Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

acn

acn (hodnocení, recenze)

Věděl by někdo kde tento skvost sehnat? Kromě tedy voyo.cz, nebudu kvuli tomuhle platit cenu jako v kině.

na příspěvěk reagoval topr harley

slatkac

slatkac (hodnocení, recenze)

Já doufám, u nás v kině to nešlo (a to jsem z velkoměsta) a rád bych ten hnus někde viděl..

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Tom_Lachtan: Ale to není o nějakých chybách, kterých si nevšimneš. Podívej se na jeho příspěvky, on není schopen správně používat ani mezerník či úvozovky. :-)

 

9HK: Neříkal jsi, že už půjdeš pryč, když tu nejsme na tvé intelektuální úrovni (díky bohu!)?

9HK

9HK (hodnocení, recenze)

KevSpa: Kačko, Kačko , Kačko...ještě že jsem anonym..někdy mezi virtuálním světěm a reálným může být pro někoho jen velmi tenká hranice(nemám rád ,,intelekty,,)...phoebess: Trefa :-)

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

phoebess: (0=´

KevSpa: ehm, tady se musím devětháka zastat, já dost často svůj rodný jazyk komolím, leč to rozhodně není mým záměrem neb jsem dystenrononc a některých věcí, které tupě napíšu, si prostě za boha nemohu všimnout...

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

9HK: Inteligentní člověk se mimo jiné pozná podle toho, že ze sebe nedělá blbce záměrným (či nevědomým) przněním češtiny.

9HK

9HK (hodnocení, recenze)

kriticom: Tak tady mi je to fakt úplně jedno...Inteligentní člověk se nepozná podle počtu překlepů v anonymním diskuzním fóru, i když bohužel jakýkoliv příspěvek v oné diskuzi ukazuje na menší intelekt..proto diskuzi opouštím..(s velkým zamyšlením nad sebou, že jsem se něčeho takové účastnil) Hezký den všem..

PS:Tvůj poslední příspěvek,který jsi po sobě zapomněl zkontrolovat.... Vidím min. 2 chyby..

kriticom (hodnocení, komentáře)

ondraaa1234: Vidím, že nejspíš budeš potřebovat odbornou pomoc, když srovnáváš, Pána prstenů a tuhle amatérskou patlaninu. Dobrý, omlouvám se tvůrcům, že jsem nazval jejich dílem ''Patlaninu'', podle mě, nedosahuje jejich film určitých kvalit, aby byl pouštěn do českých kin.

kriticom

kriticom (hodnocení, recenze)

9HK: Neznamená, že když jsi tady v diskuzi, že je jedno, jestli uděláš překlep, myslím si, kdybys byl inteligentní člověk, tak bys ty překlepy určitě řešil, je zcela jedno, jestli tady, nebo někde jinde:) Toť je můj názor.

9HK

9HK (hodnocení, recenze)

phoebess: Proč myslíš že má větší zkušenost než já.?a nebo že je starší..? :-DDKevSpa: Už mizí pryč...packa: Bohudík...Tom_Lachtan: Nedotklo...good luck

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

9HK: zdali se tě to nějak dotklo, omlouvám se, ale tady není místo pro řešení takovýchto věcí

phoebess

phoebess (hodnocení, recenze)

packa: tak já na tohle mám ještě pár let čas... ufff, ale hrozím se vyhlídek :D

9HK: já nechápu, že tu pořád operuješ s tou anonymní diskuzí... možná z tvé strany, z KevSpiny ne. A ohledně té úrovně člověka, podle tebe nemůže mít 30, 50letý člověk (mimochodem s více životními zkušenostmi, než máš ty) kvalitní názor už jen kvůli svému "stáří" jenom proto, že se tobě nelíbí, jakým stylem to napíše?

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

9HK: ano, trochu mimo mísu byla, připouštím, ale zas nesnaží se srazit ostatní tím že se sama nadřazuje nad společnost (diskutujících) tím se z ní vyřazuje 

9HK

9HK (hodnocení, recenze)

Tom_Lachtan: Tak to jsem taky viděl...ironická otázka za účelem mírného zesměšnění a ukázání vlastní nadřazenosti.(mě to zní  vzhledem k místu kde otázka padla trapné)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

9HK

9HK (hodnocení, recenze)

Tom_LachtanSabrewulf: Tak možná v nějakým dopise, ale určitě ne v anonymní diskuzi..tam jde hlavně o obsah a řešit každej překlep, to dělaj jen lidi, který těmadle diskuzema žijou...Pro takový Sabrewulf(hater) je internetová diskuze celej život...:DDD

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

9HK: Kritizovat někoho, že mu tam chybí čárky, je zcela normální, protože se pak nikomu ten maglajz nechce číst!

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

9HK:  jestli ono nebude spíš tou  osobou se kterou diskutuješ (ano jsi to ty!), navíc pochybuju že zrovna KevSpa se tu profiluje jako anonym. Jinak ještě k tvému příspěvku předcházejícímu, cituji " Každej má nějakej vrchol...Tvoje jsou vyhrávat battly na diskuzích proti anonymům..."  Proč mám dojem že Jí jde v diskusi spíš ......... o diskusi??

Reklama

Reklama