Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ráda bys byla obdařena mažickými schopnostmi? Chtěla bys létat na prcačky se Satanem na Petrovo šutráky, ale díky pozdnímu datu vyvrhnutí nemáš ještě šanci získat papíry na koště? Nevadí. Pusť si tento blábol a ber to jako přípravku. Nuda to je neskutečná, ale možná tě některá z vnadnějších herek přivede k lizu. Vždyť ta beďaratá Alenka z céčka pořád tak divně kouká.....Jsi-li chlapec a konzument tvajlajtu, pak neváhej vůbec. Je to tam samý homoupír, to si strhneš předkožku. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Po odchodu Shannen Dohertyové a její nahrazení Rose McGowanovou se seriál začína o něco zhoršovat, ale ještě stále má svojí úroveň, až do IV. série 22. dílu. Ale od tohoto okamžiku každý další díl scénáře seriálu, je ostudně úpadkový a katastroficky se zkazil do trapného, kýčovitého, nehumorného nesmyslu. Což je obrovská škoda. Jinak by byl seriál dost kvalitní. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo ještě si pamatuju tu dobu, když to (snad) poprvé běželo v TV, já se potřeboval učit do školy (ehm to kecám, byl jsem nucen) a moje o pět let mladší švigra na to čuměla jak blbá a ještě si to nahrávala na VHS. Moc si z toho nepamatuju, jen že tři čarodějky nejprve moc neuměly své síly používat, pak bojovaly s nejrůznějšími monstry – démony, následně se to celé změnilo v jakési romantické drama plné lásky a nenávisti, no a pak zhruba po druhé - třetí sérii se na to přestala dívat, protože se začala zajímat o kluky a byl klid…Úplně se mi to vykouřilo z hlavy, než jsem nedávno narazil na článek o nejoblíbenějších hororových seriálech a tohle figurovalo někde uprostřed. Sledovanost tomu zřejmě přinesla jen účast Shannen Doherty (tu všichni žrali ještě z 90210)a Alyssa Milano začínala dospívat (už z ní nebyla ta malá holka z Komanda). ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Podobný názor jako Berg.12 --> Sympatický seriál o sestrách čarodějkách, které pomocí nově objevených schopností bojují se širokou škálou různých démonů a příšer všeho druhu. Po smrti Prue (Brenda z Beverly Hills) ztrácí seriál určité kouzlo a šťávu, nová sestra v podání Rose McGowan mě osobně neoslovila a s postupem další a další sezony od zlomového okamžiku seriál upadá do nesmyslů, kdy tvůrcům dochází dech a vymýšlí samé kktiny.. Do smrti Prue až na pár dílů příjemné odpolední pokoukání (4 hvězdy) a od nástupu nové sestry postupně seriál upadá až někam k jedné hvězdě / odpadu. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě ve 3tí sérii naštav odchod "problémové" Shannen Doherty alias Prue. Byla to nej na seriálu. Ale s i s příchodem Rose McGowan alias Page jsem koukal. Seriál měl skvělé kostými i triky, ke konci celého seriálu se mi to zdálo o ničem, ale i přesto patří tento seriál mezi ty moje nejoblíbenější ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Všechny čtyři sestry mají jméno začínající na "P". (Rimer545)
  • Rebecca Balding, která hrála od 4. série postavu Elise Rothman, nadřízenou Phoebe (Alyssa Milano) v novinách „The Bay Mirror“, si zahrála již 7. epizodě 1. série tetu Jackie. (Lolita)

Reklama

Reklama