série "Generálova dcera" se filmaři dopustili záměny aut. Kurýr (Chris Vance) má ochránit dceru bývalého amerického generála. Ta nastoupí a jede ve starším taxíku, mercedes model E, aby u hotelu, ve kterém se má sejít s otcovou pobočnicí, vystoupila s novějšího modelu E. (Paity)
  • V štvorkolesových hlavných úlohách sú obsadené prevažne nemecké značky ako Audi, Mercedes, BMW a pod. (Kefas21)

Reklama

Reklama