Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Kultovní anarchisticko-punková hippie groteska pojednává o každodenním životě čtyř „studentů" v Londýně počátkem 80. let. Zbabělý revolucionář Rick (Rick Mayall), urvaný punker Vyvyan (Adrian Edmondson), bolestínský hippie Neil (Nigel Planer) a uhlazený Mike (Christopher Ryan) si pronajali barák na kraji Londýna a intenzivně ho vybydlují. Krutě zacházejí se svým domácím (Alexei Sayle) – a on krutě zachází s nimi. (Česká televize)

(více)

Recenze (91)

kikikrikri odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se dívala na televizi a přišla na tohle, vypadalo to jako cool šílenost a čekala jsem něco na způsob červeného trpaslíka (kterého mam hodně ráda). Po čtvrt hodině jsem měla čelist až u pupku. Myslela jsem si, to si snad dělaj srandu, to jako má bejt vtipný?!? Párkrát se mi ještě stalo, že jsem na tenhle seriál omylem zabloudila a tak jsem si řekla, podívám se, jak se to má na ČSFD. Ta čelist mi spadla snad ještě níž! 81%? Jak to hodnocení, tak ten seriál asi nechápu, ale jedno to má společný, nelíbí se mi. Total s*it! ()

mydlo 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí prvního dílu sem nevěděl,jak se,a jestli se vůbec nějak k tomuhle vyjadřovat.Po zkouknutí dvojky jsem se ,ani nevím proč k jedničce vrátil,a už sem v tom.Těžko tohle zaškatulkovat,ale mě to dostalo.Trpaslík je Trpaslík,a Mladí v partě jsou Mladí v partě.Určitě si můžou spokojeně žít vedle sebe. ()

Reklama

Mike_BossO 

všechny recenze uživatele

Podarený seriál. Aj keď trocha uletený (nie tak moc ako Č. trpaslík :D) no v porovnaní s dnešnými seriálmi je to príjemný oddych pozerať. Je veľmi trefné ako štyri hlavné postavy vypovedajú o rôznych ľudských povahách agresívny buran Vyvyen, hyperaktívny blázon Rick, flegmatický Neal, a navonok elegantný a inteligentný Mike. Myslím, že k akejsi neskazenosti a jedinečnosti prispel aj fakt, že seriálu sa natočili iba 12 dielov. ()

Masrii 

všechny recenze uživatele

Teda...jak jsem toto viděl poprvé tak jsem si řekl: "Co to je sakra za blbost??" Ale potom jsem si uvědomil, že se směju, jelikož to je tak blbé, až je to vtipné :-) Parta studentů, bydlící v jednom schátralém domě s tak odlišnými vlastnostmi, jako by byli všichni z jiné planety. Ale dohromady to dává docela slušnou zábavu. Bohužel pouze 12 dílů. 90% ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tyhle postavy jsou fakt naprosto příšerné, naprosto tupej punker Vyvyan, neustále křičící anarchista Rick, zastydlej hipík Neil a slizkej Mike, kdo to sakra vymyslel? Ale jejich demolice beru a hudební vystoupení taky. Ve své blbosti by to mohlo být geniální, ale občas je to prostě jen blbé, takže 3 ***. Rád se na to občas kouknu, to jo.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (10)

  • V této epizodě živě vystoupí kapela Motorhead se svou skladbou „Ace of spades“. (Epistemolog)
  • V této epizodě živě zahraje kapela Radical Posture svou píseň „Doctor Martin's boots“. (Epistemolog)
  • V této epizodě živě vystoupí kapela Nine Below Zero se svou skladbou „Eleven plus Eleven“. (Epistemolog)

Reklama

Reklama