Reklama

Reklama

Pam a Tommy

(seriál)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 38 min (Minutáž: 33–52 min)

Tvůrci:

Robert Siegel

Kamera:

Paula Huidobro

Hrají:

Lily James, Sebastian Stan, Nick Offerman, Taylor Schilling, Seth Rogen, Andrew Dice Clay, Spenser Granese, Mozhan Marnò, Pepi Sonuga, Johnny Rey Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Minisérie Pam a Tommy je zasazena do divokých dob vzniku internetu a založena na neuvěřitelném pravdivém příběhu sexuální videonahrávky Pamely Andersonové (Lily Jamesová) a Tommyho Lee (Sebastian Stan). Video ukradené z jejich domu nespokojeným řemeslníkem (Seth Rogen) se z undergroundové zajímavosti na VHS stalo celosvětovou senzací, když se roku 1997 objevilo na internetu. Tato minisérie obsahuje vše – příběh lásky, zločin i varování pro ostatní. (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Světoznámá Sex Tape z dob počátku internetu měla docela pohnutý osud. Pam & Tommy zdárně oscilují mezi komedií, dramatem a často až s dokumentární přesností prezentují neuvěřitelné skutečnosti, že života tři hlavních protagonistů. Lily James je jako Pamela fantastická a Sebastian Stan v životní roli krade malém celý seriál pro sebe. Rogenův truhlář je prostě další smolařský exot, kterého budete litovat a zároveň ho nemít rádi. Atmosféra devadesátých let je pohlcující ve všech detailech. Čím blíže jsme k závěru tím více je zdrcující vidět jak mediální masáž zničila vztah dvou lidí. Sice dost divných, ale sobě si souzených. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Já jsem fakt upřímně rád za každou infúzi devadesátek do mých žil, jaká vznikne, obzvlášť, když jsou takhle stylový a sexy. A fakt, Lily James pod tunou make-upu a Sebastian Stan chodící do postele s očními stíny mi v tomhle případě přišly jako dokonalejší verze původní Pamely a Tommy Leeho. O to větší škoda, že tuhle jejich vášnivou i tragickou love story narušovala ještě hromada dalších bočních historek, které možná byly místy zajímavé, ale rozhodně ne natolik, aby taková minisérie musela mít 8 epizod. Vlastně bych to mnohem radši viděl jako film ve stylu Já, Tonya. Takhle je to rozjezd za 10/10 a dojezd za "ok" 7. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Opravdu zajímavý seriál. Ani jsem nečekal, že mě zrovna tohle téma chytne. Možná je na tom zajímavé právě to, že se to stalo. Tommy je opravdový kretén a Sebastian Stan ho hraje skvěle. Lily James to jako Pamele neskutečně sekne, ale zatím neměla dost prostoru. Hybatelem děje je Seth Rogen, který hraje chlápka, co Tommymu opravuje dům. Tommy ho ale vyrazí a nezaplatí mu za práci, a tak se rozhodne si peníze vzít po svém. Ukradne mu trezor a prodá věci. To ale ještě neví, že ten pravý poklad najde na oné kazetě s Tommym a Pamelou. Na jejich milostných hrátkách se totiž dá vydělat jmění. Po zveřejnění nahrávky se vše dost vyhrotí. Nahrávka je všude a její šiřitelné jsou na černé listině. Začínají nekonečné právní tahanice a vyhrožování. Dozvíme se dost detailů ze života tohoto páru a jejich minulosti. Místy jsem se dost pobavil, bylo to šílené.  "Já jsem karma a jsem svině." ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Že začátku neskutečně svižně a zábavně natočená minisérie, která sice začne ztrácet dech a zabývat se i méně poutavými odbočkami, ale stále zůstává příjemně zábavnou. Nenapadlo by mě, že se dá z domácího porna natočit taková zábava. Režijně vynikající s parádním soundtrackem a dokonalými herci i v těch nejmenších rolích a minimálně Seth Rogen nikdy nebyl zábavnější. Něco tak dravého tu nebylo od Vlka z Wall Street. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Příběh nejslavnější pornografické nahrávky se dočkal precizního zpracování a zároveň funguje jako pocta jedné nezapomenutelné éře, ve které ještě nebyla pevně stanovena pravidla v džungli jménem internet. Proměna Lily James v sexuální bohyni Pamelu je až perverzně dokonalá a skvěle jí sekunduje také Sebastian Stan jako přírodní živel Tommy. Třešničkou na dortu je tragikomická postava řemeslníka. Škoda slabšího finiše. S1: 80% ()

Galerie (201)

Zajímavosti (6)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles a trvalo od 5.4.2021 do 30.7.2021. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Sebastian Stan bude Donald Trump

Sebastian Stan bude Donald Trump

30.11.2023

Nominant ceny Emmy a Zlatého glóbu Sebastian Stan si po svém výkonu v roli Tommyho Lee z chválené série Pam & Tommy zahraje další excentrickou postavu, známou mimo jiné pro své na veřejnost… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama