Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Zo sympatického chalaniska Rockyho sa stala oslavovaná a zbožňovaná celebrita...Sly ako režisér, scenárista a herec je stále dostatočne presvedčivý, hoci trojka je opäť o nejaký ten kvalitatívny stupienok na tom horšie ako predchodca a občas to poriadne zaváňa gýčom. Ešteže mám pre Rockyho slabosť, preto pod tri *** určite nejdem:) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když nepočítám Rockyho V, což byla úplná kravina a Rockyho Balbou, což jsem zatim neviděl, tak tenhle díl byl jednoznačně nejslabší. Navíc jsem moc nepobral tu Rockyho proměnu z prostoduchýho idiota, jehož IQ sotva dosahuje hodnot pokojový teploty, na to, co předváděl tady. V prvních 2 dílech občas něco zahuhlá, má problémy se čtenim a ve 3. díle je to takovej frajírek libovej. ~ dál spoilery ~ No přál jsem mu, aby mu Mr. T pořádně namlátil držku, což se sice stalo, ale v odvetě samozřejmě vyhrál s přehledem Rocky. Průser navíc je, že ten "finální" zápas je ubohej. Rockyho řežby s Apollem a nebo ve 4. díle s Ivanem Dragem byly aspoň zábavný, ale tohle je tragédie. Rocky jen tak poskakuje v ringu a nechá se mlátit tak dlouho, než se jeho soupeř unaví a nakonec mu dá pár ran a je po všem... ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Na Pana Té jsem se těšil, ale jeho postava vyšinutého užvaněného magora může v někom těžko vyvolat sympatie. Za zmínku stojí ještě skvělá píseň Eye of the tiger (konečně jsem se jí dočkal) a Apollo na správné straně barikády. Jinak nic nového. Rockymu se moc do tréninku nechce, pak se nechá vyhecovat a zabere. Souboj probíhá podle stejného scénáře, kdy se oba pravidelně střídají v nechránění se , aby je ten druhý mohl zbušit. Odvar a recyklace již viděného... 50% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rockyho styl otevřené náruče tady dosáhl absolutního vrcholu. Boxovat takovýmhle způsobem kdokoli ze smrtelníků jde z ringu nohama napřed. Sly si měl jako poradce najmout Jardu Tomsu, ten dal Markovi Vašutovi lepší boxerskou průpravu než všichni hollywoodští machři dohromady. JInak je to scénář ala Sly čili zápletka je jednoduchost sama, dialogy v duchu co srdci, to na jazyku a nějakej ten trenink za doprovodu motivační music, což se mě finále líbí. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám nápad idiota - třetí pokračování jen ždíme. Clubber Land v podání Mr.T (to jsou jména) se však doslova překonává a to i přesto, že Hulk Hogan by zasloužil nakopat a je jedno kam. Scénář už nepřináší nic nového, proto se začíná vkrádat neodbytná nuda. Je jasné proč vznikaly stále další díly - Diváci chtěli vidět Rockyho. Že uškodí celkové úrovni jim asi nedošlo. Naštěstí Stallone je docela zručný režisér. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • V roce 2021 nabízel kalifornský aukční dům Julien's Auctions ikonické předměty z filmu Rocky III. Slavné boxerské rukavice značky Tuf-Wear, které používal Rocky (Sylvester Stallone) při zápasech, se vydražily za 32 498 amerických dolarů. Rockyho vysoké bílé boty značky Nike byly nakonec prodány za 44 448 amerických dolarů a pár žlutých bot značky Nike za 63 498 amerických dolarů. Nejvýše se však vyšplhala cena za pár hedvábných boxerských trenýrek s motivem americké vlajky, které má Rocky při slavném zápasu s Clubberem Langem (Mr. T), po němž znovu získává titul mistra světa v těžké váze. Jejich cena se vyšplhala na 203 198 amerických dolarů. (Jimmy15)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama