Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

pufina 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla o dost mladší, tak jsem seriál měla ráda - to znamená, že jsem to s tím milováním nepřeháněla, nemáchala jsem doma rukama, abych zastavila čas nebo abych hnula s věcmi. S jistou věkovou hranicí už přechází chuť se na to dívat. Stejně jako se dává věkové omezení od kolika film může "dítě" vidět, tak tady bych dala spíš limit do kolika se na to dá dívat. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Trapná blbost, která se na rozdíl od "Sabriny" tváří strašně vážně a to jí ubírá. Chtělo by to trochu víc nadhledu! Navíc to skoro připomíná strážce vesmíru, protože tak jako oni i čarodějky vyřeší většinu problému jednou pitomou formulí "Síly tří"... PS: Tento komentář může mít nadpřirozené následky!!! ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch posledních klasických seriálů 90. let. Ale není příliš konzistentní, na celkovém příběhu se podepsalo příliš mnoho recastů a každá série funguje vyloženě solitérně. Původně ty sestry byly tři - Shannen Doherty, Holly Marie Combs a Alyssa Milano. Po té byla Doherty nahrazena Rose McGowan a přišla ještě Kaley Cuoco. Z mužského ansámblu býval nejvíce sexy Julian McMahon, krátce před tím, než přešel do vlastního seriálu Nip/Tuck. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Seriály sa ešte stále nestali mojou silnou stránkou, no nakoľko sa v telke čarodejnice objavujú dosť často, aj s mojou antitelevíznosťou som videl zopár častí. Neomrzelo, neurazilo, obzvlášť nezaujalo. Typ programu, ktorí si človek pozrie, keď je veľmi unavený a nemá nič hodnotné po ruke. A to sa našťastie často nestáva. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to z donucení jako malej a možná i to zapříčinilo, že mě to totálně nebavilo a přijde mi to jako strašná kravina. Ona by to byla kravina asi i bez toho aby mě někdo nutil na to koukat. Příšerný herecký obsazení a nuda kam se podíváte. Prostě zbytečnej nezáživnej seriál, kterej kdyby nevznikl, tak by se nic nestalo. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Všechny čtyři sestry mají jméno začínající na "P". (Rimer545)
  • Prue (Shannen Doherty) a Phoebe (Alyssa Milano) byly v minulých životech jediné známé čarodějky, které neměly schopnost po Melindě Warrenové. Phoebe ovládala pyrokinezi, tedy vytváření ohně, a Prue cryokinezi, vytváření ledu. Podobně tak minulý život Paige (Rose McGowan) mohl kontrolovat oheň a vítr. (LittleMonste)
  • Všechny tři čarodějky skoro stále nenosí podprsenky. (Čiban)

Reklama

Reklama